Lazer Tedavisi Haberleri

Acısız bir şekilde gözlükten kurtulmanız mümkün

Göz sağlığı oldukça büyük önem taşıyor. Görme sorunu yaşayanlar tercihlerine göre gözlük veya lens kullanabiliyorlar. Ancak bunların uzun vadede kullanımlarıyla uğraşmak istemeyenler için acısız şekilde gözlükten kurtulmanın da yöntemi bulunuyor. Lazer tedavisi ile gözlüklerden kurtulmak mümkün olabiliyor.

Haber 01-07-2022 10:52

İsyan ettiren karar! Yüz yakan lazer uygulamasına 3 bin 360 TL ceza

Antalya'da 1 yıl önce gittiği güzellik merkezinde yüzünde 2'nci derece yanıklar oluşan Aslı İlhan'ın (43) açtığı ceza davası sonuçlandı. Mahkeme, güzellik merkezi sahibi A.A.'nın günlüğü 20 TL'den 168 gün adli para cezasına çarptırılmasına karar verdi. Sanığın hapis cezası almasını istediklerini belirten Aslı İlhan, karara itiraz edeceklerini söyledi. İlhan "Yüzümün yanması ve 1 senedir çektiğim acılar sadece 3 bin 360 TL ve bu da 10 taksitte ödenecek" dedi.

Haber 29-11-2021 14:48

Lazer lipoliz nedir? Lazer lipoliz yaptıranlar sonrasında sarkma yaşar mı?

Lazer lipoliz yani bölgesel yağ yakımı ve sıkılaşmayı sağlayan lazer uygulaması, uzun süren uğraşlara rağmen verilemeyen kilolar için kurtarıcı roldedir. Diyet uygulamaları, detokslar ve spor hayatınızın bir parçası olduysa ancak istediğiniz görünüme ulaşamıyorsanız lazer lipoliz kurtarıcınız olabilir. Peki lazer lipoliz sonrası sarkma olur mu? Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Po. Dr. Alper Tuncel, lazer lipoliz nedir, yaptıranlar nelere dikkat etmeli sorularını yanıtladı.

Kadin 24-06-2021 07:48

Fizik tedavi ve rehabilitasyon neye bakar? Fizik tedavi ve rehabilitasyon hangi hastalıkların tedavisinde kullanılır?

Fizik tedavi ve rehabilitasyon aynı başlık altında toplanan bazen aynı bazense farklı tedaviler için kullanılan iki temel tıp alanıdır. Bu noktada en çok sorulan soru da fizik tedavi ve rahabilitasyon neye bakar olur. Kas - iskelet ve sinir sisteminde etkili olan hastalıklarda kullanılan bilen bu yöntemler, bazı hastalarda kullanılamaz. Konu ile ilgili bilgi veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Cengiz Bahadır, fizik tedavi ve rehabilitasyon ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Haber 23-06-2021 13:59

Ameliyatsız bel fıtığı tedavisi ile bıçak altına yatmadan sağlığınıza kavuşun!

Bilimdeki gelişmelerle her geçen gün yeni tedavi yöntemleri hayatımıza girmeye devam ediyor. Bel fıtığı tedavisindeki gelişmeler de hastalara farklı yöntemler sunuyor. Özellikle bel fıtığı tedavisinde ameliyatsız yöntem arayışına girenler için farklı seçenekler kişilerin imdadına yetişiyor. Bel fıtığı tedavisinde ameliyatsız birçok yöntem bulunuyor. Peki hangisi nasıl bir etki yaratıyor? Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Tunç Koç'un anlatımıyla ameliyatsız bel fıtığı tedavisi yöntemleri...

Haber 01-06-2021 09:06

İstenmeyen tüylerden ağrısız ve kalıcı bir şekilde kurtulmanın yolları açıklandı

Kadınların en büyük problemi istenmeyen tüylerdir. Bu tüylerden kurtulmak için geleneksel ve modern pek çok yöntem tercih edilir. Günümüz teknolojisiyle istenmeyen tüylerden ağrısız ve kalıcı bir şekilde kurtulmanın yolları hakkında bilgi veren güzellik uzmanı Eda Bayazıt, parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanın mümkün olduğunu söyledi.

Kadin 05-05-2021 10:44

Yalnızca 1 dakika sürüyor! Ameliyatsız burun inceltmek mümkün

Burun yapılarından rahatsız olan kişiler estetik uygulamalarla hayallerindeki görünüşe sahip olmayı planlıyor. Daha ince bir burun isteyenlere medikal estetik yöntemlere başvurmadan da istedikleri görünüme sahip olabileceklerini söyleyen Dr. Sevgi Ekiyor, lazer ile burun sıkılaştırma ve inceltme yöntemlerini anlattı.

Kadin 12-04-2021 16:22

Cımbız ve ağdadan kaçış yolu lazer epilasyon! Deri ve kıl renginiz uygunsa...

İstenmeyen tüyleri almak için tıraş, cımbız veya ağda yapmaktan memnun değilseniz, lazer epilasyon dikkate almaya değer bir seçenek olabilir. Lazer epilasyon yaptıracaksanız işte bilmeniz gerekenler.

Haber 18-02-2021 17:13

Lazerle göz çizdirme şartları nelerdir? Lazerle göz çizdirme tedavisi kimlere yapılır?

Göz çizdirme olarak da bilinen lazer tedavisi gözlükten ve lensten kurtulmak isteyenler için kalıcı çözüm sunuyor. Peki lazer tedavisini kimler yaptırabiliyor? 1 gün içinde gözlüksüz görmeye başlayabileceğiniz lazer tedavisinde esas kriteri kornea kalınlığı oluşturuyor. Yaş aralığının da önem taşıdığı göz çizdirme tedavisinin detayları...

Haber 17-02-2021 10:09

Gözlük ve lenslere son: Göz lazer ameliyatı

Gözde lazer uygulamalarında Türkiye, birçok Avrupa ülkesinin bile önünde bulunuyor. Türkiye'den yapılan lazer operasyonları sonrasında binlerce kişi yıllardır kullandıkları gözlüklere veda ediyor. Türkiye'deki lazer uygulamalarının başarısı Avrupa'da da biliniyor. Her ay yüzlerce turist lazer operasyonu için Türkiye'yi tercih ediyor.

Haber 15-12-2004 07:27

Güzellik uzmanlarından beden tiplemeleri

Güzellik uzmanları kilolarına göre kadınların beden tiplerini, elma veya armut olmak üzere ikiye ayırıyor. Estetisyen Nesrin Akdağ, kadın vücudunun kiloların yoğunlaştığı bölgelere göre belirli bir şekil aldığını belirterek, "Elma tipi bedende daha çok karın bölgesi, mide bölgesi, kollarda ve sırtta kilolar yoğunlaşıyor. Armut tipi dediğimizde ise daha çok kalça ve bacaklarda yoğunluk oluyor" dedi.

Haber 30-11-1999 00:00