Mitchell Donald Haberleri

BB Erzurumspor Mitchell Donald’ı kadrosuna kattı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Mitchell Donald'ı kadrosuna kattı.

Spor 20-08-2020 09:09

Malatyasporlu Donald ve Farnolle, hatalardan ders çıkarmayı umuyor

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyasapor'un orta saha oyuncusu Mitchell Donald ile kalecisi Fabien Farnolle, Süper Lig'in her haftasının zorlu geçeceğini ifade ederek, "Herkesin herkesi yenebildiği bir ligde oynuyoruz. Bizim açımızdan bakacak olursak bir an önce hatalarımızdan ders çıkarmaya çalışmalıyız" diye konuştu.

Spor 12-09-2019 16:49

Yeni Malatyaspor, daha yukarıları hedefliyor

Defans oyuncusu Sadık Çiftpınar: - "Hem puan hem de sıralama olarak geçen sezonun üzerinde bir performans sergilemek istiyoruz. Daha yukarısını yapacak kapasitemiz de var" - Orta saha oyuncusu Mitchell Donald: - "Belki beşincilikten biraz daha yukarıyı hak ediyoruz ama olmadı. Şimdi çok sıkı çalışıp, pozisyonumuzu koruyup, daha yukarıya çıkmak istiyoruz"

Yurthaber 12-12-2018 13:51

Evkur Yeni Malatyaspor'da Mina ve Mitchell Donald Galatasaray'a karşı oynayamayacak

Süper Lig'de haftaya Galatasaray ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, Ankaragücü maçında iki önemli futbolcusunu kaybetti. Gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Arturo Mina, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Sakatlanarak oyuna devam edemeyen Mitchell Donald'ın ise Galatasaray'a karşı oynamasının zor olduğu belirtildi.

Spor 21-10-2018 17:25

Yeni Malatyaspor Mitchell Donald'ı transfer etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, orta saha oyuncusu Mitchell Donald'ı transfer etti.

Spor 01-08-2018 10:13

Yeni Malatyaspor, Mitchell Donald'la anlaştı

Yeni Malatyaspor, uzun süredir pazarlık halinde olduğu Hollandalı orta saha oyuncusu Mitchell Donald ile her konuda anlaşmaya vardı.

Spor 30-07-2018 15:56