Külot Haberleri

Etek ve elbise giymek dert olmaktan çıkıyor! İç bacak sürtünmesine karşı en etkili ürünler

Yaz mevsimi tüm hızıyla geldi çattı! Sıcak havalarda ferah ve şık hissetmek için etek ve elbiseler vazgeçilmezimiz. Fakat bu keyifli giyim tarzı, iç bacaklarda sürtünme ve pişik gibi can sıkıcı problemlere de yol açabiliyor. Peki, iç bacak pişiklerinden kurtularak yaz mevsiminin keyfini doyasıya çıkarmak mümkün mü? Elbette! Bu yaz size hem konforu sunacak ürünlerle iç bacak pişiklerine veda etmeniz mümkün. İşte detaylar!

Kadin

Külot nasıl yazılır? Külot mu kilot mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dildeki kelimeleri doğru yazmak ve telaffuz etmek oldukça önemli bir konudur. İnsanlar, her konudaki düşüncelerini paylaşabilmek için kelimeleri kullanır. Cümleleri anlamlı hâle getiren sözcüklerin hatalı yazılması ise anlamı bozuk cümlelerin oluşmasına sebep olur. Anlam kaymalarını önleyebilmek için sözcüklerin doğru yazılışı hakkında bilgi edinmek gerekir. Yazımında sıklıkla hata yapılan kelimelerden biri de külot sözcüğüdür. Peki, külot nasıl yazılır?

Egitim

Üniversiteye ilk kez gideceklerin bavulunda olmazsa olmazlar

Üniversite okumak on binlerce öğrencinin hayallerini süsleyen, en heyecan verici deneyimlerden biri. Eğer bu sene üniversiteye başlayacaklardansanız ilk etapta ihtiyacınız olacak pek çok eşya var. Özellikle şehir dışında üniversite okuyacakların mutlaka bavuluna koyması gereken kurtarıcı ürünleri listeledik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber

İç çamaşırlarıyla sokağa çıkıyorlar! Kylie ve Kendall Jenner'ın pantolonsuz trendini denedi... Bundan nefret ettim

Her geçen gün ortaya çıkan yeni trendler başlarda yadırgansa da zaman geçtikçe birçok kişi tarafından uygulanıyor. Yıllar sonra eski fotoğraflara bakıldığında bu trendleri nasıl uygulamışım dedirten şaşırtıcı kıyafet stilleri bulunuyor. Kylie ve Kendall Jenner'ın iç çamaşırı ve külotlu çorabıyla dışarı çıkmasıyla başlayan pantolonsuzluk trendinin etkileri sürüyor.

Kadin

Külot

Külot Hakkındaki Haberler Mynet'te. Külot Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İtirafları olay yarattı! Külotları çıkarmadan...

Yakın tarihli bir anket, uzmanların kirli pantolonların bakterilerin üremesi için mükemmel bir ortam olduğu konusunda uyardığı gibi, kadınların yüzde 21'inin iç çamaşırlarını 'birden fazla gün' boyunca giydiğini ortaya koydu.

Haber

Sıradan iç çamaşırlarını değiştirmek isteyen kadınlar için seksi iç çamaşırı önerileri

Sıradan iç çamaşırlarından sıkılmış, kendinizi daha çekici hissettirecek modeller arıyor olabilirsiniz. Bu noktada binlerce iç çamaşırı arasında kaybolmanız çok doğal. Neyse ki sizin için birbirinden çekici modelleri bir araya getirdik. İç giyim çekmecenizi harika parçalarla doldurmak için hazırladığımız listeyi incelemeye ne dersiniz?

Kadin

Amazon'da en çok satılan ve gecelerinize şıklık katacak 300 TL altı iç çamaşırı setleri

İç çamaşırı kadınların en özel ve önemli temel giyim ürünlerinin başında gelir. İç çamaşırı takımı denilince ise sütyen, külot, büstiyer ve jartiyer gibi parçalardan oluşan setler karşımıza çıkar. Bu ürünlerin uyumlu birleşiminden oluşan iç çamaşırı setlerine günün her saati ihtiyaç duyulur. Siz de rahat, kaliteli aynı zamanda bütçe dostu iç çamaşırı seti arıyorsanız listemize göz atmadan alışverişe başlamayın!

Kadin

Her kadının aklındaki soru: O parçanın amacı ne?

Kadınların dış giyimlerine olduğu kadar iç giyimlerine de özen gösterir. Kadın iç çamaşırlarının ağ bölgesinde bir bölme daha bulunmaktadır. Fazladan eklenen o kumaşın bir amacı olduğu ilk bakışta fark ediliyor olsa da ne işe yaradığı çok az kişi tarafından biliniyor. Kadın külotlarının ağ bölgesinde bulunan o parça aslında tamamen kadın sağlığıyla ilgili...

Kadin

Hastalıklara davetiye çıkarmak istemiyorsanız iç çamaşırınızı yatmadan önce mutlaka çıkarın!

Hayatın rutin bir parçası, gardıropların vazgeçilmez parçası külot, herkesin giydiği bir iç çamaşırıdır. İç çamaşırlarının faydası olduğu kadar vücudumuza inanılmaz zararları da oluyor. Son yıllarda iç çamaşırı giyenler kadar giymeyenlerin de sayısı bir hayli artmış durumda. Aslında giymeyenler en doğrusunu yapıyor!

Haber

Doktorun ''asla çıplak uyumayın'' açıklamasını milyonlar izledi: Siz uyurken olabilir

ABD'nin Michigan eyaletinde çalışan doktor Anthony Youn, ''Neden asla külotsuz uyumamalısınız'' başlık videosuyla 11 milyondan fazla görüntülenme aldı. ''Bilimsel bir çalışmaya göre, her gaz çıkarışınızda küçük bir miktar dışkı püskürtüldüğü kanıtlandı ve bu siz uyurken olabilir'' diyen Youn, iç çamaşırı kullanmanın bazı mikropları yok etmeye yardımcı olabileceğini söyledi.

Haber

Evin içinde külotla dolaştı, komşusundan aldığı not şoke etti: Çıplak görmek istemiyoruz

İngiltere'nin Chelmsford şehrinde yaşayan bir kadın arabasının camına iliştirilen bir kağıtla neye uğradığını şaşırdı. Bir komşusu tarafından yazıldığı iddia edilen notta, '''Çıplak yürürken panjurlarını kapat. Senin çıplak şovunu görmek istemiyoruz'' yazarken, genç kadın, ''Aslında şanslılar daha çıplak dolaştığım günler oldu'' dedi.

Haber

İç çamaşırının tarihsel yolculuğu! Orta Çağ’da iç giyim alışkanlıklarının şaşırtıcı değişimi

Günümüzde zorunlu ihtiyaçlardan biri haline gelen iç çamaşırının nasıl ortaya çıktığını hiç düşündünüz mü? Orta Çağ’da iç çamaşırı alışkanlıkları günümüzden oldukça farklıydı. Çünkü külot giymek sadece erkeklere ayrıcalık tanınan bir durumdu. Sizler için iç çamaşırının tarihsel yolculuğunu araştırdık.

Trend