Kiğılı Haberleri

Erkek giyimin favori markaları! DS Damat ve Kiğılı'da indirim zamanı

Erkek giyimin sevilen markalarından Kiğılı ve DS Damat'ta yeni sezon ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Yüksek kaliteli materyallerden üretilen modern ve şık ürünleriyle moda severlerin beğenisini kazanan bu iki markadaki indirimleri kaçırmamak için acele edin.

Haber 02-08-2023 12:16

Altınyıldız Classics, Kiğılı... İster klasik ister spor, tarzınızı yansıtacak kaliteli ürünlerde indirim

Erkek giyim sektörünün önde gelen markalarından Altınyıldız Classics ve Kiğılı'da kaçırılmayacak indirimler başladı. Kaliteli kumaşlardan üretilen, şık ve zamansız tasarımlarıyla moda severlerin beğenisini kazanan binlerce yeni sezon ürününe indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz acele edin. İşte detaylar!

Haber 06-07-2023 09:21

Kiğılı yeni sezon ürünlerinde indirim başladı! Her tarza uygun en havalı parçaları keşfedin

Trendleri yakından takip eden beyler için harika bir haberimiz var! Erkek moda sektörünün önde gelen markalarından Kiğılı'da kaçırılmayacak indirimler başladı. Yeni sezonun en havalı parçalarına indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz, doğru yerdesiniz. Takım elbiseden tişörte, pantolondan ayakkabıya her beğeniye ve tarza uygun kaliteli, şık erkek giyim ürünleri sizleri bekliyor. Göz kamaştıran tasarımlarla tarzınıza yeni bir soluk getirmenin için şimdi tam zamanı. İşte detaylar!

Haber 05-07-2023 09:34

Kiğılı, Türkiye'nin ilk canlı meta defilesini düzenledi

Gerçek mankenlerin Kiğılı için özel olarak tasarlanan meta-defile alanında yaptıkları gösteriyi, katılımcılar kendi oluşturdukları avatarları ile takip etti

Yurthaber 28-09-2022 16:01

Kiğılı

Kiğılı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kiğılı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kiğılı, İtalya Milli Basketbol Takımı ile giyim sponsorluğu anlaşması imzaladı

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem: - "Bir Türk markası olarak modanın devi olan bir ülkenin milli basketbol takımının oyuncularını giydirmek bizim için ayrı bir gurur kaynağı olacak"

Yurthaber 07-09-2022 15:34

Kiğılı'nın sponsorluğunda yarışan Barkın Pınar, sezonun ikinci ayağında zirvede

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem: - "Avis Türkiye Pist Şampiyonası'nda Barkın Pınar'ın Kiğılı sponsorluğunda yarışıp başarılı olması da bu heyecanımızı daha ileri taşıyıp bizi gururlandırdı"

Yurthaber 26-08-2022 13:41

Kiğılı'dan Aldıkça Kazandıran Kampanya

Takım elbise, ceket, mont, klasik pantolon ve yelekte geçerli kampanya kapsamında, net yüzde 40 indirime ek 2 ve üzeri ürün alışverişlerinde kasada yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor

Yurthaber 23-08-2022 12:18

Kiğılı Sıfır Atık Belgesi aldı

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem: - "Üretimin her aşamasında doğaya olumsuz etkiyi en aza indirirken tüm koleksiyonlarda sıfır atık bilinciyle hareket ederek süreçlerimizi buna entegre ediyoruz"

Yurthaber 17-08-2022 10:50

Kiğılı gömlekleriyle zamansız şıklık yaz mevsiminde de erkeklerin yanında

Kiğılı gömlekleriyle zamansız şıklık yaz mevsiminde de erkeklerin yanında

Yurthaber 02-08-2022 14:05