Meme Büyütme Haberleri

Yıllarca sağlıklı olduğu söylendi! Propolis yemek sağlığınızı riske atıyor

Propolis, arılar tarafından üretilir. Propolis, içeriğindeki kimyasallar nedeniyle, anti-mikrobiyal, anti-oksidan, anti-tümör gibi özelliklere sahiptir. Birçok faydası olduğu bilinen propolisin zararları da vardır. Uzmanlar arı sütü ve propolis hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber

Göğsünden çıkan şoke etti! Videosunu milyonlar izledi

Vlogger Bunnie DeFord 13 yıl boyunca göğsünde taşıdığı implantları 2019 yılında çıkardı. Vlogger, göğsünde küflenen implantları TikTok hesabından paylaştığı bir videoyla gözler önüne serdi. Kadınların güzellik için bunlara katlanmaması gerektiğini dile getiren DeFord, implantlarının çıkarılmasıyla ilgili şimdiye kadar verdiğim en iyi karar yorumunda bulundu.

Kadin

Doğal yollarla göğüslerinizi büyütebilirsiniz

Genellikle büyük göğüse sahip kadınlar göğüslerini küçültmek isterken küçük göğüslüler ise büyütmek istiyor. Göğüslerin şeklini değiştirmek için çeşitli estetik operasyonlar bulunuyor. Eğer göğüslerinizi ameliyatsız bir şekilde büyütmek istiyorsanız doğal yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin

Kist ameliyatı için bağış toplayan Twitch yayıncısı Didem Şener'in göğüs estetiği yaptırdığı ortaya çıktı

Twitch yayıncısı Didem Şener, platform üzerinden yaptığı canlı yayınlarda kist ameliyatı masrafları adı altında bağış topladı. Kısa sürede binlerce lira toplayan ve hesabını kapatan fenomenin topladığı bağışlar ile göğüs estetiği yaptırdığı ortaya çıktı.

Magazin

Eski halinden eser yok! İstediği görüntüye ulaşana kadar estetik yaptıracak

20 yaşındaki estetik bağımlısı genç kadın, oyuncak bebeğe benzemek adına bambaşka biri oldu. Şu an eski görüntüsüne hiç benzemeyen Avusturyalı kadın, istediği görünüme ulaşana kadar estetik yaptıracağını söylüyor.

Haber

Birçok kişinin hayali kabusa dönebilir: Meme implantının ciddi yan etkileri var

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan bir cerrah, meme implantları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. ''Meme implantı hastalığı'' gizemli bir hastalık diyen cerrah, implantların bazı kişilerde ciddi yan etkiler oluşturduğunu açıkladı.

Haber

En çok yapılan estetiklerden biri: Meme büyütme ameliyatı! Daha büyük göğüs isteyen kadınlar...

Göğüs büyütme, memelerin silikon implantlar yerleştirilerek büyütülmesidir. İmplantlar meme dokusunun veya göğüs kasının arkasına yerleştirilir. Daha büyük göğüs isteyen, vücut şekline ve oranlarına simetri katmak isteyenler sayesinde meme büyütme estetiği en sık tercih edilen estetik operasyonlardandır.

Kadin