Mehmet Şef Haberleri

MasterChef'in konuğu Ahmet Dede kimdir? Michelin Yıldızı sahibi Şef Ahmet Dede'nin biyografisi

MasterChef'e Michelin Yıldızı sahibi Şef Ahmet Dede konuk olacak. Somer Sivrioğlu, "İrlanda'da yılın en iyi şefi seçilmişti. Bu sene yine seçildi. Yurt dışındaki 2 Michelin Yıldızlı tek Türk restoranı ve o restoranın şefi, milli gururumuz Ahmet Dede geliyor." diyerek ünlü şefi stüdyoya davet etti. Peki, MasterChef'in konuğu Ahmet Dede kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 26-12-2023 23:52

MasterChef eleme gecesinde duygusal veda! Batuhan'ın sözleri şefleri duygulandırdı: Kupayı ve önlüğü kaçırdım belki ama...

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacı potadan çıkmak için hünerlerini sergiledi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda Batuhan, Esra, Sergen ve Eren ilk etapta karnabahar ve muskat ile yaratıcı yemekler yaptı. Şeflerin puanlama sistemine geçtiği yarışmada ilk etapta 20 puan alan Eren birinci oldu. İkinci etabın sonunda ise elenen isim belli oldu. Mehmet Şef'in "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." sözleri geceye damga vurdu.

Magazin 25-12-2023 13:02

MasterChef'te eleme gecesi! Mehmet Şef açıkladı! Talihsizlik sonucu programa veda ediyor

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacıdan üçü ilk yediye girecek. Mehmet Şef yaptığı açıklamada "Bir arkadaşımız MasterChef All Star'dan ayrılacak." ifadesini kullandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada Somer Şef ise "İlk yedi demek, final demek" uyarısında bulundu. Finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasındaki gerginlik had safhaya ulaştı. Mehmet Şef'in "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." sözleri ise merak uyandırdı.

Magazin 24-12-2023 14:54

MasterChef'te Mehmet Şef'ten gündem olan sözler! Barbaros'un yeni imajı Sadri Alışık'a benzetildi

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken heyecanın dozu da giderek artıyor. Barbaros'un imaj değiştirdiğini fark eden ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın Sadri Alışık benzetmesi programa damga vurdu. Barbaros'un 'Turist Ömer' selamı verip sarf ettiği sözler ise izleyenleri gülümsetti.

Magazin 24-12-2023 13:35

MasterChef'te kaza! Mehmet Şef'in sesi stüdyoyu inletti! Senden kaptan olmaz!

MasterChef'te zamana karşı yarışan yarışmacılar zaman zaman talihsiz kazalar yaşıyor. Programın 186. bölümünde Batuhan ve Sergen bu durumdan nasibini aldı. Canı yanan Sergen'in bağırmasının ardından Mehmet Şef'in sözleri stüdyoyu inletti. Öte yandan Sergen programın ilerleyen dakikalarında Tahsin'e "Senden kaptan maptan olmaz!" diyerek rest çekti. İşte MasterChef'te yaşananlar...

Magazin 21-12-2023 09:08

MASTERCHEF LOUISIANA CHICKEN TARİFİ! Louisiana chicken nasıl yapılır, malzemeleri neler? Çıtır çıtır lezzet!

MasterChef'teki Louisiana chicken tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, Louisiana chicken nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan Louisiana chicken tarifi...

Yemek 20-12-2023 20:02

MASTERCHEF TAVUK KANAT IZGARA TARİFİ: Tavuk kanat ızgara nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Çıtır çıtır lezzet!

MasterChef'teki tavuk kanat ızgara tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, tavuk kanat ızgara nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan tavuk kanat ızgara tarifi...

Yemek 20-12-2023 20:01

MasterChef'te gerginlik had safhada! Mehmet Şef'in önünde meydan okudu: Bak görürsün, öptürmezsem sana o elleri!

MasterChef'te finale doğru ipler iyice gerildi. Mehmet Şef, kırmızı takıma dönerek "İlk takım oyununda net bir galibiyet!" dedi. Dilara'nın "Aslında bir puan daha fazla alabilirdik gibi hissediyorum." sözleri mavi takım yarışmacılarını sinirlendirdi. Sergen'in ti'ye almasının ardından ipler iyice gerilirken Tahsin "Bak görürsün, öptürmezsem sana o elleri!" diyerek genç yarışmacıya meydan okudu.

Magazin 13-12-2023 13:18

MasterChef'te yarışmacılar arasında gerginlik! Mehmet Şef ortamı iyice kızıştırdı! Karşıma geçmek istiyorsa geçebilir

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken heyecanın dozu da giderek artıyor. 9 kişinin kaldığı MasterChef'te yarışmacılar arasında yaşanan sözlü atışma sonrası Mehmet Şef ortamı iyice kızıştırdı. "Dilara'ya geçtiğimiz hafta bir çağrın vardı." diyerek Sergen'in sözlerini anımsatan ünlü şef, fitili ateşledi.

Magazin 12-12-2023 11:53

Mehmet Şef, MasterChef yarışmacısının tekniğini görünce fenalaştı: Ben tansiyon hastasıyım!

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşılıyor. Alican'ın elendiği haftanın ardından kaptanlık oyunu oynandı ve yeni takımlar belli oldu. Mehmet Şef, oyun sırasında Barbaros'un şekerpare tatlısını kızarttığını duyunca şaşırdı. Ünlü şef, Barbaros'un bunu nasıl yaptığını sorguladı. O anda yanına Somer Sivrioğlu geldi ve onu kollarından tuttu. Mehmet Şef "Ben tansiyon hastasıyım!" ifadelerini kullandı.

Magazin 28-11-2023 07:45

MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef Kim ne söyledi ya? dedi, iki favori yarışmacı tartıştı

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasındaki gerilim artmaya başladı. MasterChef'in 2 favori ismi bir söz yüzünden tartıştı. Mehmet Şef'in "Kim ne söyledi ya?" diye sorması üzerine, programda gergin anlar yaşandı.

Magazin 09-11-2023 11:09

MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef sinirden kaşık fırlattı! Bundan sonra sizin bir açığınızı görürsem yandınız!

MasterChef'te tadım sırasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Mehmet Şef o hatayı görünce adeta çıldırdı. Mehmet Yalçınkaya "Yok böyle bir şey!" diyerek sinirden kaşık fırlattı. İtalyan şef Danilo Zanna ise "MasterChef All Star sezonunda ilk defa böyle bir durumla karşılaştık!" ifadesini kullandı. Programa ise bir yarışmacının "Bundan sonra sizin bir açığınızı görürsem yandınız!" sözleri damga vurdu.

Magazin 02-11-2023 07:22

MasterChef'te bir ilk! Arsa ödüllü oyunda kıyamet koptu: Kazansanız da asla yarışmayacağım

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef'te rekabetin dozu giderek yükseliyor. Lüleburgaz'da çekimleri gerçekleştirilen yarışmaya ilişkin açıklamada bulunan Mehmet Şef, "En başarılı arkadaşımız muhteşem bir arsa sahibi oluyor arkadaşlar" ifadesini kullandı. Oyun sırasında ipler gerildi. Azize "Kazansanız da asla yarışmayacağım" dedi. Takım arkadaşlarının tepkisini çeken genç yarışmacı, stüdyoda yapılan çekimlerde şeflerin söz vermesi üzerine "Kabul etmiyorum ağabey!" diyerek çıkıştı.

Magazin 20-10-2023 13:26

MasterChef'te Mehmet Şef'in o sorusu fitili ateşledi! Herkes şaştı kaldı, favori yarışmacı hüngür hüngür ağladı

MasterChef All Star'da hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışan yarışmacılarda gerginlik had safhada. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın "Lor tatlısının kaybedildiğine üzüldün mü?" diye sorması üzerine mavi takım yarışmacılarından Esra kendini savundu. Barbaros ona sert çıkınca olanlar oldu. MasterChef'e Tanya'nın gözyaşları damga vurdu.

Magazin 18-10-2023 07:03

MasterChef'te o yarışmacı öyle bir hata yaptı ki! Şeflerin ağızları açık kaldı

MasterChef'in dün akşam oynanan bölümünde kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Kırmızı Takım ve Mavi Takım yarışmacıları dokunulmazlığı kazanmak için yarıştılar. Eda’nın kaptan olduğu Mavi Takım'da yarışan Esra'nın yaptığı bir hata ise yarışmaya damga vuran olaylardan biri oldu.

Magazin 20-07-2023 12:44

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'dan yürek burkan kare! Ben böyle bir şey görmedim...

Mehmet Yalçınkaya, depremden etkilenen illere giderek ekip arkadaşlarıyla birlikte depremzedelere sıcak yemek dağıtımı yapıyor. İhtiyaçlar ile ilgili sürekli kontak halinde olduğunu söyleyen ünlü Şef'i geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da ziyaret etmişti. Bölgeyi gezerken gördüklerini videoya çekip paylaşan Şef'e takipçilerinden yorum yağdı.

Magazin 03-03-2023 00:30

Günlerdir depremzedelere yemek yapıyordu! Mehmet Şef Gaziantep'ten paylaştı: İç huzurum yerine geldi...

Mehmet Şef, deprem sonrasında önce Kahramanmaraş'a ardından da ekibini toplayıp Gaziantep Islahiye'ye yemek yapmaya, depremzedelerin yemek ihtiyacını karşılamak için çalışmaya gitmişti. Mehmet Şef, Gaziantep'ten duygu dolu bir paylaşım yaptı. Depremzedelere 'bir tas çorba vermenin' kedisini çok iyi hissettirdiğini söyledi.

Magazin 27-02-2023 15:44

MasterChef'te Mehmet Şef ve Fatma Nur arasında büyük iddia! Mehmet Şef paralarını kaybetti

MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümüne Mehmet Şef ve Fatma Nur arasındaki iddia damga vurdu. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’in son bölümünde yarışmacılar kaptanlık yarışında midye dolma yaptılar. 60 tane midye yiyebilirim diyen Fatma Nur ile Mehmet Şef iddiaya girdi. İddianın kazananı olan Fatma Nur, Mehmet Şef’in paralarını tek tek aldı.

Magazin 22-11-2022 09:54

MasterChef Kayseri mantısı tarifi! Kaşık kaşık yiyeceğiniz Kayseri mantısı nasıl yapılır?

MasterChef yarışması hayranları tarafından sevilerek izleniyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı programda 7 Kasım Pazartesi günü yarışmacı adaylardan çeşitli mantı tarifleri yapmaları istendi. Mantı denilince ilk akla gelen Kayseri mantısı en sevilen lezzetler arasında bulunuyor. İzleyiciler internet üzerinden 'Evde Kayseri mantısı nasıl yapılır?' diye araştırmalarda bulunuyor. İşte Kayseri mantısı tarifi...

Yemek 07-11-2022 19:21

MasterChef Mehmet Şef kimdir, kaç yaşında, nereli? Mehmet Yalçınkaya’nın annesi kimdir? İşte merak edilenler

MasterChef’e bu akşam şeflerin anneleri konuk oluyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te Mehmet Yalçınkaya’nın annesi cevizli börek ile yarışmacılara MasterClass verecek. Peki, MasterChef Mehmet Şef kimdir, kaç yaşında, nereli? Mehmet Yalçınkaya’nın annesi kimdir? İşte merak edilenler

Magazin 14-10-2022 12:54

MasterChef Mehmet şef yere kaşık attı! Kaşık atmak ne demek, anlamı nedir?

MasterChef Türkiye'nin şeflerinden Mehmet şef, yemek tadımları sonrası yere kaşık attı. Mehmet şefin bu hareketi sonrası pek çok seyirci "Kaşık atmak ne demek, ne anlama geliyor?" şeklinde sorgulamalar yaptı. Peki, MasterChef Mehmet şef neden kaşık attı? Kaşık atmak ne demek, anlamı nedir? İşte yanıtı...

Magazin 21-09-2022 13:34

Masterchef Masterclass'ı kim, hangi yarışmacı kazandı? 26 Ağustos Masterchef ilk Masterclass ödülü neydi?

Mastercehf Türkiye yemek yarışması programı ilgiyle takip ediliyor. Masterchef'in 26 Ağustos akşamı yayınlanan bölümünde ilk Masterclass gerçekleşti. Her şef bir ürünle teknik ve detayları yarışmacılara anlattı. Sonrasında yarışmacılardan aynı performans beklendi. Peki, Masterchef Masterclass'ı kim, hangi yarışmacı kazandı? 26 Ağustos Masterchef ilk Masterclass ödülü neydi?

Magazin 27-08-2022 09:25

Masterchef Fatmanur kimdir? Fatma Nur Uçar kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef Fatma Nur Uçar kimdir? sorusu gündemde yer alıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programında ana kadro düelloları devam ediyor. 9 Ağustos 2022 Salı akşamı yayınlanan bölümde ana kadroya kalan Fatma Nur, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki MasterChef Fatma kimdir? MasterChef ana kadro yarışmacısı Fatma Nur Uçar nereli, evli mi, kaç yaşında, mesleği ne? İşte MasterChef 2022 ana kadro 8. önlüğü alan yarışmacı Fatma Nur Uçar...

Magazin 10-08-2022 09:30