Kuşum Aydın Haberleri

Kuşum Aydın değişimiyle şaşırttı! Param bitti diyerek isyan etti

Bir dönem ekranların unutulmaz isimleri arasında olan Kuşum Aydın artık gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle şaşırtan Kuşum Aydın 'mucize krem' arayışında hayal kırıklığı yaşadı ve bakın nasıl isyan etti.

Magazin 28-03-2024 07:16

5 ayda 17 kilo vermişti! Kuşum Aydın'ın filtresiz hali sosyal medyayı salladı

Kendisini şovmen yanıyla tanıdığımız şarkı sözü yazarı olan pop müzik sanatçısı Kuşum Aydın son dönemde verdiği kilolar ile adından söz ettirmişti. Daha önce katıldığı bir programda 5 ayda 17 kilo verdiğini söyleyen Kuşum Aydın bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-03-2024 08:30

Kuşum Aydın estetiklerden sonraki haliyle şoke etmişti! 5 ayda 17 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı

Kuşum Aydın geçtiğimiz aylarda bir yayına katılınca son haliyle herkesi şoke etmişti. Geçirdiği sayısız estetik operasyonlardan sonra bambaşka birine dönüşen Kuşum Aydın bu halinden memnun değildi. Ünlü isim 2. Sayfa'ya katılarak 5 ayda 17 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı.

Magazin 04-05-2023 13:29

Mide küçültme ameliyatı olacağını söylemişti! Kuşum Aydın son halini paylaştı: Evet zayıfladım ama...

'Kuşum Aydın' lakaplı şarkıcı Muharrem Aydın Uğurlular, geçirdiği sayısız estetik operasyonlar ve aldığı kilolarla tanınmaz hale gelmişti. "Allah nasip ederse mide küçültme ameliyatı olacağım" diyen şarkıcı Kuşum Aydın son halini paylaştı. Kuşum Aydın'ın zayıflaması gözlerden kaçmadı.

Magazin 07-04-2023 11:01

Kuşum Aydın

Kuşum Aydın Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kuşum Aydın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kuşum Aydın estetik yüzünden tanınmaz hale geldi! Kestireceğim yerler var diyerek açıkladı: Mide küçültme ameliyatı olacağım

'Kuşum Aydın' lakaplı şarkıcı Muharrem Aydın Uğurlular, son haliyle gündem oldu. Geçirdiği sayısız estetik operasyonlardan sonra bir hayli değişen ve kilo alan Kuşum Aydın "Allah nasip ederse mide küçültme ameliyatı olacağım" dedi.

Magazin 03-01-2023 08:39

Değişimiyle gündem olan Kuşum Aydın vasiyetini açıkladı! Ölürsem...

Kuşum Aydın olarak tanınan ve bir dönemin öne çıkan sunucularından olan ünlü isim son haliyle şoke etti. Kilo alan ve estetikleriyle değişime uğrayan Kuşum Aydın, 2. Sayfa'da vasiyetini anlattı. Kuşum Aydın "Ölürsem mezarıma gelmesinler" diyerek gündem oldu.

Magazin 15-11-2022 14:55

Kuşum Aydın’ın gerçek adı ne, kaç yaşında? 20'lerindeyken İsviçreli sevgilisini hamile bıraktığı iddia edilmişti! Kuşum Aydın'ın hayatı!

Kuşum Aydın, bugün 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e konuşan ünlü ismin geçmişte yaptığı açıklamalar akıllara geldi. Şarkıcı, bir dönem babasının kanser olması ve torun sevmek istediğini söylemesi üzerine Tülay Çakır'la evlenmişti. Ünlü şarkıcı bir başka açıklamasında ise henüz 20'lerinin başındayken İsviçreli sevgilisinin kendisinden hamile olduğunu söylemişti. Peki, Kuşum Aydın kimdir? Kuşum Aydın’ın gerçek adı ne? İşte detaylar...

Magazin 15-11-2022 10:25

Tom Cruise ile Kuşum Aydın arasındaki benzerlik olay yarattı

Geçtiğimiz gün San Francisco'daki National League Division Series'in 2. maçında tribünde olan Tom Cruise’ın yüzünün şiş hali dünya basının gündemine oturdu. Ülkemizdeki sosyal medya kullanıcıları ise Tom Cruise’u şarkıcı Kuşum Aydın’a benzetti.

Magazin 12-10-2021 12:02

Kuşum Aydın, annesiyle birlikte düet yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan Kuşum Aydın annesiyle yaptığı düet büyük beğeni topladı.

Magazin 01-09-2021 02:49

'Kuşum Aydın' Bodrum'u inletti

Muğla'nın Bodrum ilçesinin en ünlü koylarından biri olan Bardakçı koyunda sahne alan Kuşum Aydın hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Magazin 25-08-2021 17:30