Metin Gürcan Haberleri

Casuslukla suçlanıyordu! Metin Gürcan'a gizli bilgileri temin etmek suçundan 5 yıl hapis

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kurucu üyesi Metin Gürcan, "devletin güvenliği ve siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgileri temin etmek" suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 15-06-2023 16:10

Casuslukla suçlanan Metin Gürcan ikinci kez tahliye edildi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kurucu üyesi Metin Gürcan, "casusluk" suçundan yargılandığı davada tahliye edildi.

Haber 15-06-2022 14:10

Casuslukla suçlanan Metin Gürcan ikinci kez tahliye edildi

Casuslukla suçlanan Metin Gürcan ikinci kez tahliye edildi

Yurthaber 15-06-2022 13:56

Casuslukla suçlanan Metin Gürcan itiraz üzerine yeniden tutuklandı

Casuslukla suçlanan Metin Gürcan itiraz üzerine yeniden tutuklandı

Yurthaber 13-05-2022 14:53

Metin Gürcan

Metin Gürcan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Metin Gürcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

DEVA Partisi Kurucu Üyesi Metin Gürcan kimdir? Metin Gürcan nereli ve kaç yaşında?

DEVA Partisi Kurucu Üyesi Metin Gürcan, son dakika haberleri sonrası günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) 9 Mart 2020'de Genel Başkanı Ali Babacan liderliğinde kurulmuştu. Peki DEVA Partisi Kurucu Üyesi Metin Gürcan kimdir? Metin Gürcan nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Haber 13-05-2022 13:15

Yeniden gözaltına alınan Metin Gürcan adliyeye sevk edildi

Yeniden gözaltına alınan Metin Gürcan adliyeye sevk edildi

Yurthaber 13-05-2022 12:55

Son Dakika: Casuslukla suçlanıyordu! DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan itiraz üzerine yeniden tutuklandı

Son dakika haberi: Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kurucu üyesi Metin Gürcan, "casusluk" suçundan yargılandığı davada tahliyesinin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine yeniden tutuklandı.

Haber 13-05-2022 12:48

Son dakika: Cezaevinden tahliye edilmişti! DEVA Partili Metin Gürcan hakkında yakalama kararı

Son dakika haberi... Dün cezaevinden tahliye edilen DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan hakkında savcılığın itirazı üzerine tutuklamaya dönük yakalama kararı çıkartıldı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 12-05-2022 16:42

'Casusluk'la suçlanıyordu! DEVA Partili Metin Gürcan tahliye edildi

'Casusluk' suçundan tutuklanan ve 20 yıla kadar hapsi istenen DEVA Partisi Kurucu Üyesi Metin Gürcan tahliye edildi. Söz konusu kararı Gürcan'ın avukatı 'Gözümüz aydın' paylaşımıyla duyurdu.

Haber 11-05-2022 16:26

Casusluk suçundan yargılanıyordu! DEVA Partili Metin Gürcan'ın ilk duruşmasında flaş karar

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kurucu üyesi Metin Gürcan'ın "casusluk" suçundan, müebbet ve 35 yıla kadar süreli hapisle cezalandırılması talebiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. "Casusluk" suçuyla yargılanan Gürcan'ın tutukluluğunun devamına karar verildi. İşte detaylar!

Haber 30-03-2022 19:58

Metin Gürcan'ın yargılandığı davada yeni gelişme! Mahkemeden dikkat çeken karar

DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan'ın müebbet ve 35 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. 'Siyasal ve askeri casusluk' soruşturması kapsamında görülen davada kapalılık (gizli duruşma) kararı alındı.

Haber 30-03-2022 13:25

Metin Gürcan'la ilgili yeni gelişme! DEVA Partili isim casuslukla suçlanıyordu, iddianame kabul edildi

DEVA Partisi Kurucu Üyesi Metin Gürcan hakkında hazırlanan iddianame Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Hazırlanan iddianamede Gürcan hakkında müebbet ve 35 yıl hapis cezası talep edildi.

Haber 16-02-2022 15:55

SON DAKİKA I Metin Gürcan hakkında flaş gelişme! İddianame iade edildi

Son dakika haberine göre casusluk suçlamasıyla tutuklanan DEVA Partisi Kurucu Üyesi Metin Gürcan hakkında hazırlanan iddianame, bazı usul eksikleri nedeniyle savcılığa iade edildi.

Haber 12-01-2022 17:04

Casusluk suçundan tutuklanmıştı! DEVA Partili Gürcan için istenen ceza belli oldu

"Siyasal ve askeri casusluk" suçundan tutuklu bulunan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı ve iddianame düzenlendi. Gelen bilgilere göre iddianamede Gürcan'ın yabancı devlet görevlileriyle paylaştığı tespit edilen bilgilerin, devletin güvenliği ile iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgiler olduğu belirtilerek, 20 yıla kadar hapis talep edildi.

Haber 06-01-2022 10:47

Ali Babacan: Metin Gürcan'ın yanında olacağız

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin kurucu üyesi Metin Gürcan'ın 'siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklanmasıyla ilgili, "Metin Gürcan hakkında isnat edilen suçlamanın yasal unsurlarının oluşmadığı çok açıktır. Yasada tanımlandığı şekliyle bir suç oluştuğuna dair somut bir delil ortaya konulamamıştır. Bundan sonraki adli süreç içerisinde de arkadaşımızın yanında olacağız" dedi.

Haber 01-12-2021 16:32

Metin Gürcan'ın diplomatlarla buluşma fotoğrafları ortaya çıktı! Dikkat çeken 'zarf' detayı

Ankara'da 'Siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklanan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan’ın, İtalyan ve İspanyol diplomatlarla buluşması ve içinde para olduğu belirtilen zarfı alırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri dosyaya girdi.

Haber 30-11-2021 15:00

DEVA Partisi kurucu üyesi Gürcan tutuklandı

DEVA Partisi kurucu üyesi Gürcan tutuklandı

Yurthaber 29-11-2021 23:27

Casuslukla suçlanan Metin Gürcan'la ilgili Babacan'dan açıklama: Büyük resmi görmemiz lazım

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katıldığı bir televizyon programında casusluk suçlamasıyla gözaltına alınan DEVA Partili Metin Gürcan hakkında, "Soruşturma gizli olduğu için ortaya çıkan bilgiler resmin tümünü göstermiyordur. Avukatlarımız inceleyecek ki, resmin tümünü görüp bir kanaat oluşturalım." ifadelerini kullandı.

Haber 29-11-2021 22:42

Casusulukla suçlanan DEVA Partili Metin Gürcan tutuklandı

İstanbul'da 'siyasi ve askeri casusluk' suçundan gözaltına alındıktan sonra bugün Ankara Adliyesi'ne sevk edilen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kurucu üyesi Metin Gürcan'ın Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ndeki ifadesine ulaşıldı. Gürcan, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 29-11-2021 21:03

Casusluk suçlamasıyla gözaltına alınmıştı! DEVA Partili Metin Gürcan, adliyeye sevk edildi

İstanbul'da 'siyasal ve askeri casusluk' suçundan gözaltına alınan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kurucu üyesi Metin Gürcan, Ankara Adliyesi'ne sevk edildi.

Haber 29-11-2021 17:59

Ali Babacan'dan Metin Gürcan açıklaması: DEVA kadrolarını asla yıldıramazlar

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi kurucularından Metin Gürcan'ın gözaltına alınmasına ilişkin açıklamada bulundu. Babacan, "Bugünkü gelişme eğer siyasi bir gelişmeyse, eğer hedef partimize yönelik bir tutumsa veya hedef ülkenin bu ağır ekonomik kriz gündeminin üzerini örtmekse şunu ifade etmek istiyorum ki bu tür olaylar, bu tür girişimler DEVA kadrolarını asla yıldıramaz" dedi.

Haber 26-11-2021 11:54