Mahmut Asmalı Haberleri

MÜSİAD EXPO için geri sayım başladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mahmut Asmalı: - "Bu fuar kapsamında 5 milyar dolarlık bir ticaret hacmi oluşturmayı hedefliyoruz" - "Sayın Putin'in açıklamaları, tıpkı belki tahıl koridorunda olduğu gibi Türkiye'nin bir enerji koridoru olması noktasında da bir kapı aralıyor. Bu bir fırsat olabilir Türkiye için"

Yurthaber 13-10-2022 13:44

DÜZELTME - MÜSİAD yabancı yatırımcı için Uluslararası Yatırım ve Koordinasyon Merkezi kuruyor başlıklı haberimizin 4. paragrafında sehven yer alan Maliye Bakanı Nurettin Nebati ifadesi Maliye Bakanı Nureddin Nebati şeklinde değiştirilmiştir.

MÜSİAD yabancı yatırımcı için “Uluslararası Yatırım ve Koordinasyon Merkezi” kuruyor - MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı: -“Ülkemize yatırım yapmak isteyenlere ticari araştırma ile güvenilir alanları, özel sektör kanalıyla sahadaki kulisleri, çalışmaları, kapsamlı şekilde sunmayı hedefliyoruz” - Fuara (MÜSİAD EXPO 2022) 24 farklı sektörden alım heyetleri gelecek. Bunlar Azerbaycan, Rusya, Çin, Katar, Suudi Arabistan, Endonezya, Nijerya gibi dünyanın farklı ülkelerinden heyetler. Bu heyetlerin temsil ettiği şirketler milyarlarca dolarlık dış alım gerçekleştiriyor"

Yurthaber 10-09-2022 12:30

MÜSİAD yabancı yatırımcı için “Uluslararası Yatırım ve Koordinasyon Merkezi” kuruyor

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı: -“Ülkemize yatırım yapmak isteyenlere ticari araştırma ile güvenilir alanları, özel sektör kanalıyla sahadaki kulisleri, çalışmaları, kapsamlı şekilde sunmayı hedefliyoruz” - Fuara (MÜSİAD EXPO 2022) 24 farklı sektörden alım heyetleri gelecek. Bunlar Azerbaycan, Rusya, Çin, Katar, Suudi Arabistan, Endonezya, Nijerya gibi dünyanın farklı ülkelerinden heyetler. Bu heyetlerin temsil ettiği şirketler milyarlarca dolarlık dış alım gerçekleştiriyor"

Yurthaber 10-09-2022 10:00

Diğer Haber Etiketleri

Mahmut Asmalı

Mahmut Asmalı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mahmut Asmalı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.