Muharrem Erkek Haberleri

Canlı Çanakkale seçim sonuçları! Çanakkale'deki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı AK Parti adayı Jülide İskenderoğlu mu, CHP adayı Muharrem Erkek mi, İYİ Parti adayı Alaaddin Burak Kunt mu kazanacak?

Yerel seçimler geldi çattı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çanakkale'deki vatandaşlar tarafından da merak ediliyor. Çanakkale seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı AK Parti adayı Jülide İskenderoğlu mu, CHP adayı Muharrem Erkek mi, İYİ Parti adayı Alaaddin Burak Kunt mu kazanacak?

Haber 29-03-2024 13:49

Son dakika: CHP'nin 126 belediye başkan adayı daha belli oldu! Çanakkale'de Muharrem Erkek sürprizi

Son dakika haberi: Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerdeki adaylarını belirlemeye devam ediyor. CHP yönetimi 126 başkan adayını daha açıklarken, 35 seçim çevresinde ise ön seçim kararı aldı. CHP'nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Cevat Öncü oldu. İşte CHP'nin 126 belediye başkan adayının listesi...

Haber 21-12-2023 22:29

Canlı yayında ‘kayyum’ diyaloğu gündem yarattı! CHP'li Erkek ısrarla o ifadeyi kullanmadı

CHP’li isimle gazetecinin canlı yayında yaşadığı ‘kayyum’ diyaloğu gündem yarattı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, kayyum uygulamasını anlatırken, "Adını siz koyun" diyerek kayyum ifadesini kullanmaktan kaçındı. Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un netleştirmek adına ısrarla sorduğu ‘kayyum’ sorusu ise dikkat çekti.

Haber 27-05-2023 09:53

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'ten HDP sorusuna yanıt! Öyle bir şey kesinlikle yok

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. HDP'lilerin, 'Bize sözler verdiler, o sözleri yapacaklar' söylemlerine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullanan Muharrem Erkek, "Hayır, öyle bir şey kesinlikle yok." dedi. İşte haberin detayları...

Haber 26-05-2023 21:23

CHP heyeti YSK'yı ziyaret etti! Muharrem Erkek 'Daha da zaman alacak gibi duruyor' diyerek açıkladı

Seçimlerin ardından açılan sandık oranları ve oy oranları takip ediliyor. YSK'yı ziyaret eden CHP heyetinden de açıklama geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek "Yurt dışı oylarının sayımı ATO'da devam ediyor ve bu işlem daha da zaman alacak gibi duruyor. Buradan ayrıldıktan sonra da ATO'yu ziyaret edeceğiz. Orada da milletvekillerimiz, sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimiz görev yapıyorlar. Seçim sonuçları kesinleşene kadar CHP ve Millet İttifakı olarak görevimizin başındayız" dedi.

Haber 15-05-2023 07:16

SON DAKİKA: CHP'den seçim öncesi çok konuşulacak iddia! Muharrem Erkek duyurdu: 'İçişleri Bakanlığı içinde yeni bir yapı kuruldu...'

Son dakika haberi: 12 gün sonra gerçekleşecek seçimlerle ilgili CHP'den çok çarpıcı bir iddia geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "İçişleri Bakanlığında bir seçim takip sistemi kurulduğunu tespit ettik" dedi. Bakanlığın valiliklere, kaymakamlara talimat gönderdiğini belirten Erkek, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde herhalde ilk kez böyle bir şey yaşanıyor" diye konuştu.

Haber 02-05-2023 11:29

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Çanakkale Barosunu ziyaret etti:

"İktidarda kim olursa olsun barolar ve avukatlar, iktidarlara, güce karşı vatandaşların, hakkın, hukukun ve adaletin yanında mücadele etmişlerdir"

Yurthaber 14-10-2022 18:14

Eski SPK Başkanı Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Eski SPK Başkanı Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Yurthaber 29-08-2022 15:08

SON DAKİKA: Milyonları ilgilendiren af iddiasına CHP'den yeşil ışık! 'MHP hazırlığa başladı, getirsinler beraber...'

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren af iddiasıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ankara kulislerinde konuşulan af iddiaları hakkında CHP'den açıklama geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Milliyetçi Hareket Partisi'nin af konusuyla ilgili ön hazırlık içinde olduğunu, daha sonra bu konuyu AK Parti'nin masasına koyacağını ifade etti. Af çıkacak mı? İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 29-08-2022 12:36

Dardanel I Love Fish üçüncü şubesini Çanakkale'de açtı

Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen: - "Biz küçük bir I Love Fish şubesini açmıyoruz, bugün grup içinde çok önem verdiğimiz bu konsepti tüm Türkiye'ye ve dünyaya buradan ihraç edeceğiz" - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: - "Dardanel 3 bin kişiye ekmek veren, 25 ülkeye ihracat yapan devasa bir firma. Ama isteriz ki Dardanellerin sayısı artsın, isteriz ki bu markalar daha fazla olsun"

Yurthaber 18-08-2022 16:56

Çalar Saat'in konuğu Muharrem Erkek kimdir? CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek nereli ve kaç yaşında

FOX TV'de ekrana gelen Çalar Saat programının konuğu CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek oldu. Muharrem Erkek, canlı yayında İlker Karagöz'ün sorularını yanıtladı. Peki CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek kimdir? İşte detaylar...

Haber 05-07-2022 09:21

CHP'li Erkek'ten, Çan Belediye Başkanı'nın görevden uzaklaştırılmasına ilişkin açıklama:

"Seçilmiş bir belediye başkanı, bir yargı kararı olmadan görevden uzaklaştırılamaz"

Yurthaber 16-06-2022 15:18

CHP resmen duyurdu! ‘6 parti ortak mutabakat metnimizi tamamladık’

Muhalefet partilerinin güçlendirilmiş parlamenter sistemi ile ilgili ortak çalışmayı tamamladığı öğrenildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek yaptığı son dakika açıklamasında ‘6 parti ortak mutabakat metnimizi tamamladık. Şimdi süreç, takdir sayın genel başkanlarda’ ifadelerini kullandı.

Haber 19-01-2022 14:27

Genel başkanlık yarışında Kılıçdaroğlu'na destek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek: - "31 Mart ve 23 Haziran'ın mimarı, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu. Bu demokrasi mücadelesini, siyasi stratejiyi devam ettirmemiz gerekiyor Genel Başkanımızla birlikte" - "Önümüzdeki süreçte Genel Başkanımızla yürüyeceğiz" - "Birlik, beraberlik, uyum içinde kongrelerimizin geçmesi çok önemli"

Haber 17-12-2019 11:07

Son dakika! CHP ve İYİ Parti'den YSK'ya 'seçim iptali' başvurusu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, İstanbul’un 39 ilçesindeki seçimlerin ve 24 Haziran seçimlerinin iptali için YSK’ya başvurdu. Erkek, başvurunun ardından "Aynı zarf içinden çıkan tüm oy pusulaları ve seçimlerin iptalini talep ettik" ifadesini kullandı. Son dakika habere göre, CHP'nin ardından İYİ Parti de, 31 Mart İstanbul seçimlerinin 'tümünün iptal edilmesi' için tam kanunsuzluk iddiasıyla YSK'ya itirazda bulundu.

Haber 08-05-2019 12:28

CHP'li Erkek'ten seçim açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek: (1) - "AK Parti'nin YSK'ye sunduğu dilekçeyi incelediğimizde, YSK'yi, Adalet Bakanlığını ve İçişleri Bakanlığını açıkça itham ettiğini görüyoruz. Çünkü seçim listelerinde ciddi bir usulsüzlük varsa eğer bunun kamu gücü olmadan yapılması mümkün değil" - "İstanbul'da fark ne kadar? 14 bin. 14 bin 1 kısıtlının oy kullandığını ispatlamanız gerekir. Şimdi Sayın Yavuz, '2 bin 308 kısıtlı seçmen listelerinde var, oy kullanıp kullanmadığını da bilmiyoruz, YSK baksın' diyor. Neden baksın YSK? Sonuca etkili değil ki?"

Haber 17-04-2019 14:53

CHP'den AK Parti'nin İstanbul açıklamasına yanıt!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, AK Parti'nin olağanüstü itirazda bulunduğu İstanbul seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada "AK Parti'nin dilekçesinde seçimin yenilenmesini gerektirecek hiçbir somut bilgi, belge, delil yok." ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-2019 13:32

Bakan Soylu'dan, CHP'li Muharrem Erkek hakkında suç duyurusu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerini telefonla arayarak üzerlerinde baskı kurduğu iddiasını gündeme getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Haber 13-04-2019 15:43

AK Parti'nin 'Büyükçekmece' iddialarına CHP'den 'Iğdır' yanıtı

AK Parti'nin Büyükçekmece'deki seçimde seçmen kayıtları üzerinden usulsüzlük yapıldığı açıklamalarına CHP'den yanıt geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Iğdır örneğini gündeme getirdi.

Haber 11-04-2019 08:41

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek: Biz seçimi kazandığımızı biliyoruz

CHP Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Herkes rahat olsun. Biz seçimi kazandığımızı biliyoruz. Bizim elimizde ıslak imzalı tutanaklar var. Bizim elimizde YSK verileri var. Somut itirazlar varsa maddi hatalara ilişkin sandık temelli, sandık bazında itirazlar varsa tabii ki bakılabilir" dedi.

Haber 02-04-2019 21:43

Yerel demokrasiye sahip çıkmak çok önemli

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek: - "Yerel demokrasiye sahip çıkmak çok önemli. Türkiye'nin normalleşmeye ihtiyacı var. Biz Türkiye'de barış ve huzur içerisinde kardeşçe hep birlikte yaşamak istiyoruz"

Yurthaber 31-03-2019 09:26

Yerel demokrasiye sahip çıkmak çok önemli

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek: - "Yerel demokrasiye sahip çıkmak çok önemli. Türkiye'nin normalleşmeye ihtiyacı var. Biz Türkiye'de barış ve huzur içerisinde kardeşçe hep birlikte yaşamak istiyoruz"

Haber 31-03-2019 09:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İş Bankası açıklamasına yanıt!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İş Bankası çıkışına tepki göstererek 'Tulumbanın suyu bitmiş olmalı, İş Bankası'nı Varlık Fonu'na aktarmak için uğraşıyorlar" dedi.

Haber 05-02-2019 13:50

Ankara'da kim önde? Canlı yayında seçim anketi sonucunu açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, CNN Türk'te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 31 Mart 2019 yerel seçime yönelik Ankara'da yapılan son anket sonucunu açıklayan Erkek, "Ankara'da Mansur bey, Özhaseki'ye göre önde çıkıyor. Demek ki doğru tercih yapmışız" ifadesini kullandı. Mustafa Sarıgül'ün CHP'den istifası hakkında da konuşan Erkek, "Keşke istifa etmeseydi ama kendi takdiri" dedi.

Haber 26-01-2019 11:04

CHP'li Muharrem Erkek canlı yayında Erdoğan'ın İsmet İnönü'nün ailesine teklifini açıkladı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Erkek, 'AK Parti kurulurken İnönü ailesinden Hayri İnönü'ye İnönü'nün büyük torununa teklif götürüldü, kurucular arasında yer al diye' diye konuştu.

Haber 10-10-2018 16:49

CHP'li Muharrem Erkek'ten Rahip Brunson ile ilgili çarpıcı iddia: 12 Ekim'de serbest kalabilir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, İzmir'de adli kontrolle ev hapsinde tutulan ABD'li rahip Andrew Brunson'ın, 12 Ekim'deki duruşmada tahliye edilebileceğini söyledi.

Haber 19-09-2018 17:10

İşte Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce'yi vurduğu 8 ok!

Kemal Kılıçdaroğlu cephesinin sözcüsü haline gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, olağanüstü kurultay sürecine ilişkin tartışmalara 8 maddelik açıklama ile yanıt verdi. Erkek, toplam kurultay delegesinin 1242, salt çoğunluğun 622 olduğunu ifade ederek, Muharrem İnce taraftarlarının teslim ettiği noter onaylı belge sayısının olağanüstü kurultay için yeterli olmadığını belirtti.

Haber 03-08-2018 19:24

CHP'de olağanüstü kurultay için imza toplanması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek: "Sosyal medya üzerinden olağanüstü kurultay süreci ve imza tartışmalarının yürütülmesi son derece yanlış, partimiz ciddi zarar görüyor" -"İmzalar toplanmışsa gereği yapılır. Algı yaratarak CHP'de süreçler yürütülmez"

Haber 24-07-2018 19:38

CHP'li Muharrem Erkek'ten bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, bedelli askerlik tartışmalarına değindi. Erkek, bedelli askerliğe karşı olmadıklarını belirterek, "Toplumda bu konuda büyük bir ihtiyaç ve birikme var. Meclis'te konu gündeme geldiğinde grubumuz gereğini yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber 21-07-2018 17:22

Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Merkezi'nin kurultay restine Muharrem İnce taraftarlarından şaşırtan cevap!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'in olağanüstü kurultay talebiyle toplandığı belirtilen 604 imzanın, yarın 11.00'e kadar kendilerine ulaştırılması durumunda gereğinin derhal yapılacağını bildirmesini muhalifler kabul etmedi. Muharrem İnce taraftarları çağrıya normal süreci işleteceklerini ve gerekli imzaları toplayacaklarını açıklayarak cevap verdi.

Haber 20-07-2018 19:54

CHP yönetiminden yeni açıklama: Maksimum toplanabilecek imza 450-470 civarında

CHP yönetiminden olağanüstü kurultay için toplanan imzalarla ilgili açıklama geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, 'Maksimum toplanabilecek imzanın 450-470 civarında' dedi. CHP'de muhaliflerden ise yeni bir açıklama geldi. Barış Yarkadaş, imza sayısının 603'e ulaştığını söyledi.

Haber 20-07-2018 15:00

CHP'de seçim güvenliği hazırlıkları tamam

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan: - "Yarın sabah erken saatlerden itibaren bütün örgütümüz, sivil toplum gönüllüleri ve diğer siyasi partilerin gönüllülerinden oluşan bir büyük ordu, Türkiye'de seçimin güvenli yürümesi, işlemlerin sağlıklı tamamlanabilmesi için görev yapacak" - "Türkiye genelinde 181 bin küsur sandığımız var. Bu sandıkları korumak üzere Adil Seçim Platformu'yla yapılan çalışma kapsamında toplam 600 bin sandık görevlisi seçmenin oyunu korumak üzere göreve hazır" - "100 yaşını geçmiş, hayatta olmayan seçmenlerle ilgili il örgütlerimize yazı yazdık, oradaki sandık görevlilerimize talimat verdik. Bekliyoruz şimdi bunlar gelsinler oy kullanmaya. 140 yaşındaki arkadaşımız gelsin oy kullanmaya bunların tamamının kimlik tespitini yaptıracağız. Kimliklerini tespit edip suç duyurusunda bulunacağız. Bu hazırlığı yapanların şu andan itibaren caymalarını tavsiye ediyoruz"

Haber 23-06-2018 17:47

CHP'den Gökçek hakkında suç duyurusu

CHP twitter hesabından, "Cumhur İttifakı dışında bir siyasi partiye oy veren vatandaşları terörist ilan ettiği" iddiasıyla, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu

Haber 20-06-2018 14:26

CHP 24 haziran seçim sonuçları ile ilgili yaptırdığı anketleri açıkladı

24 Haziran seçim sonuçları ile ilgili son anket verilerini CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek paylaştı. Erkek, AK Parti’nin yaptırdıkları dahil tüm anketlerin cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalacağını gösterdiğini söyledi. Erkek, "Erdoğan da önündeki kamuoyu araştırmalarına bakıp muhalefetin Meclis’te çoğunluğu elde edeceğini görüyor. O nedenle kendisi seçilecekmiş gibi uyumlu çalışacak bir Meclis istediğini söylüyor." dedi

Haber 01-06-2018 09:20

Temsilde adaletin sağlanması için Millet İttifakı'nı kurduk

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek: - "Muhalefette demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne inanan tüm unsurlarla bir araya gelerek, temsilde adaletin sağlanması için büyük bir çaba göstererek, Millet İttifakı'nı kurduk"

Haber 24-05-2018 15:20

Anayasa değişikliği uyum paketi Anayasa Komisyonu'nda

AK Parti Bursa Milletvekili Birkan: - "Komisyonda bugün yapılanın tarihe not olarak düşülmesi gerekiyor" - CHP Çanakkale Milletvekili Erkek: - "Keşke uyum yasaları çıktıktan sonra seçime gidilseydi, bu karar daha doğru ve etik olurdu"

Haber 23-04-2018 20:36

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı belli oluyor! Tarih verildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, partilerinin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili son kararın 24 Nisan Salı günü yapılacak Parti Meclisi toplantısında verileceğini söyledi.

Haber 20-04-2018 13:31

AK Parti ve MHP'nin ortak seçim önergesi komisyonda

HDP Iğdır Milletvekili Adıyaman'ın, "AKP'yi bu hukuksuzluğu ile baş başa bırakıyoruz ve süreci protesto ediyoruz" sözlerinden sonra, HDP'li milletvekilleri salondan ayrıldı - CHP Çanakkale Milletvekili Erkek: - "Mecliste OHAL'i 3 ay daha uzatıp, aynı gün erken seçim kararı almak siyasi etikle bağdaşmaz. OHAL'de yapılacak her türlü seçimin meşruiyeti tartışılacaktır" - HDP Bitlis Milletvekili Irgat: - "Erken seçim istemeyi vatana ihanetle eşdeğer gören bir zihniyetin erken seçime gitmesini milletin takdirine bırakıyoruz"

Haber 19-04-2018 20:59

CHP'nin Anayasa Mahkemesi mesaisi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek: - "Siyasi partilerin seçim ittifakına ilişkin düzenlemeyi de içeren kanunu gelecek hafta Anayasa Mahkemesine götürebiliriz" - "Yargının çok ağır baskı altında olduğu bir dönemde, Anayasa Mahkemesine büyük sorumluluk, görev düşüyor" - "Yasalaşan KHK'leri tek tek, madde madde inceliyoruz"

Haber 05-04-2018 11:07

Seçim ittifakı teklifi Genel Kurulda

Anayasa Komisyonu Başkanı Şentop: - "Oy pusulasında siyasi partilere ayrılan sütunların hepsi eşit, ittifak içindekiler de ittifak dışındakiler de. Farkılık sadece ittifak yapan partilerin üstünde ittifaka dair, ittifakın ismiyle beraber bir bölümün bulunmasıdır. Yani, ittifak içindeki partilerin sütunlarının diğerlerinden daha geniş olduğuna dair bir yaklaşım yanlıştır" - AK Parti Konya Milletvekili Sorgun: - "Teklif siyasi partiler ve seçmen açısından var olan hiçbir hak ve özgürlüğü sınırlama veya yasak getirmiyor. Aksine var olan birtakım yasak ve engeller kaldırılıyor" - CHP Çanakkale Milletvekili Erkek: - "Biri çıkıp lütfen yüzde 10 barajının halen neden devam ettiğini haklı gerekçelerle izah etmeli ama edemezsiniz çünkü bu sistemde baraj hiç olmamalı"

Haber 12-03-2018 21:01

Seçim İttifakı Teklifi Anayasa Komisyonunda

Sayım döküm cetveli, zarfların açılması, oyların sayımı ve dökümünde değişiklik yapan, ittifak için "evet" mührünün hangi koşullarda geçerli olduğunu düzenleyen 10. madde kabul edildi - CHP'li Erkek: - "Niçin temsilde adaletten korkuyoruz, demokrasimize böyle bir teklifle ağır darbe vuruyoruz?" - MHP'li Parsak: - "Seyirci kalmak yerine inisiyatif almayı, kenarda durmak yerine masada bulunmayı tercih ediyoruz"

Haber 06-03-2018 16:30

Seçim İttifakı Teklifi Anayasa Komisyonunda

Siyasi partilerin seçim ittifakına ilişkin düzenlemeleri de içeren teklif, TBMM Anayasa Komisyonunda görüşülüyor - CHP Çanakkale Milletvekili Erkek: - "Yüzde 10 seçim barajı durduğu müddetçe, siz seçimlerde ittifak yapabilirsiniz ama temsilde adaleti yok edersiniz"

Haber 05-03-2018 15:38

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek:

"Enis Berberoğlu'nun hükümle birlikte tahliye edilmemesi adaleti tecelli ettirmemiş, yaşanan mağduriyetin artarak devamına sebebiyet vermiştir"

Haber 14-02-2018 12:00

CHP MYK üyeleri belli oldu! İşte Kılıçdaroğlu'nun A Takımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni A Takımı belli oldu. Son dakika habere göre, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi olurken, Basınla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Tuncaz Özkan getirildi. Özkan, 36. Olağan Kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'na rakip olan Muharrem İnce'nin Parti Meclisi listesinde yer almıştı.

Haber 12-02-2018 10:11