Mona Lisa Haberleri

Optik illüzyonda ilk gördüğünüz şey kişilik özelliklerinizi ortaya çıkartıyor

Optik illüzyonlar algımızı belirleyerek kişilik özelliklerimiz hakkında görülmeyenleri gösterebiliyor. Oldukça popüler olan optik illüzyonlar ile bizim bile fark etmediğimiz farklı yönlerimizi keşfedebiliyoruz. Aşağıda yer alan optik illüzyonda ilk gördüğünüz şeyde kişiliğiniz hakkında ipucu veriyor.

Kadin 25-04-2023 14:39

Nevşehir'de kayadan oyma oteldeki havuzların zeminini ünlülerin mozaikleri süslüyor

Nevşehir'de kayadan oyma oteldeki havuzların zeminini ünlülerin mozaikleri süslüyor

Yurthaber 02-10-2022 11:26

Dünyaca ünlü Mona Lisa tablosuna pastalı saldırı! Yaşlı bir kadın kılığındaydı

Paris'teki Louvre Müzesi'nde sergilenen Leonardo da Vinci'nin Mona Lisa eseri, pazar günü bir ziyaretçinin saldırısına uğradı. Tekerlekli sandalyede oturan yaşlı bi kadın kılığına girmiş adamın pasta fırlatarak tabloyu koruyan cam tabakayı kremaya buladığı anın ardından çekilen görüntüler sosyal medyada büyük tepki yarattı.

Trend 30-05-2022 15:46

Mona Lisa tablosuna aşık olduğunu söyleyen ressamdan ilginç itiraf! “Cinsel ilişki içindeyim”

İspanyol ressam Domingo Zapata, ikonik tablonun yüzlerce versiyonunu yarattıktan sonra Mona Lisa ile aralarında cinsel bir ilişkinin oluştuğunu iddia etti. Mona Lisa tablosuna aşık olduğunu belirten ressam her gece rüyasında onunla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Zapata, bunun kariyerinde en büyük motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi.

Trend 26-04-2022 16:07

Mona Lisa

Mona Lisa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mona Lisa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Leonardo da Vinci'nin Mona Lisa adlı tablosunda arka planda hangisi resmedilmiştir?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan Mona Lisa sorusu, sosyal medyada gündem oldu. 10 Aralık günü yayınlanan bölüme "Leonardo da Vinci'nin "Mona Lisa" adlı tablosunda arka planda hangisi resmedilmiştir?" sorusu damga vurdu. İşte Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan 50 bin TL'lik soru ve yanıtı...

Trend 11-12-2021 00:12

Yurt dışında gördü! Sipariş üzerine kalem ucuyla yapıyor

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan Hüseyin Sarı, kurşun kalem ucuna mikroskobik heykeller yapıyor. Kalem ucuna birbirinden güzel figürler yapan arı, ismini dünyaya duyurmak istediğini söyledi.

Finans 12-04-2021 12:37

Ruh halini, gözler değil ağız yansıtıyor

Amerikalı araştırmacılar, Leonardo da Vinci'nin ünlü tablosu Mona Lisa'da yaptıkları fotomontajla, insanın ruh halini gözlerin değil, ağzın yansıttığını ortaya koydu.

Haber 28-01-2005 10:09