Kron Haberleri

Bisiklet tutkunları için en iyi bisiklet markaları ve modelleri 2023

Şehir içi ulaşım için en çevreci ve eğlenceli araçlardan biri, bisiklet. Ulaşımın yanında hafta sonu eğlenceleri için de kullanabilen bisikletler sadece hobi amaçlı da tercih edilebilir. Sizi istediğiniz yere ulaştıracak, sağlığınızı korumaya yardım edecek ve bunu yaparken de ulaşım giderlerinden tasarruf sağlayacak bir bisiklete ihtiyacınız varsa doğru yere geldiniz. Haydi onlarca farklı modeli beraber inceleyelim.

Haber 16-03-2023 17:05

Kron, siber güvenlik ve altyapı yazılım ürünlerini Dubai'de sergiledi

Kron, siber güvenlik ve altyapı yazılım ürünlerini Dubai'de sergiledi

Yurthaber 12-10-2022 11:13

Anadolu Efes'in veri ve erişim güvenliği Kron ürünleriyle sağlanacak

Kron İş Geliştirme Direktörü Ümit Çelik: - "Veri maskeleme, veri erişim yönetimi, oturum yönetimi, parola kasası gibi ileri seviye güvenlik çözümlerini barındıran PAM ürünümüzle büyük ölçekli kurumlarda siber güvenlik kapasitesini geliştiriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz"

Yurthaber 11-10-2022 12:14

Türkiye İş Bankası ile Kron iş birliğine gitti

Kron İş Geliştirme Direktörü Ümit Çelik: -"Bilgi birikimimizi ve uzmanlığımızı İş Bankası ile birlikte bankacılık sektörüne de taşımaktan çok memnunuz"

Yurthaber 08-09-2022 12:00

Kron

Kron Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kron Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kurumların yüzde 60'ı veri sızıntısı kaynaklı maddi kayıplarını ürün fiyatlarına yansıtıyor

Kron Kurumsal İş Birimi Satış Direktörü Ümit Çelik: - "PAM çözümümüz Single Connect, yetkili hesaplar üzerinde denetim sağlarken siber saldırganların veri ihlali girişimlerini de engelliyor. Böylece kurumlar, dijital dönüşümlerini güvenlik endişesi duymadan gerçekleştirebiliyorlar"

Yurthaber 25-08-2022 13:55

Kron, Bilişim 500'de veri güvenliği alanında üst üste üçüncü kez birinci

Kron Genel Müdürü Mete Sansal: - "3 yıl üst üste birincilik elde etmemiz, bizim her geçen gün hedeflerimize kararlılıkla yürümemizin sektör tarafından da takdir edilmesidir"

Yurthaber 04-08-2022 10:57