Kulak Çubuğu Haberleri

Kulakları temizlerken yapılan o hata! Uzman isim 'Kesinlikle temizlemeyin' diyerek uyardı

Kulak çubuğu ile kulak temizleme işlemi birçok kişi tarafından sıklıkla yapılıyor. KBB Kliniği Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Levent Saydam, “Kulakları kesinlikle kulak çöpüyle temizlemeyin” dedi.

Kadin 04-03-2024 08:43

Herkesin yaptığı 2 zararlı alışkanlık! Aman dikkat sonuçları çok ağır olabilir

Hijyen alışkanlıkları sağlıklı bir yaşam için oldukça önemlidir. Ancak bilinenin aksine bu hijyen alışkanlıklarından 2 tanesi yanlış uygulama ile birlikte tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Peki, siz bu tehlikeli 2 hijyen alışkanlığından hangilerine sahipsiniz?

Kadin 10-01-2024 15:45

Burun kıllarına yapıştırdığı ağda başına iş açtı! Evde ağda yapmanın sonucu...

Burun kılları da vücuttaki diğer tüyler gibi zaman içerisinde uzayabiliyor. Özellikle son zamanlarda kuaförle burun kılına ağda yaptıranların videoları oldukça izleniyor. TikTok'ta burundaki kılları almak için ağda yapan bir kadın başına gelenleri gösterdi.

Kadin 06-04-2023 17:23

Temizlemek isterken sağlığınızdan olmayın! Bu hata yüz felcine neden olabilir

Kulaklarımız hassas organlarımız arasında yer alıyor. Kulaklarda biriken kirlerin kötü görünümünü gidermek için kulak çubuğuna başvuruluyor. Ancak kulak çubuğunun yanlış kullanımları sağlığa büyük ölçüde zarar veriyor. Uzmanlar kulak çubuğunun yüz felcine neden olabileceğini belirtiyor.

Haber 31-01-2023 09:04

Kulak Çubuğu

Kulak Çubuğu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kulak Çubuğu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kulağından çıkan şoke etti! Yıllarca içinde kalmış

Kulağın içerisine yabancı cisimler kolayca girebiliyor. Birçok insan kulağının içinde bulunan bu cisimlerin farkına bile varmıyor. 24 yaşındaki Ellis Lloyd Jones, kulak kirini temizlerken kulak kanalının derinliklerinde kalan beyaz bir cisime rastladı. Uzun uğraşlar sonucu çıkardığı cisme oldukça şaşırdı.

Haber 26-10-2022 11:06

Bir daha elinize almayacaksınız: Temizlemiyor, hasta ediyor!

Kulak temizliği çok hassas bir konu. Kulak temizliği yapması için kullanılan pamuklu çubuklar kulakları temizlemek yerine sizi daha çok hasta ediyor. Kişisel bakımın rutin bir parçası haline gelen pamuklu kulak çubuklarını kullanmadan önce iki kere düşünmek gerekiyor. Kulağınızı pamuklu çubukla temizlerken kendinizi sağır edebilir hatta yüz felci bile geçirebilirsiniz.

Haber 27-09-2022 20:39

Dikkat! Tedavinin gecikmesi menenjite yol açabilir, Kulak enfeksiyonu neden olur?

Kulak hassas organlarımız arasında bulunuyor. İşitme kaybı yaşamamak, kulak enfeksiyonlarından korunmak kulak sağlığına dikkat etmek gerekiyor. Uzmanlar kulak enfeksiyonları hakkında uyarılarda bulundu. Kulak enfeksiyonunun tedavi edilmemesi menenjite yol açabiliyor.

Haber 16-08-2022 15:56

Tıkanıklığa yol açıyor! Kulak çubuğu zararlı mıdır? Kulak nasıl temizlenmelidir?

Temizlik hem görünüşümüz hem de sağlığımız için en önemli ihtiyaçlar arasında bulunuyor. Özellikle kulağın temizliği çok büyük dikkat ve titizlik istiyor. Uzmanlar kulak temizliğinde kullanılan kulak çubukları hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 14-08-2022 12:53