Merve Terim Haberleri

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'den yürek yakan paylaşım

Teknik Direktör Fatih Terim ve Fulya Terim'in 38 yaşındaki büyük kızları Merve Terim Çetin geçtiğimiz yıl ikinci kez anne olacağını müjdelemiş ve hamile olduğunu duyurduktan kısa bir süre sonra ise bebeğini kaybettiğini açıklamıştı. Terim aradan geçen 1 yılın ardından Instagram hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı.

Magazin 20-09-2022 12:10

Fatih Terim'in ayrılığının ardından kızları Merve ve Buse Terim'den paylaşım! Yüzündeki çizgilerin, saçındaki beyazlarla...

Başarılı teknik direktörü Fatih Terim'in Galatasaray ile yollarının ayrılmasının ardından kızları Merve ve Buse Terim'den paylaşımlar gecikmedi. Merve Terim babası için "Yüzündeki çizgilerinle, saçındaki beyazlarla, benim için eskisinden daha güzelsin" derken Buse Terim de peş peşe aile fotoğrafları paylaştı.

Magazin 11-01-2022 09:23

Merve Terim kimdir, kaç yaşında ve nereli? Merve Terim'in kaç çocuğu var, bebeğini neden kaybetti?

Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in ilk kızı Merve Terim, bebeğini kaybettiği haberini, sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Paylaşımındaki hüzünlü ifadelerle dikkat çeken Merve Terim, bu hayatta en çok anne olmak istediğini ancak bir şeylerin, umduğu gibi gitmediğini duyurdu.

Magazin 06-10-2021 09:53

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, karnındaki bebeğini kaybetti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in hamile olan kızı Merve Terim Çetin çocuğunun hayatını kaybettiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Merve Terim yaptığı paylaşımda, "Bu hayatta en çok anne olmayı sevdim diyerek başladığım hikâyenin sonu maalesef güzel bitmedi" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-10-2021 20:30

Diğer Haber Etiketleri

Merve Terim

Merve Terim Hakkındaki Haberler Mynet'te. Merve Terim Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fatih Terim’in kızından müjdeli haber

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim Çetin'den müjdeli haber geldi. Merve Terim Çetin, ikinci kez anne olduğunu açıkladı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim dördüncü kez dede olmak için artık gün sayıyor.

Magazin 07-09-2021 08:31