Kit Harington Haberleri

House of the Dragon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? House of the Dragon nerede yayınlanacak, hangi platformda?

Game of Thrones ile bağlantılı House of the Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce ekrana gelmişti. Game of Thrones hayranlarının heyecanla beklediği diziye ilişkin detaylar merak edildi. George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones'un 300 yıl önceki dönemini işleyen diziye ilişkin bilgi edinmek isteyen kişiler internette "House of the Dragon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? ", "House of the Dragon nerede yayınlanacak, hangi platformda?" gibi konu başlıklarını araştırıyor.

Magazin 22-08-2022 09:47

Kit Harington, GoT ve Marvel’i karşılaştırdı! İki tarafı da canavara benzetti

Game of Thrones'ta (Taht Oyunları) canlandırdığı Jon Snow karakteriyle kariyerinde zirve yapan Kit Harington, Marvel filmi Eternals ile beyaz perdeye adım atmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, tüm dünyada ilgiliyle takip edilen Game of Thrones dizisinden sonra kendisini şaşırtacak bir şey kalmadığını ifade ederken, GoT ve Marvel karşılaştırmasıyla dikkatleri çekti.

Trend 11-11-2021 12:09

Kit Harington: Oynayacağım Marvel karakterini Google'ladım

Game of Thrones ile yıldızlaşan Kit Harington, rol alacağı Marvel filmindeki karakteri öğrenmek için Google'a başvurduğunu söyledi. Yeni rolünün Jon Snow karakterine benzediğini söyleyen Harington, "Bu adamı biliyorum. Ben bu adamdım" diye konuştu.

Magazin 15-08-2021 14:30

Kit Harington'dan babalık yorumu!

Game of Thrones yıldızı Kit Harington, altı ay önce başlayan babalık serüveni hakkında konuşarak, "Başına gelene kadar babalığı bilmenin hiçbir yolu yok" dedi.

Magazin 01-08-2021 15:44

Kit Harington

Kit Harington Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kit Harington Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Game of Thrones’un yıldızıyla True Blood’ın güzeli aynı dizide

Modern Love dizisinin 2. sezon kadrosu açıklandı. Game of Thrones’la dünya çapında üne kavuşan Kit Harington ile Oscar ödüllü Anna Paquin başrolleri paylaşacak.

Magazin 23-02-2021 08:21

Kit Harington ve Rose Leslie'nin bebeği oldu

Game of Thrones dizisinde tanışıp evlenen Kit Harington ve Rose Leslie çiftinin bebeği dünyaya geldi.

Magazin 17-02-2021 09:56