Lamba Haberleri

İster kampta ister günlük işlerde kullanabileceğiniz en iyi kafa lambaları

Kafa lambaları hem doğa aktivitelerinde hem karanlık ortamlarda çalışırken büyük kolaylık sağlıyor. Bu ürünler özellikle direkt kafaya takılması, bakılan yeri aydınlatması ve iki eli birden boşta bırakması nedeniyle tercih ediliyor. Eğer sizin de farklı amaçlarla kullanacağınız kaliteli bir kafa fenerine ihtiyacınız varsa en iyi modelleri incelemek için okumaya devam edebilirsiniz!

Haber 25-09-2023 16:59

Resmen hazine çıktı! İkinci el dükkanında bulunan şaşırtan eşyalar

Mağazalardan alınan kıyafetlerin fiyatlarının giderek artması pazar ve ikinci el dükkanlarını tercih eden kişi sayısını artırıyor. İkinci el dükkanlarında bulunan vintage eşyalar oldukça değerli olabiliyor. Reddit uygulamasında ikinci el dükkanında bulduğu eşyaları paylaşan kullanıcılar görenleri şaşırttı.

Kadin 23-02-2023 10:15

Uzmanlar açıkladı: Tasarruf olsun diyerek yaptığınız büyük hatalar faturanın daha fazla gelmesine sebep oluyor

Yüklü faturalar ev ekonomisinin oldukça zorlanmasına sebep oluyor. Özellikle kış aylarında elektrik ve doğalgaz faturalarını düşürmek için çeşitli yöntemler deneniyor. Bazı tasarruf tüyoları işe yarasa da bazıları faturanın çok daha yüklü gelmesine sebep olabiliyor. Uzmanlar tasarruf için yapılan en yaygın hataları paylaştı.

Kadin 11-12-2022 09:43

Mevsimin yeniliğini evinizde hissettirecek uygun fiyatlı ürün önerileri

Sararan yapraklar, soğuyan hava, usul usul yağan yağmur ve sıcak bir içecek eşliğinde sonbahar mevsimine giriş yaptık. Yoğun ve duygusal bir atmosferi olan sonbaharda evde geçirdiğimiz zaman da hâliyle arttı. Dolayısıyla evimizin dekorasyonunun sonbaharın ruhunu yansıtması önemli. Doğanın bu güzel değişiminden ilham alan; turuncuların, sarıların, yeşillerin hâkim olduğu; mevsimin ruhunu evinizde hissetmenizi sağlayacak birbirinden güzel dekorasyon ürünlerini beraber inceleyelim!

Haber 18-10-2022 15:59

Odanızın ve sizin modunuzu değiştirecek kullanışlı oda lambası modelleri

Etrafı aydınlatarak yaşam alanlarının daha işlevsel kullanılmasına yardımcı olan oda lambaları, şık ve estetik bir ambiyans yaratmak için de tercih ediliyor. Oda lambaları söz konusu olduğunda aydınlatma özelliklerinin yanı sıra modelin tasarımı da önemli rol oynuyor. Her ortama uygun başarılı bir aydınlatma sunan birçok oda lambası modeli üretiliyor. Gelin, odanıza renk ve canlılık katacak en iyi oda lambası modellerine birlikte göz atalım!

Haber 05-09-2022 18:39

Ardahan'da vatandaşlar mayıs sineklerinin ölüm uçuşunu izledi

Ardahan'da vatandaşlar mayıs sineklerinin "ölüm uçuşunu" izledi

Yurthaber 17-08-2022 20:56

Çevreyi önemseyen herkesin kullanması gereken ürün önerileri

Doğal kaynakların günden güne tükendiğine ve çevrenin insan eliyle kirletildiğine her geçen gün daha fazla tanık oluyoruz. Eğer bu durum sizi de rahatsız ediyorsa doğa dostu, tek kullanımlık olmayan ve kaynak tasarrufu sağlayan ürünlere ihtiyacınız var. Peki, birçok farklı kategoriden çevre dostu ürünü incelemek ister misiniz? Öyleyse doğayı korumanıza yardım edecek ürün önerilerimize bir göz atın!

Haber 09-08-2022 13:56

Kampta ışıklandırmayı dert olmaktan çıkarmak isteyenler için en iyi kamp lambaları

Gerçek kampçılar, aydınlatmanın kamp alanında en önemli konulardan biri olduğunu bilir. Gece olup hava kararınca gökyüzünün tadını çıkarmak her ne kadar çok keyifli olsa da aydınlatmanız yoksa telefonların ışığı size bir yere kadar yardımcı olabilir. Birbirinden güzel kamp akşamlarının tadını çıkarmadan önce gerekli ekipmanlarını hazırlamaya çalışıyorsanız buyurun, en iyi kamp lambası seçeneklerini inceleyelim!

Haber 05-08-2022 14:10