Milli Yol Partisi Haberleri

Remzi Çayır'dan çok konuşulacak sözler! 'Cumhur İttifakı 1 milletvekilliği verdi, kabul etmedim'

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Cumhur İttifakı'nın kendilerinden seçimde destek istediklerini ve bunun için de 1 milletvekilliği verdiklerini belirten Çayır, "Dün istifa ettiğim partide milleti satan, arkadaşlarını satan, partisini 1 milletvekilliğine satan adamı kınarken kendim 1 milletvekilliği için partimi seçime sokmayacakmışım, gidip başka partinin ismiyle seçime girip milletvekili olacakmışım. Kabul etmedim, reddettim" dedi.

Haber 30-04-2023 10:30

Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret etmişti! Milli Yol Partisi cumhurbaşkanı adayı için kararını verdi

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “Milli Yol Partisi’nin ülkücü, milliyetçi, vatansever, hukuku üstün tutan ve adalete inanan bir Cumhurbaşkanı adayıyla milleti buluşturacağımızı defalarca ifade ettik. İllerimiz, ilçelerimiz ve kurullarımız bu dönem aday çıkarmaması gerektiğini beyanında bulundu. Sonuçta bir istişare yaptıktan sonra arkadaşlarımızın ifadesine katıldım. Dolayısıyla bu dönem Cumhurbaşkanı çıkarmama kararı alındığı için karara uydum” dedi.

Haber 23-03-2023 15:27

Yeni bir parti daha geliyor! Milli Yol Partisi'nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı'na verildi

Milli Yol Partisi'nin kuruluş dilekçesi, İçişleri Bakanlığı'na partililerce verildi. Partinin genel başkanı olması beklenen Remzi Çayır, "Yaklaşık 2 ay içerisinde 70 ilde teşkilatlanmış ve genel kongresini yapmış bir hareket olacağız" dedi. Partinin 191 kurucusu arasında, MHP'nin merhum kurucusu Alparslan Türkeş'in avukatlarından Abdülkadir Erdil, eski Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt, eski BBP Genel Başkan Adayı Haşim Yanar ile BBP'den istifa edenlerin yer aldığı öğrenildi.

Haber 10-12-2021 16:00

Diğer Haber Etiketleri

Milli Yol Partisi

Milli Yol Partisi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Milli Yol Partisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.