Mate Çayı Haberleri

Her yudumunda şifa bulun! Kışın vazgeçilmezi birbirinden lezzetli bitki çayı çeşitleri

Kış ayları geldiğinde, soğuk havanın da etkisiyle vücut direncimiz ister istemez düşüyor ve hastalıklara karşı savunmasız hale geliyoruz. Bu noktada, her yudumda bize güç veren ve adeta bir şifa deposu olan bitki çayları yardımımıza koşuyor. Bağışıklığı güçlendirmekten rahat uyumaya, sindirim sistemini desteklemekten sakinleştirmeye kadar pek çok etkisi bulunan 10 bitki çayını sizler için seçtik. Gelin lezzet deposu çaylara birlikte bakalım.

Yemek 21-01-2024 23:27

Mate çayı faydaları nelerdir, göbek eritir mi? Mate çayı nasıl demlenir, ne işe yarar?

Mate çayı Güney Amerika'nın popüler bir içeceğidir. Mate ağacının yapraklarından elde edilen bu çay, yeşil çay ve kahveye benzer şekilde uyarıcı özelliklere sahiptir ve kafein içerir. Ancak, mate çayının diğer kafeinli içeceklerden farkı besleyici olmasıdır. Mate çayı, antioksidanlar, mineraller ve vitaminler açısından zengindir. Peki, mate çayı nasıl demlenir, göbek eritir mi?

Haber 08-05-2023 11:40

Çayını herkes içiyor! Kansere neden oluyor

Kanser, çağımızın vebası olmaya devam ediyor. Bilim insanları kanser nedenleri ve tedavisi üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Kanserin sadece 2020 yılında yaklaşık 10 milyon kişinin ölümüne neden olduğu tahmin ediliyor. Korkunç istatistiklere rağmen, kanser riskinden korunmak için çok az tedbir alınıyor. Yapılan çalışmalardan birinde çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Mayo Clinic'e göre popüler bir bitki çayı kanser riskinizi artırabilir.

Haber 13-08-2022 11:57

Kilo vermek için birebir! İşte mate çayı tarifi...

Kilo vermek, yaz aylarına kısa bir süre kala birçok kişinin ortak problemi haline geldi. Spora ve sağlıklı beslenmeye ilginin arttığı şu dönemlerde, zayıflama sürecinize çaylarla da destek olabilirsiniz.

Yemek 11-05-2022 01:32

Mate Çayı

Mate Çayı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mate Çayı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.