Kravat Haberleri

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 04-03-2024 15:52

Gaziantep'te kuyumcularda yeni trend! Ağırlığı 150 gram, fiyatı ise 350 bin TL! Artık erkeklerin de tercih edeceği bir ürün var

Gaziantep’teki kuyumcular yeni bir ürün geliştirerek ’altın kravat’ trendini başlattı. Düğünlerde ve özel günlerde moda haline gelmesi beklenen altın kravatın ağırlığı 120 ila 150 gram arasında değişirken 270 ila 350 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Kadin 04-03-2024 15:07

Bahçeli’nin rozeti ile kravatı dikkat çekti! Herkes anlamını merak etti! İşte o rozetin sırrı…

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında bugün yaptığı konuşma kadar taktığı rozet ve kravatı ile de gündem oldu. Bahçeli’nin taktığı rozetin ne olduğu merak edilirken rozetin üstündeki yay ve ok, Bozok ve Üçok boylarını temsil ettiği öğrenildi. İşte Bahçeli’nin rozeti ile ilgili merak edilenler…

Haber 26-12-2023 15:52

İşvereni etkilemenin en hızlı yolu! Beyler için iş görüşmesinde ne giyilir?

Günümüzde iş görüşmeleri sadece yeteneklerinizi sergilemek için değil aynı zamanda doğru izlenim bırakmak için de önemli bir fırsattır. İyi bir izlenim yaratmanın en kolay ve pratik yolu ise giydiğiniz kıyafetlerden geçiyor. Biz de iş görüşmelerinde etkileyici ve profesyonel bir görünüm elde etmeniz için birbirinden şık erkek giyim ürünlerini sizler için derledik. Gelin mülakat sırasında karşınızdaki kişileri etkilemenin en hızlı yolu olan o ürünlere bir göz atalım.

Haber 15-12-2023 14:40

Kravat

Kravat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kravat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Jet Kravatçı'yı izleyen şaşıp kalıyor! Dünyada rakibim yok, tek rakibim yine kendimim

Giresun’un Görele ilçesinde yaşayan Sebahattin Kara'yı arkadaşları "Jet Kravatçı" diye tanımlıyor çünkü Kara, kravat bağlama tutkusuyla şaşırtıyor. "Tek hobim” dediği tutkusunu rekora çeviren Kara, 2 saniyede kravat bağlayarak izleyenleri şaşkına çeviriyor. Rekorunu 2 saniyeden 1 saniyeye indirip Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek isteyen Kara, "Tek rakibim yine kendimim. Dünyanın hiçbir yerinde bana rakip olacak kimse yok" diyor. 'Jet Kravatçı'ya göre bağladığı kravatlarda boğulma riski de yok.

Haber 26-03-2023 14:06

Kravat nasıl yazılır, kravat kelimesi nasıl yazılmalıdır? Kravat mı kıravat mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçenin düzgün bir şekilde kullanmanın en önemli kıstasları arasında kelimeleri yazım kurallarına göre ve yerinde kullanmak bulunur. Nasıl ki kelimelerin doğru bir şekilde telaffuz edilmesi ve doğru anlamda kullanılması önemliyse yine o kelimeleri doğru bir şekilde yazıya geçirmek de oldukça önemlidir. Dilimizde yer alan bazı kelimelerin doğru yazılışı pek çok kişi tarafından karıştırılabiliyor. Peki, kravat kelimesi nasıl yazılmalıdır?

Egitim 03-02-2023 14:27

Gömleklerinize çok yakışacak en iyi kravat markaları ve modelleri

Takım elbiselerin en güzel tamamlayıcısı, hiç kuşkusuz, kravatlar. İster günlük hayatta ister iş kombinlerinizde sıklıkla kravat kullanan biriyseniz renk renk, model model kravatlara ihtiyacınız olabilir. Öyleyse doğru yerdesiniz! Birbirinden şık, kaliteli ve farklı kombinlere uyumlu kravat çeşitlerini sizin için listeledik. Stilinize en çok hitap eden modeli arıyorsanız listemizi incelemeye davetlisiniz!

Haber 11-01-2023 17:30

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’ten enerji krizine karşı “kravatları çıkarın” önerisi

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’ten enerji krizine karşı “kravatları çıkarın” önerisi

Yurthaber 29-07-2022 18:52