Masa Haberleri

Emekli maaşlarıyla ilgili bir açıklama da Bakan Işıkhan'dan geldi! Tekrar masaya yatıracağız

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı seyyanen zamdayken maaşlarla ilgili bir açıklamada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını hatırlatarak Temmuz ayını işaret etti. Işıkhan, prim gün sayılarındaki adaletsizliği de gidereceklerini dile getirdi.

Finans 29-03-2024 07:55

Meral Akşener'in o anları sosyal medyada gündem oldu: 'Şu hareketi yapasım var kendime'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masanın detaylarını Trabzon'da anlattı. Bir mahalledeki çay ocağında vatandaşlarla buluşan Akşener, 6'lı masa ile ilgili "Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim" ifadelerini kullandı. Akşener'in açıklamasını yaparken "Şu hareketi yapasım var kendime" diyerek kafasına vurma işareti yaptığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 09-12-2023 09:54

Büyük göğüslerini masa olarak kullanıyor! Dekolteli elbiseleri ve davranışları yüzünden eleştiriliyor

Büyük göğüsler nedeniyle normal yaka kıyafetler bile oldukça dekolteli olabiliyor. Kadınlar frikik vermekten kaçınmak için büyük göğüslerin giyebileceği dekolteli elbiseler arıyor. TikTok'ta göğüslerini masa olarak da kullandığını gösteren bir kadın dekolteli elbiseleri ve davranışları nedeniyle aldığı nefret mesajlarına cevap veriyor.

Kadin 07-04-2023 17:30

Çok yer kaplamasın ama masaya da ihtiyacım var. diyorsanız bu bistro masa çeşitleri size göre

Evinizin küçük olması, masa ve sandalye kullanamayacağınız anlamına gelmiyor. Dar alanlar için tasarlanan bistro masa takımları, şık görünümlerinin yanında kullanışlı yapılarıyla da ön plana çıkıyor. Eğer siz de şık tasarımlara sahip, dayanıklı ve uzun ömürlü bir bistro masaya ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin, hem iç hem dış mekânda kullanabileceğiniz, birbirinden kullanışlı modellerin yer aldığı listemize birlikte göz atalım!

Haber 02-12-2022 11:16

En kullanışlı ve çok amaçlı olan çalışma masası çeşitleri ve önerileri

Pratik ve fonksiyonel çalışma masaları, ev ve ofislerdeki çalışma verimini artırıyor. Birden fazla görev üstlenip eşyaların düzenli kalmasını sağlayan ve dayanıklı malzemesiyle kullanıcılarına güven veren birçok çalışma masası modeli bulunuyor. Gelin performansınızı artıracak, düzen oluşturmanıza yardım edecek, uzun yıllar kullanabileceğiniz en iyi çalışma masası çeşitlerine hep birlikte göz atalım.

Haber 07-10-2022 16:27

Evden çalışan herkesin ihtiyacı olan yükseklik ayarlı masa çeşitleri

İster öğrenci olun ister freelancer bir çalışan, eğer evde çalışmak için uzun saatler harcıyorsanız yükseklik ayarlı bir masaya ihtiyacınız olabilir. Masa başında oturmanın en büyük yan etkisi olan bel, omur ve boyun problemlerini ortadan kaldırmaya destek olan bu ürünler; verimliliğin arttırılmasına da katkıda bulunur. Çalışma verimliliğinizi katlayacak yükseklik ayarlı çalışma masalarını merak ediyorsanız önden buyurun.

Haber 09-09-2022 14:44

Jandarmada görevli saldırı köpeği Maşa da TEKNOFEST'te

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te pek çok teknolojik proje yer alırken, kurumlar da açtıkları stantlarla tanıtımlarını yapıyor - TEKNOFEST KARADENİZ'de İçişleri Bakanlığı standında jandarmada görevli saldırı köpeği "Maşa" yaptığı gösterilerle ilgi görüyor

Yurthaber 01-09-2022 17:29

Köy okullarının tadilatı meslek lisesi öğrencilerinden

Muş'ta mobilya ve iç mekan tasarımı ile metal teknolojileri bölümlerinde eğitim gören 8 öğrenci, öğretmenleriyle gittikleri okulların sıra, masa, kapı ve pencerelerini yeniliyor - İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç: - "Bir sıra ve masanın maliyeti ortalama 1200 lira. Öğrencilerin onarmasının maliyeti ise ortalama 100 lira, arada büyük fark var"

Yurthaber 04-08-2022 11:59