Linet Haberleri Ve Son Dakika Linet Haberleri

Linet Haberleri Ve Son Dakika Linet Haberleri

Türk sanat müziğinin tanınan seslerinden Linet, 5 Mart 1975 tarihinde İsrail'de doğmuştur. Çocukluk yılları İsrail'de geçen Linet, 10 yaşında ilk albümünü çıkarmıştır. 1993'te Ani Ana şarkısıyla İsrail'de Eurovision elemelerine katılmıştır. 1995'te Türkiye'de ilk albümünü çıkarmıştır. 2003'te İsrail'de Different Woman albümünü yapmıştır. İsrail'de 3 ay askerlik yapan isim, 2006 yılında Türkiye'ye geri dönmüştür. Orhan Gencebay ile tanışmasının ardından onun şarkılarını okuduğu albümüyle Altın Plak ödülü kazanmıştır. Kendi yorumuyla okuduğu Gencebay şarkılarıyla çıkış yapmıştır. Ardından kendine has tarzı ve güçlü sesiyle oldukça beğeni kazanmıştır. Toplamda 7 albümü bulunan Linet, 2016 yılında Laurent Zalmonovic ile bir süre nişanlı kalmıştır. Eşinden boşandığını söyleyen Fransız Zalmonovic'in evli olduğu ortaya çıkınca nişanlılığını sona erdirmiştir.

Linet Haberleri

İsrail asıllı Türk şarkıcı Linet günler sonra sessizliğini bozdu! Müşerref Akay'ın yorumu olay oldu

İlk albümünü doğduğu İsrail'de yapan, Türkiye'deki ilk albümünü ise 1995 yılında müzikseverlerle buluşturan Linet, İsrail-Hamas çatışmaları başladığı günden beri sessizliğini koruyordu. Linet hastane saldırısının ardından bir paylaşımda bulundu. Türk müziğinin tanınan isimlerinden Müşerref Akay'ın yorumu ise sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 19-10-2023 13:20

Rüzgarın azizliğine uğrayan ünlü şarkıcı Linet'ten olay gönderme: Kıyafetin değil, sesin önemli olduğunu gösterdiniz!

Ünlü şarkıcı Linet 30. Uluslararası Gemlik Zeytin Festivali'nde sahne aldı. Konser sırasında ayakkabısının azizliğine uğrayan ünlü şarkıcı spor ayakkabı giydi ve fırtına nedeniyle kostümünde değişikliğe gitti.

Magazin 13-09-2023 09:40

Linet de estetik güzeli çıktı! İsrailli şarkıcının eski hallerini görenler gözlerine inanamadı! 'Bu resmen evrim'

Şarkıcı Linet son dönemde yaptırdığı estetikleri ile gündemdeydi. Geçirdiği operasyonlarla bambaşka birine dönüşen ünlü şarkıcının estetiksiz halleri ise olay oldu. Estetiksiz hali ile şu anki hali arasında büyük fark bulunan sanatçıya 'Bunun adı evrim' yorumları geliyor.

Magazin 15-07-2023 21:44

Estetikle bambaşka biri oldu! Linet’in son halini görenler tanıyamadı

Yüzüne yaptırdığı estetiklerle sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Linet'in son hali ağızları açık bıraktı. Müzik dünyasının güçlü seslerinden olan Linet, son görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-05-2023 14:48

Linet

Linet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Linet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Linet'in değişimi akılalmaz! Son hali bambaşka

Yüzüne yaptırdığı estetiklerle sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Linet, son haliyle yine adından söz ettirdi. Yüz hatlarındaki değişiklik hemen göze çarpan ünlü şarkıcı, dudak kaldırma işlemi yaptırdı.

Magazin 12-11-2022 15:32

Linet sahneye bornozla döndü! Bornozun fiyatı şoke etti

Daha önce kalça estetiğiyle gündeme gelen Linet son sahnesinde büyük beğeni topladı. Yoğun ısrar üzerine sahneye dönen Linet, sahnede bornozuyla bir şarkı daha söyledi. Şarkıcı Linet'in bornoz ve terliğini fiyatı ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-11-2022 12:54

Linet'in sütyensiz ceketli pozunu görenler şoke oldu! Bu kim?

İsrail'de doğup büyüyen şarkıcı Linet son haliyle dikkat çekti. İç çamaşırsız giydiği ceketle pozlar veren Linet'i görenler şaştı. Efsane sesiyle beğeni toplayan Linet'i görenler "Bu kim?" demekten kendini alamadı.

Magazin 23-10-2022 10:14

Linet: Annemin üstüne gömülmek istiyorum!

Linet, Menaşi, yaklaşık iki ay önce annesi Leyla Özgecan'ı kaybetti. Ramazan Bayramı'nın ilk günü Kıbrıs'ta sahneye çıkan acılı sanatçı, konser öncesi duygusal anlar yaşadı. Konserinde tüm şarkılarını annesi içini okuyan Linet, "Bugün annemin doğum günüydü. Eğer hayatta olsaydı şu anda 78 yaşına girecekti" dedi.

Magazin 04-05-2022 14:21

Mide küçültme ameliyatıyla zayıflamıştı! Linet'in pozları olay

Sahne tarzıyla sık sık adından söz ettiren Linet sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Mide küçültme ameliyatı olarak bambaşka birine dönüşen Linet formunu korumak için spor ve yogayı ihmal etmiyor.

Magazin 24-04-2022 11:10

Linet sahnede gözyaşlarına boğuldu

Annesi Leyla Özgecan’ı geçen ay kaybettiği için konserlere ara veren Linet 1 ay sonra Kıbrıs'ta sahne aldı. Röportaj vermeyen Linet sahnede “Ben susmak istemiyorum, şarkı söylemek istiyorum. O da böyle yapmamı isterdi. Gerçekten bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım. Annemi çok özlüyorum. Bu gece bütün şarkılar Leyla Özgecan’a gelsin” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 19-04-2022 12:54

Anne acısıyla sarsılan Linet: Benim için hayat durdu

Şarkıcı Linet, annesinin ölümünden sonra ilk kez konuştu. Şarkıcı, "Benim için hayat durmuş durumda" dedi.

Magazin 09-04-2022 08:30

Anne acısıyla sarsılan şarkıcı Linet'ten duygulandıran paylaşım

Annesinin vefatıyla yıkılan Linet, bugün Instagram hesabından annesiyle yer alan karesini paylaşarak duygusal bir not düştü.

Magazin 23-03-2022 03:13

Ünlü şarkıcı Linet'in annesi hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Linet, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda, annesi Leyla Özgecan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Magazin 18-03-2022 23:17

Linet'in dans kombini Badi Ekrem'e benzetildi

Şarkıcı Linet, dans yaptığı anlardan bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Linet'in dans yaparken tercih ettiği kombin, Hababam Sınıfı filmindeki Badi Ekrem'e benzetildi.

Magazin 26-02-2022 14:15

Linet kirası 40 bin TL olan evinin manzarasını gösterdi

Linet yeni kiraya çıktığı eviyle gündeme geldi. Şarkıcı Linet, Arnavutköy’de kiraladığı ve 40 bin lira kira ödediği evinden bir paylaşım yaptı. Linet'in yeni evinin manzarasına "Yaşıyorsun bu hayatı" yorumları yağdı. Bazı takipçiler ise Linet'in evindeki mum yoğunluğuna takıldı.

Magazin 14-01-2022 08:06

Linet, Eurovision’da İsrail’i temsil etmek için katıldığı yarışmada bir üst tura çıktı! Sahne şovuyla jüriyi hayran bıraktı

Ünlü şarkıcı Linet İsrail'i Eurovision 2022'de temsil edecek sanatçının seçildiği X Factor yarışmasında fırtına gibi esmeye devam ediyor. My Number One şarkısındaki başarısıyla bir üst tura geçen Linet, dans performansıyla da jüri üyelerinden tam not aldı.

Magazin 04-01-2022 22:56

Estetiklerinden sonra Linet ultra lüks eviyle gündemde: İlginç teklifler alıyorum

Hem sesiyle hem de geçirdiği estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen şarkıcı Linet, geçtiğimiz günlerde de kısacık saçlarıyla gündeme geldi. Önceki akşam Gürcistan’ın Batum şehrinde bir konserde sahneye çıkan Linet büyük beğeni topladı. Lüks evi ile gündem olan şarkıcı Linet’in evi büyük merak konusu oldu.

Magazin 28-12-2021 15:56

Linet kesenin ağzını açtı! Evine ödediği kira dudak uçuklattı

Geçirdiği estetikler ve verdiği kilolar sonrası oldukça değişen Linet fit hali ile övgü topluyor. Şarkıcı Linet, son olarak yeni evine ödediği kira ile gündeme geldi. Linet'in ev kirasını duyanlar inanaması!

Magazin 11-12-2021 14:19

Linet, Eurovision’da İsrail’i temsil etmek için katıldığı yarışmada kendine hayran bıraktı

Linet, Türkiye’nin 2013 yılından beri katılmadığı Eurovision şarkı yarışmasında İsrail’i temsil edebilmek için X Factor adlı yarışmaya katıldı. Tel Aviv doğumlu Türk-İsrail asıllı şarkıcı, sesiyle kendine hayran bırakırken bir üst tura geçmeye hak kazandı.

Magazin 03-11-2021 09:07

Linet paylaşımı ile olay olan Aslı Şen özür diledi

Aslı Şen, geçtiğimiz günlerde dinlemeye gittiği Linet hakkında sosyal medya hesabından yaptığı "Seyretmiş olduğunuz şarkıcı adabı muaşeret'ten bir haber bir sanatçı. Neden star olamadığını bu akşam anladık. Özellikle kadın kadına gidecekseniz zaten gitmeyin!" paylaşımı ile gündem oldu. Önceki gün görüntülenen Şen, özür diledi.

Magazin 29-10-2021 11:04

Linet ile Bülent Serttaş arasında şok gerilim: Onun olduğu yerde yokum!

Sevilen şarkıcılar Linet ve Bülent Serttaş’ın arasında bir gerilim olduğu iddia edilmişti. Linet, geçtiğimiz haftalarda 'Şarkılar Bizi Söyler' programına davet edilmişti. Aynı programa Bülent Serttaş'ın da çıkacağını son anda öğrenen Linet, programda yer almamıştı.

Magazin 27-10-2021 14:42

Şarkıcı Linet koronavirüse yakalandı

Ünlü şarkıcı Linet’ten kötü haber geldi. Linet, koronavirüs olduğunu ve karantina süreci geçirdiği belirtti.

Magazin 26-10-2021 20:27

Aslı Şen'den Linet'e tepki! Tüm erkekli masalara...

Linet'in sahnedeki tavrı cemiyet hayatının ünlü ismi Aslı Şen'i rahatsız etti. Aslı Şen sosyal medya hesabından Linet'i hedef aldı. Linet ise bu sert yorumlara yanıtıyla sosyal medyadan alkış topladı.

Magazin 24-10-2021 08:54

Şarkıcı Linet'den şaşırtan itiraf! İsrail'de asker kaçağıyım

Önceki gün sahneye çıkan şarkıcı Linet, “İsrail’de doğdum. Ne zaman okul bitti, ‘Askerlik vakti’ dediler. Ben de Türkiye’ye geldim. İsrail’de asker kaçağıyım bu arada” dedi.

Magazin 18-10-2021 15:19

Linet Photoshop'u abarttı! Göbek deliğini yok etti

Geçtiğimiz hafta sonu mavi tura çıkan Linet, çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı. Fit haliyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Linet Photoshop'u biraz abarttı!

Magazin 01-10-2021 10:24

Linet, bikinili pozlarını paylaştı! O ayrıntı görenlerin aklında soru işareti bıraktı

Ünlü sanatçı Linet, yoğun geçen yaz sezonunun yorgunluğunu yat tatili yaparak atıyor. Bikinili pozlarını paylaşan 46 yaşındaki Linet'in göbek deliğinin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-09-2021 07:24

Linet bir deri bir kemik kaldı! Son hali inanılmaz

Aylar önce katıldığı İbo Show'dan sonra sosyal medyada değişimi ile gündeme gelen şarkıcı Linet şimdi de verdiği kilolarla adından söz ettirdi.

Magazin 10-09-2021 14:44

Linet'in bikinili paylaşımına yorum yağdı

Geçtiğimiz yıllarda Kim Kardashian poposu olarak adlandırılan estetik operasyonu geçiren Linet, yaz sezonunu açınca kıvrımlarını da sergilemeyi ihmal etmedi.

Magazin 06-04-2021 14:36

Kalça estetiğiyle gündem olan Linet'in yeni imajı olay oldu

Geçtiğimiz hafta İbo Show'a katılan Linet yeni imajıyla gündeme geldi. Şarkıcı Linet saçlarını kestirerek 2021 yılı için kendini yeni bir imaj yarattı.

Magazin 29-12-2020 09:34

Linet havuz pozlarına devam ediyor! 'Öptüm ama...'

Bir süredir havuz başında yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Linet, bu alışkanlığını değiştirmedi ve Instagram hesabından yine benzer bir paylaşımda bulundu.

Magazin 14-06-2020 13:34

Değişimiyle şaşırtan Linet'ten bikinili pozlar!

Son dönemde değişimiyle dikkat çeken Linet, yaz sezonunu açtı. Ünlü şarkıcı Linet, havuz başında bikiniyle çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

Magazin 04-06-2020 23:54

Linet kalçasını büyüttü mü? Canlı yayında gösterip açıkladı

Evinin terasında çekilen bir fotoğrafını yayınlayan Linet, yüzündeki değişimle dikkat çekmişti. Linet'in şaşırtan paylaşımı sonrası kalçaları olay olmuştu. Linet estetik açıklaması yaptı.

Magazin 01-06-2020 09:45

Linet'in değişimi şaşkına çevirdi! Onu böyle tanımıştık...

Yıllar içindeki değişimi ile olay yaratan Linet, görenleri şaşkına çeviriyor.

Magazin 26-05-2020 09:51

Kalçasını büyüten Linet'ten süper mini şortlu poz

3 ay önce kalça büyütme estetiği yaptıran Linet, sosyal medya hesabından mini şortuyla poz vererek takipçilerine "Bayramda evde kal" çağrısında bulundu.

Magazin 25-05-2020 15:44

Magazin dünyasında kalça polemiği! 'Benimki kadar güzeli yok!'

Şarkıcı Linet, 14 Şubat Sevgililer Gününde Ataşehir Muamma’da sahne aldı ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin 15-02-2020 17:04

Linet, Kardashian kalçasına 30 bin TL ödemiş

Son günlerde moda olan kalça büyütme ameliyatına son olarak Linet başvurdu! Linet Kim Kardashian kalçasına bakın kaç para harcamış!

Magazin 11-02-2020 16:07

Linet'ten derin bacak dekolteli pozlar! Kasığına kadar açtı

Şarkıcı Linet derin bacak dekolteli pozlarıyla gündeme bomba gibi düştü. Tema Vakfı'nın gecesinde sahne alan Linet iddialı pozlarını paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 16-01-2020 10:26

Linet göğüs dekolteli sahne kıyafetiyle göz kamaştırdı!

Ünlü şarkıcı Linet, İstanbul'da bir eğlence mekanında sahne aldı. Linet, göğüs dekolteli derin yırtmaçlı kırmızı ve gri sahne kıyafetleriyle göz kamaştırdı.

Magazin 29-10-2019 03:07

Linet ve Rubato Harbiye'de sahne aldı

Şarkıcı Linet ve Rubato, "Harbiye Açıkhava'da Yıldızlar Geçidi" konserleri kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi

Haber 15-08-2019 23:50

Linet 'Playback yapan sanatçı haram yer'

Ünlü şarkıcı Linet, sahnede şarkı söylüyormuş gibi rol yapan meslektaşlarını hedef alarak, 'Playback yapan sanatçılar haram para kazanıyor' dedi.

Magazin 09-11-2018 20:02

Linet'ten derin dekolte!

Bodrum'da bir mekanda yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan şarkıcı Linet, kendini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Magazin 21-07-2018 02:15

Linet: “Bir Yahudi olarak Türkiye’de güvendeyim”

‘Bilir misin?’ adlı yeni bir albüm çıkaran şarkıcı Linet, Günaydın'dan Özlem Avcı'ya konuştu: “Bir Yahudi olarak Türkiye’de güvendeyim” deyip ekledi: Bana ‘Neden Türkiye’de yaşıyorsun?’ diye soruyorlar. Burası benim vatanım. Bu ülkede kimse bana hakaret etmedi. Osmanlı’dan bu yana, 600 yıldır bu topraklardayız.

Magazin 06-02-2018 09:33

Linet: ‘Sperm bankasından çocuk yapabilirim'

Linet ‘Kandıra Kandıra’ şarkısı için kamera karşısına geçti.

Magazin 28-01-2018 15:00

Linet: Küçük sevgiliye karşı değilim

Şarkıcı Linet, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Linet, ayak üstü gazetecilerle sohbet sırasında kendisi hakkında çıkan "Küçük sevgili buldu" haberlerine ateş püskürdü.

Magazin 02-11-2017 23:01

'Adele'den daha güzel söylüyorum'

Linet, Avustralyalı ünlü pop yıldızı Sia'nın seslendirdiği 'Chandelier' şarkısını Dolapdere Big Gang düzenlemesiyle yeniden yorumladı.

Magazin 30-03-2017 09:53

Linet'ten orkestrasına çağrı: Alkol yasak ayran içsinler

Yılbaşında Kıbrıs'ta sahneye çıkacak olan ünlü sanatçı Linet, mekandaki yiyecek ve içecekler konusunda ince eleyip, sık dokuyor. Özenli bir yemek listesi hazırlayan ünlü şarkıcı, orkestrasına alkolü yasakladı.

Magazin 24-12-2016 12:58

Linet'e evli sevgilisinden özür mektubu geldi

Linet'in evli olduğunu öğrenince terk ettiği Fransız nişanlısı Laurent Zalmonovic, gönderdiği bir mektupla ünlü şarkıcıdan af diledi.

Magazin 06-10-2016 04:12

Linet'in Fransız sevgilisi evli çıktı

Ünlü sanatçı evlilik hazırlığı yaptığı Fransız sevgilisinin evli olduğunu duyunca büyük bir şok yaşadı.

Magazin 04-09-2016 14:14

Linet'ten sevgilisine gönderme

Linet, Fransız nişanlısı Laurent Zalmonovic ile birlikte Etiler'de yemek yedi.

Magazin 15-03-2016 19:23