Melih Altınok Haberleri

Atv'de ilginç anlar! 'Bu hanımefendi konulu filmlerde oynuyor'

ATV'de Melih Altınok’un sunumuyla ekrana gelen ‘Son Durak’ programında ilginç anlar yaşandı. Melih Altınok'un sahte tweeti, haberine konu etmesi tepki çekti.

Trend 22-01-2019 18:54

'Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday gösterilsin'

Sabah yazarı Melih Altınok, 21 Mayıs'ta düzenlenecek olağanüstü kongre ile AK Parti Genel Başkanlığı koltuğunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bırakacak olan Başbakan Binali Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday gösterilmesi gerektiğini savundu. Altınok, "İzmir deneyiminde de CHP'nin yanı sıra her kesimden oy alabileceğini kanıtladı. Bu tercih İstanbul'a olduğu kadar, 16 Nisan'da kentte umduğunu bulamayan partiye de taze kan gibi çok çok iyi gelecektir" diye yazdı.

Haber 05-05-2017 11:19

ATV 'Kahvaltı Haberleri' sunucusu Melih Altınok kovuldu mu?

ATV ekranlarında 'Kahvaltı Haberleri' adlı programın sunuculuğunu yapan Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok'un kovulduğu iddiası gündeme geldi. Daha önce Gün Ortası Haber Bülteni'ni sunan Nihan Günay 'Kahvaltı Haberleri' programının yeni sunucusu oldu.

Magazin 10-08-2016 19:25

Sevilay Yükselir'in Sabah Gazetesi'ndeki işine son verildi

Genel Seçimlerin ardından Sabah Gazetesi'nde yazar Sevilay Yükselir'in işine son verildi. Sevilay Yükselir işine son verildiğini Twitter adresinden takipçilerine duyurdu.

Haber 09-06-2015 09:38

Diğer Haber Etiketleri

Melih Altınok

Melih Altınok Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Melih Altınok Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.