Mahallenin Muhtarları Haberleri

Mahallenin Muhtarları'nın küçük Seher'ini bir de şimdi görün! Yeni mesleği herkesi şaşırttı

Bir dönemin efsane dizisi Mahallenin Muhtarları'nda hayat verdiği Seher karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nehir Danış son haliyle dikkat çekti. Şimdilerde 31 yaşında olan ünlü isim oyunculuğu bırakıp gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih etti. Nehir Danış'ın yeni mesleği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 04-09-2023 11:23

90'lı yılların meşhur Müzevir Müzeyyen'i Sevil Üstekin son haliyle şaşırttı! Görenler tanıyamadı: Dedikodusuz kaldın tabi

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Sevil Üstekin, yıllar sonra ortaya çıktı. Kapıcılar Kralı filminin yanı sıra Mahallenin Muhtarları dizisindeki Müzevir Müzeyyen karakteriyle hafızalarda yer edinen usta oyuncunun son halini görenler oldukça şaşırdı. Usta oyuncunun son haline "Dedikodusuz kaldın tabi" yorumları yapıldı.

Magazin 12-08-2023 21:00

Mahallenin Muhtarları’nın Fadime’si son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı

Yayınlandığı döneme damga vuran unutulmaz yapımlar arasında Mahallenin Muhtarları da yer alıyor. 1992-2002 yılları arasında yayınlanan dizide Temel’in biricik aşkı, muhtarın kızı Fadime karakterine Aydan Burhan hayat veriyordu. Ünlü isim son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 18-05-2023 13:42

Filiz Taçbaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mahallenin Muhtarları dizisinin Behiye'si Filiz Taçbaş 2. Sayfa'da!

Filiz Taçbaş, 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Erkan Can, Aydan Burhan, Cihat Tamer gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı 90'lı yılların fenomen dizisi Mahallenin Muhtarları'nda canlandırdığı Behiye karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu; Arka Sokaklar, İşler Güçler, Çukur gibi çok sayıda dizide rol almıştır. Peki, Filiz Taçbaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 90'lı yıllara damga vuran Mahallenin Muhtarları dizisinin Behiye'si Filiz Taçbaş hakkında merak edilenler...

Magazin 13-01-2023 10:50

Mahallenin Muhtarları

Mahallenin Muhtarları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mahallenin Muhtarları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mahallenin Muhtarları dizisinin yıldızıydı! Köy hayatı yaşayan Filiz Taçbaş ilk hasadını aldı

Yayınlandığı yıllara damga vuran Mahallenin Muhtarları dizisinin Kuaför Behiye'siydi Filiz Taçbaş… Son olarak Çukur dizisi ile ekranlarda boy göstermişti. Mahallenin Muhtarları'nın Behiye'si olarak hafızalara kazınan Filiz Taçbaş şimdilerde çiftçilik yapıyor.

Magazin 13-12-2022 15:07

Mahallenin Muhtarları'nın küçük Zekiye'si Aşk-ı Memnu'nun yıldızı çıktı! Görenler şaşkına döndü

Türk televizyonlarının efsane dizisi Mahallenin Muhtarları'nın minik Zekiye'si bakın kim çıktı. Görenler hayrete düştü.

Magazin 16-11-2022 10:51