Mesir Macunu Haberleri

Bunu yiyenler kış boyunca doktor yüzü görmüyor! Cinsel gücü artıyor, enfeksiyonları geçiriyor

Bu kış grip ve soğuk algınlığına yakalan kişi sayısı giderek artıyor. Gribal hastalıklar basit olarak görülse de bu kış oldukça ağır bir şekilde geçiriliyor. Hastalıklardan korunmak için düzenli ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Osmanlı'dan beri kullanılan cinsel gücü artırmasıyla bilinen bir şifa kaynağı vücudu gribe karşı zırh gibi koruyor.

Haber 29-12-2022 08:33

Mesir çayı faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Mesir çayı nasıl yapılır ve demlenir?

Bitki çayları birçok farklı yöntemle hazırlanan ve çok çeşitleri olan çaylardır. Birçok farklı bitkiden çay üretilebildiği gibi farklı besin kaynaklarından da çaylar yapılmaktadır. Günümüzde sağlıklı yaşam için sıklıkla tercih edilen çaylardan bir tanesi de mesir çayıdır. Uzun yıllardır tüketilen mesir macunuyla aynı baharatlardan elde edilen mesir çayı nasıl demlenir, faydaları nelerdir?

Haber 18-11-2022 18:05

Kırk yıl düşünseniz aklınıza gelmez: Doğal afrodizyak libidonuzu artırmayı garanti ediyor!

Kadınlar da erkekler de cinsel hayatlarına belli etmeseler de özen gösteriyor. Ancak cinsel ilişkiler hakkında konuşmak ülkemizde bir nevi tabu olduğu için çok fazla dile getirilmiyor. Cinselliğe karşı son zamanlarda isteksiz hissediyorsanız, harika önerimiz var. Şimdiye kadar muhtemelen duymadığınız beş doğal afrodizyak ile libidonuz tavan yapacak. Beslenme rutininize bu besinleri eklerseniz, sadece cinsel enerjiniz artmakla kalmaz aynı zamanda sağlığınızı da koruyacak.

Haber 15-06-2022 11:03

Mesir macunu üretimi, festivali yapılamasa da artıyor

Salgın nedeniyle "Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali" 3 yıldır gerçekleştirilememesine karşın Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği, mesir macunu üretimini bu yıl 160 tona çıkarmayı hedefliyor - Dernek Başkanı Ufuk Tanık: - "Kovid-19 ile hepimiz doğal gıdalara yöneldik, birtakım gıda takviyeleri aldık. Mesir macunu da bu ürünler arasında yer aldı"

Yurthaber 10-03-2022 11:04

Mesir Macunu

Mesir Macunu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mesir Macunu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Padişah macunu nedir? Nasıl yapılır?

Birbirinden ünlü baharatları ve zengin içeriği olan padişah macununu evinizde gerekli malzemelerle yapabilirsiniz. Padişah macunu nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? İşte detayları...

Yemek 29-12-2020 19:20

Kanuni Sultan Süleyman'ın annesine şifa olan 480 yıllık gelenek!

Osmanlı tarihinde, 480 yıl önce Merkez Efendi tarafından 41 çeşit baharatın karışımıyla yapılan Kanuni Sultan Süleyman'ın annesi Ayşe Hafsa Sultan'a şifa olan mesir macunu, koronavirüsten korunmak isteyenlerin tercihi oldu. Grip, nezle gibi solunum yolu hastalıklarına iyi geldiği ispatlanan mesir macunu, özellikle pandemi döneminde ilgi görüyor. Virüsten korunmak isteyenlerin tercihi ile birlikte mesir macununu satışları arttı.

Yemek 24-09-2020 10:08