Miting Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Arnavutköy mitinginde ‘Kent Lokantası’ detayı! Afişlerle kapatıldı…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenecek mitingde halka hitap edecek. Arnavutköy'deki kent lokantasının ise Erdoğan mitingi öncesi Murat Kurum afişiyle kapatılması dikkat çekti.

Haber 30-03-2024 07:52

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon'da konuştu:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, her yerde vatandaşların isteklerini dinlediklerini belirterek, "Sizlerin hizmetkarıyız ve güçlenmiş şekilde de yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Yurthaber 29-03-2024 14:31

İzmir'de taraftarlar Karşıyaka Stadı için miting yaptı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting yaptı.

Yurthaber 29-03-2024 08:12

İmamoğlu'ndan sert sözler: Vatandaş Ekrem olarak utanıyorum

Seçime günler kala Ekrem İmamoğlu, Üsküdar'da halkla buluştu. İstanbul'daki seçim çalışmaları hakkında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Başları öne eğik gezecekler, biraz utanmaları varsa. Ama bakın vatandaş Ekrem olarak utanıyorum. Niye biliyor musunuz? Tekrar söylüyorum. Devletin bakanı bunu yapmaz ama bir partinin bakanıysa, bir partinin görevlisi gibiyse o ayrı. O zaman sen devletin bakanı olamazsın" dedi.

Haber 26-03-2024 20:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'matruşka ittifakı' vurgusu! Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde halka seslendi. Erdoğan, Ankara'nın daha fazla ataleti kaldıramayacağını belirterek, "Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz" dedi. Öte yandan Erdoğan, muhalefet kanadı için de "Ortada bir matruşka ittifakı var" ifadelerini kullandı.

Haber 23-03-2024 14:32

Tekirdağ'da DEM Parti'nin düzenlediği nevruz mitinginin ardından 5 kişi gözaltına alındı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Başkanlığınca düzenlenen nevruz mitinginin ardından 5 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Yurthaber 18-03-2024 07:42

Mitingde çok konuşulacak anlar! Elindeki Kuran-ı Kerim ile tepki gösterdi! İmamoğlu böyle cevap verdi: Allah ıslah etsin!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katıldı. Bir şahıs elindeki Kuran-ı Kerim'i göstererek açılışta konuşan İmamoğlu'nun sözlerini böldü. Miting alanındaki kalabalığın şüpheli şahsa artan tepkilerini İmamoğlu sakinleştirmeye çalıştı. İmamoğlu olayın akabinde, "Eline yüce Kuran-ı Kerim'i alıp onunla siyaset yapanı allah ıslah etsin." dedi.

Haber 16-03-2024 14:08

AK Parti Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenliyor!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 24 Mart Pazar günü Atatürk Havalimanı'nda Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenleyeceklerini bildirdi.

Haber 15-03-2024 23:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'da önemli açıklamalar: Kimsenin iradenize ipotek koymanıza fırsat vermeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tek parti faşizmini hortlatmak isteyenlerle CHP'nin bir olarak Ağrılıların iradesine ipotek koymak istediğini belirterek, "Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler." ifadelerini kullandı.

Haber 14-03-2024 15:10

CHP lideri Özgür Özel, yarın Ankara Tandoğan'da gerçekleştirecekleri mitingi iptal ettiklerini duyurdu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tüm Türkiye'nin yüreğini yakan şehit haberlerinin ardından bu sabah için Merkez Yönetim Kurulu'nu toplantıya çağırmıştı. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla daha önceden duyurdukları yarın Ankara Tandoğan'da gerçekleştirilecek mitingi iptal ettiklerini söyledi.

Haber 13-01-2024 12:59

Filistin mitingi sonrası saldırıya uğramıştı! İsmail Aydemir: 'Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım'

İstanbul'da 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' mitingi sonrası üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak taşıyan ve yumruklu saldırıya uğrayan İsmail Aydemir konuya ilişkin basın açıklaması yaptı. Aydemir, "Allah o kardeşimize de, bana da, herkese de akıl fikir versin. Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım, Birbirimizi sevelim" dedi.

Haber 03-01-2024 18:35

Milyonlar yarın İstanbul'da bir araya geliyor: AK Parti'den 'Büyük Filistin Mitingi' açıklaması! Tüm dünyaya gösterilecek

Milyonlarca kişinin katılımıyla yarın İstanbul'da "Büyük Filistin Mitingi" gerçekleşecek. AK Partili Hamza Dağ, Mustafa Şen ve Osman Nuri Kabaktepe mitinge ilişkin açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Filistin yalnız değildir. Yürüyüşümüzü tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum" mesajını verdi.

Haber 27-10-2023 11:27

İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi! Cumhur İttifakı ortakları da katılacak

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı'nda "Büyük Filistin Mitingi" düzenlenecek. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Cumhur İttifakı ortağı parti liderleri de katılacak.

Haber 27-10-2023 09:10

Pakistan'daki mitingde korkunç patlama! 40 ölü, 150 yaralı... Saniye saniye böyle kaydedildi!

Pakistan'ın Bajaur bölgesinde bir siyasi partinin düzenlediği mitingde patlama oldu. Patlamada 40 kişinin hayatını kaybettiği ve 150 kişinin de yaralandığı açıklandı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor...

Haber 31-07-2023 11:13

Yeşil Sol Parti'nin İstanbul'daki mitinginde terörist başının flamasını açınca gözaltına alındı! Skandal sözler...

Yeşil Sol Parti'nin İstanbul'da düzenlediği mitinge giderken PKK terör örgütü elebaşının fotoğrafının bulunduğu flamayı açarak yürüyen şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin daha önce de "örgüt üyeliği ve propagandasından" emniyette kaydı olduğunu belirlendi.

Haber 13-05-2023 15:15

Mitingine 100 kişi katıldı! Esprileri ile güldürdü... 'Ben buranın yerli patatesiyim'

Van'da 4 dönemdir bağımsız milletvekili adayı olan İdris Ahi, 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel seçimi öncesi Beşyol Meydanı'nda miting düzenledi. Yaptığı esprilerle gelenleri güldüren Ahi, "Mitingime 100 bin kişi bekliyordum ama 100 kişi geldi. Ben buranın yerli patatesiyim. Yerli patates varken, niye yabancılar gelsin." ifadelerini kullandı.

Haber 12-05-2023 16:05

Ankara mitingi iddialarına Muharrem İnce’den açıklama geldi: Haberim yok!

Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından sosyal medyada dikkat çeken bir iddia daha ortaya atılmıştı. Millet İttifakı’nın bugün Ankara’da gerçekleştireceği mitinge Muharrem İnce’nin de katılacağı iddialarının ardından açıklama geldi. İnce, yaptığı açıklamada “Benimle mitinge katılım konusunda kimse konuşmadı. Benim de haberim yok ama sosyal medyada paylaşılıyor” dedi.

Haber 12-05-2023 08:04

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Sivas mitinginde konuştu:

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Terör bir insanlık suçudur. Nereden gelirse gelsin hep beraber mücadele etmek zorundayız. Teröre destek verenin de teröristin yanında duranın da seyyar mahkemeler kuranların da Allah bin belasını versin." dedi.

Yurthaber 11-05-2023 15:03

Miting sırasında görünce 'at bir tane' diyerek istedi: Bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz

Seçimlere 4 gün gün kala Çanakkale mitinginde vatandaşlara seslenen İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Meral Akşener, konuşması sırasında ön sıralardaki kadın vatandaşların getirdiği süpürgeyi istedi. Kürsüde eline aldığı süpürgeyi gösteren Akşener, "Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz" diye konuştu.

Haber 10-05-2023 16:39

Akşener ve Bahçeli'nin mitingleri çakıştı! Trabzon'da 'seçim' hareketliliği: O caddeler trafiğe kapatılacak

Seçime 4 gün kaldı, liderlerin mitingleri devam ediyor. Trabzon bugün Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'ndan birer partiyi ağırlayacak. Mitingler nedeniyle bazı caddeler trafiğe kapatılacak.

Haber 10-05-2023 08:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan, metronun merdivenlerini yürüyerek çıkan Hüseyin Bayraktar'la telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük İstanbul Mitingi'ne katılmak için metronun merdivenlerini yürüyerek çıktığı görüntülerle gündeme gelen 85 yaşındaki Hüseyin Bayraktar’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 09-05-2023 00:07

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya mitinginde konuştu:

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, birleşe birleşe kazanacaklarını belirterek, "Bay Kemal'in Antalyalılara, Türkiye'ye, 85 milyona sözü var. En geç iki yıl içinde tüm Suriyeli kardeşlerimizi Suriye'ye yolcu edeceğiz." dedi.

Yurthaber 08-05-2023 07:38

SON DAKİKA | AK Parti'den 'Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Asgari ücret, emekli ve memur maaşları...

Son dakika haberi: Seçimlere bir hafta kala AK Parti, Atatürk Havalimanı'nda 'Büyük İstanbul Mitingi'ni düzenledi. Coşkulu kalabalığın dikkat çektiği alanda 1 milyon 700 bin kişinin olduğu açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşması sırasında asgari ücret, memur ve emekli maaşlarıyla ilgili kritik ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca konut ve gıda fiyatlarına da değinerek, "Hayat pahalılığını yok saymıyoruz." dedi.

Haber 07-05-2023 14:10

Millet İttifakı İstanbul Mitingi öncesi bazı yollar trafiğe kapatıldı

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Maltepe Etkinlik Alanında düzenlenecek olan İstanbul mitingi için alana çıkan yollar trafiğe kapatıldı. Kapanan yollardaki sürücüler alternatif yollara yönlendirildi.

Haber 06-05-2023 09:18

İstanbul’un hafta sonu gündemi miting olacak! Önce Kılıçdaroğlu sonra Erdoğan… Herkes bu detayları konuşuyor

Bu hafta sonu İstanbul iki tarihi mitinge sahne olacak. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu, Millet ittifakı ortakları ile birlikte Maltepe miting alanında, yarın ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı ortakları ile Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde seçmenlerin karşısına çıkacak. İstanbul’un trafiği toplu ulaşımı ve güvenlik güçleri de bu iki mitinge göre koordine edilecek. Öte yandan iki rakibin de seçtikleri meydanların sembolik değerleri dikkat çekiyor.

Haber 06-05-2023 08:44

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Trabzon'da konuştu:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Milletimiz, inşallah 14 Mayıs'ta Türkiye'nin 8 başlı bir sistemin karmaşasına, kaosuna, macerasına sürüklenmesine müsaade etmeyecek." dedi.

Yurthaber 05-05-2023 07:28

Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine giderken Öcalan sloganı atan 2 kişi gözaltına alındı

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine giderken "Öcalan" sloganı atan 2 kişi gözaltına alındı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler tartışmalara neden olmuştu.

Haber 04-05-2023 15:48

PTT'nin kurumsal hesabından AK Parti mitingi paylaşıldı, CHP'li Antmen isyan etti!

PTT'nin resmi sosyal medya hesabından Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Trabzon'da yaptığı mitinglerin canlı yayınları paylaşıldı. Kurumsal hesaptan yapılan söz konusu konusu paylaşımlara CHP'den tepki geldi. PTT'ye tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen "İstediğiniz mitinge koşun. Zaten son 10 gününüz" ifadelerine yer verdi.

Haber 04-05-2023 15:46

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivas mitinginde konuştu:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bütün köylerdeki okulları yeniden açarak her köye bir öğretmen, bir veteriner, bir ziraat mühendisi tayin edeceklerini söyledi.

Yurthaber 03-05-2023 07:58

HDP Eş Genel Başkanı Buldan, Kocaeli'de konuştu:

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Parlamento seçimleri çok önemli. Biz Türkiye genelinde 100 milletvekili hedefledik. Bu 100 milletvekili, sizlerin temsilcisi olarak parlamentoya girecek ve anahtar rol üstlenecek." dedi.

Yurthaber 03-05-2023 07:52

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ağrı mitinginde konuştu:

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sizin için hiçbir ayrım yapmadan çalışacağım. 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım, 85 milyona hizmet edeceğim. Hiçbir ayrılık ve gayrılık olmayacak. Herkesin inancına, kimliğine herkes saygı duyacak." dedi.

Yurthaber 02-05-2023 15:08

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Manisa mitinginde konuştu:

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bayrak ve vatan bizim için vazgeçilmezdir. Bir sürü yalanlar, bir sürü iftiralar. Yok masanın altı, yok masanın üstü, yok masanın yanı. Bunların hiçbirisine inanmayın." dedi.

Yurthaber 02-05-2023 07:42

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Iğdır mitinginde konuştu:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bizim DEVA Partisi olarak hedefimiz çok net. Biz tam demokrasi diyoruz, eksik gedik değil tam demokrasi. Tam demokrasi gelsin ki hak yerini bulsun, hukukun üstünlüğü olsun." dedi.

Yurthaber 01-05-2023 13:51

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken paylaşım! Bu insanlarımızı paylaşmayın diyerek açıkladı: Bizden değildir

14 Mayıs seçimlerine günler kala siyasilerden dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'dan çarpıcı bir paylaşım yaptı. Mitinglere değinen ve "Hangi partinin olursa olsun" vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, "Fakir fukaranın evine ayran veya bir sandviç götürme çabasıyla alay edenler bizden değildir" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu "Bu insanlarımızı paylaşmayın" diyerek de çağrı yaptı.

Haber 01-05-2023 13:37

Günlerdir konuşuluyordu… Tarihi değişti! İstanbul mitingiyle ilgili önemli gelişme

14 Mayıs seçimlerine günler kala siyasilerin seçim çalışmaları hızla sürüyor. Peş peşe mitingler düzenlenirken özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 Mayıs'ta yani aynı gün İstanbul'da miting yapacak olması günlerdir konuşuluyordu. Son olarak Kılıçdaroğlu'nun mitinginin tarihinin değiştiği öğrenildi. Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 6 Mayıs'ı işaret etti.

Haber 01-05-2023 12:31

İçişleri Bakanı Soylu mitinge motosikletle gitti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Atatürk Havalimanında düzenlenen TEKNOFEST'e katıldı. Bakan Soylu, daha sonra Zeytinburnu'ndaki programa yetişmek için motosiklete binerek miting alanına gitti.

Haber 30-04-2023 18:17

SON DAKİKA | Meydandaki görüntü dikkat çekti! Erdoğan'dan İzmir'de Millet İttifakı'na tepki Bizzat kendilerinin 'kumar masası' dedikleri masa rulet masası çıktı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki Gündoğdu Meydanı'nda konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingindeki görüntüler dikkat çekti. Erdoğan'ın konuşmasında Millet İttifakı'na tepki göstererek "Bizzat kendilerinin 'kumar masası' dedikleri masa rulet masası çıktı. Ha bire dönüyor, nerede duracağı belli değil." dedi.

Haber 29-04-2023 16:51

Gaziantep Valiliğinden siyasi parti mitinginin yasaklandığı iddiasına yalanlama

Gaziantep Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kentte yapmayı planladığı mitingin yasaklandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Yurthaber 25-04-2023 08:00

Muharrem İnce'den çarpıcı seçim tespiti! 'İkinci tura Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa Erdoğan seçimi alır'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ilk mitingini bugün Bolu'da yaptı. 2 bin kişinin katıldığı mitingde İnce, seçimlerle ilgili dikkat çeken bir tespitte bulundu. İnce, "14 Mayıs'ta, 2'inci turda yarışacak 2 kişiyi seçeceğiz. 2'nci tura bu kardeşiniz kalırsa yüzde 65 ile cumhurbaşkanıyım. 2'nci tura Erdoğan ve Kılıçdaroğlu kalırsa korkarım ki; Erdoğan seçimi alır" dedi. İşte İnce'nin dikkat çeken açıklamaları...

Haber 09-04-2023 15:50

Son dakika: MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 6'lı masaya sert tepki: ABD'ye biri gidiyor biri geliyor

Son dakika haberine göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" mitinginde konuştu. Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine sert tepki göstererek, "Zillet partileri henüz dış güçlerden aday için izin ve yetki belgesi alamadıkları için bir şey söyleyemiyorlar, Amerika'ya biri gidiyor biri geliyor." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 23-10-2022 17:15

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Türkiye, enerjinin ağırlık merkezine konuşlanmak üzeredir. Türkiye'nin başarısı, dengeli, dürüst ve çok boyutlu dış politikanın mahsulüdür.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Türkiye, enerjinin ağırlık merkezine konuşlanmak üzeredir. Türkiye'nin başarısı, dengeli, dürüst ve çok boyutlu dış politikanın mahsulüdür."

Yurthaber 16-10-2022 17:32

Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti şaibelidir, A'dan Z'ye şüphelidir. Hangi sözleri aldı, hangi sözleri verdi. Cumhurbaşkanlığı adayı için kimlerle temas içinde oldu.

Bahçeli: "Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti şaibelidir, A'dan Z'ye şüphelidir. Hangi sözleri aldı, hangi sözleri verdi. Cumhurbaşkanlığı adayı için kimlerle temas içinde oldu."

Yurthaber 16-10-2022 17:29

TEB Başkanı Üney Niğde'de eczacılarla buluştu:

"Aldığımız karar gereği 16 Ekim'de Ankara'da Büyük Eczacı Mitingi'nde olacağız"

Yurthaber 11-10-2022 14:06

Tunceli'de toplanan bir grup madencilik projelerine tepki gösterdi

Tunceli'de toplanan bir grup madencilik projelerine tepki gösterdi

Yurthaber 08-10-2022 15:53

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Siirt mitinginde konuştu:

"Hedefimiz, vatandaşlarımızın üreterek zenginleştiği bir Türkiye'dir"

Yurthaber 25-09-2022 19:46

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu Sultanbeyli Buluşmasına katıldı:

"Biz 28 Şubat'a direnenlerin partisiyiz, sözde değil özde direnenlerin. 28 Şubat'ın her türlü zulmünü gördük. Bir daha bu zulmün yaşatılmasına izin vermeyeceğiz" - "Asgari ücreti uluslararası standartlara getireceğiz. Enflasyonun üstünde asgari ücret vereceğiz"

Yurthaber 18-09-2022 21:50

MHP'nin Kayseri mitingi

Genel Başkan Devlet Bahçeli: (2) - "Karabağ'da provokasyon üstüne provokasyon yapan, kardeşlerimizin kanını döken caniler, Türk'ün azameti karşısında tutunamaz" - "(Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e) Geliriz gelmesine ama gündüzünüzü gece gibi örtmeye, tacizlerinizin bedelini misliyle ödetmeye seve seve, koşa koşa, kanımızla, canımızla geliriz" - "(Şanghay İşbirliği Örgütü 22. Devlet Başkanları Zirvesi) İnsanı ve insani değerleri merkezine alan aktif bir diplomasiyle bölgemizde ve küresel zeminde barış kuşağı tesis etmek için mücadele eden itibarlı bir Türkiye fotoğrafı herkesin dikkatini çekmiştir"

Yurthaber 18-09-2022 19:44

Bahçeli: (Yunanistan Başbakanı Miçotakis) Gündüzünüzü gece gibi örtmeye, tacizlerinizin bedelini misliyle ödetmeye seve seve, koşa koşa, kanımızla, canımızla geliriz.

Bahçeli: "(Yunanistan Başbakanı Miçotakis) Gündüzünüzü gece gibi örtmeye, tacizlerinizin bedelini misliyle ödetmeye seve seve, koşa koşa, kanımızla, canımızla geliriz."

Yurthaber 18-09-2022 18:00

Bahçeli: Aktif diplomasiyle bölgemizde ve küresel zeminde barış kuşağı tesis etmek için mücadele eden itibarlı bir Türkiye fotoğrafı herkesin dikkatini çekmiştir.

Bahçeli: "Aktif diplomasiyle bölgemizde ve küresel zeminde barış kuşağı tesis etmek için mücadele eden itibarlı bir Türkiye fotoğrafı herkesin dikkatini çekmiştir."

Yurthaber 18-09-2022 17:52