Muhteşem Yüzyıl Dizisi Haberleri

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli makyajsız halini paylaştı! Doğal güzelliğiyle büyüledi

Meryem Üzerli, 2011-2014 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Hürrem Sultan rolü ile gönüllerde yer edindi. Aksanı ve oyunculuğuyla sempati kazanan Uzerli, makyajsız görüntüsüyle de sevenlerini büyüledi.

Magazin

Nur Fettahoğlu yaz sezonunu açtı! Plajdan poz verdi

Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Mahidevran Sultan rolüyle seyircilerin aklına kazınan ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu ilerleyen yıllarda da birçok dizi, sinema projesinde yer aldı. Yaz sezonunu açan ünlü oyuncu plajdan poz verdi.

Magazin

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ının derin göğüs dekoltesi Instagram'ı sallamıştı! Meryem Üzerli fileli çorabıyla poz verdi

Başrolü Halit Ergenç ile paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakteri ile akıllara kazınan ünlü oyuncu Meryem Üzerli, yıllar içerisinde adeta başka biri oldu. Paylaşımlarıyla Instagram'ı sallayan Meryem Üzerli, Paris'ten fileli çorabıyla poz verdi.

Magazin

Meryem Üzerli mini etekli poz verdi! Gözümüz hatun gördü

Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile seyircilerin belleğine kazınan Meryem Üzerli yıllar içerisinde epey değişti. Ekranların aranan yüzlerinden biri olan Meryem Üzerli, mini eteğiyle poz verdi.

Magazin

Merve Boluğur sütyenli kombiniyle tozu dumana kattı! Gözlerim yandı

Ünlü oyuncu Merve Boluğur paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Güzelliğiyle dikkat çeken Boluğur sütyenli kombiniyle tozu dumana kattı. Sevilen oyuncunun düzgün fiziğine çok sayıda yorum geldi.

Magazin

Mahkum'un Savcı Fırat'ı Onur Tuna'nın eski aşkını görenler şaşıp kaldı! Meğer rol arkadaşıymış

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Onur Tuna'nın paylaştığı Mahkum dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyiciden tam puan aldı. Mahkum dizisinde Savcı Fırat Bulut'a hayat veren yakışıklı oyuncu Onur Tuna'nın eski aşkı bakın kim çıktı!

Magazin

Muhteşem Yüzyıl dizisinin 'Mihrimah Sultan'ı büyüdü! Son hali büyüledi

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Mihrimah Sultan'ın kızı rolündeki Kayra Zabcı artık büyüdü. Nurgül Yeşilçay'a benzerliğiyle de dikkat çeken yetenekli oyucu, yeni dizisi "Canım Annem" ile her gün TV 8 ekranlarında.

Magazin

Yargı dizisinin Aylin'i bakın hangi dizide oynamış! Meğer bir döneme damga vuran karakter...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, oyuncuları ve hikayesiyle sık sık gündemde yer almaya devam ediyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide Aylin karakterini canlandıran Pınar Çağlar Gençtürk'ün geçmiş yıllarda rol aldığı dizi ise duyanları şaşırttı. Gençtürk, hemen herkesin aşina olduğu bir dizide önemli bir karakteri canlandırmış.

Magazin

Kerem Bürsin'den yıllar sonra gelen Muhteşem Yüzyıl itirafı: Seçilemedim

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Kerem Bürsin, Orda Rahat Mısın? programının konuğu oldu. Son olarak sevgilisi Hande Erçel ile birlikte Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Kerem Bürsin, Muhteşem Yüzyıl seçmelerine girdiğini ancak reddedildiğini açıkladı.

Magazin

Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Cihangir'i Aybars Kartal Özson büyüdü! Fanatik Beşiktaşlı...

Muhteşem Yüzyıl dizisinin 3. sezonunda Şehzade Cihangir’i oynayan çocuk oyuncu Aybars Kartal Özson kocaman oldu. Sosyal medyada günlük hayattan karelerini paylaşan Özson'un son haline beğeni yağdı. Aybars Kartal Özson paylaşımlarında sık sık tuttuğu takım olan Beşiktaş'a yer veriyor.

Magazin

Baş Belası ile hüsrana uğramıştı! Seçkin Özdemir bakın hangi reyting rekortmeni dizide oynamış!

Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir en son, İrem Helvacıoğlu ile başrolü paylaştığı Baş Belası adlı dizi ile ekranlara gelmişti. Ancak ne yazık ki Baş Belası dizisinin ekran serüveni uzun sürmedi. Kısa süre sonra final yapan dizide Şahin Kara rolüne hayat veren Seçkin Özdemir'in, yıllar önce yayınlanan reyting rekortmeni dizide oynadığı rol görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin

Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Mehmet'i Gürbey İleri meğer efsane dizide oynamış! Görenler şaştı kaldı!

Gürbey İleri, 2012-2013 sezonunda Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet rolü ile boy gösterdi. Oyunculuk kariyeri boyunca Kalbim Seni Seçti, Sevda Kuşun Kanadında, Diriliş Ertuğrul gibi projelerle ekran önüne gelen Gürbey İleri'nin oyunculuğa adım attığı ilk dizi duyanları şaşırttı.

Magazin

Muhteşem Yüzyıl'ın küçük Şehzade Bayezid'i son haliyle şoke etti!

Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinde, Şehzade Bayezid'in küçüklüğünü canlandıran çocuk oyuncu Erhan Can Kartal, değişimiyle şaşkına çevirdi.

Magazin

Halit Ergenç'in eski mesleğini duyan şoke oldu! Gören gözlerine inanamadı!

Ekranların en çok aranan yüzlerinden biri olan Halit Ergenç'in, henüz oyunculuğa başlamadan önce yaptığı işi duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin

Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı'dan olay sözler: Meryem Uzerli'nin yaptığı şımarıklık

Yapımcı Timur Savcı, “tükenmişlik sendromu” yaşadığı gerekçesiyle Muhteşem Yüzyıl'ı bırakan Meryem Uzerli hakkında yıllar sonra konuştu. Savcı açıklamasında “Diziyi bırakması bana da sürpriz oldu. Abisi araya girdi, başkaları araya girmeye çalıştı ama ‘bitti’ dedim” yorumunda bulundu.

Magazin

Yargı dizisinin Çınar'ı bakın kim çıktı! Görünce çok şaşıracaksınız!

Ekranların sevilen dizisi Yargı'da Savcı Ilgaz'ın kardeşi Çınar'ı canlandıran Arda Aranat, bakın çocukken hangi efsane dizide oynamış...

Magazin

Meryem Uzerli'nin kızı Lara büyüdü! Tıpkı annesi

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin 2014 yılında dünyaya getirdiği kızı Lara Jemine Uzerli, şimdilerde 7 yaşında bir kız çocuğu oldu. Annesine benzerliğiyle dikkat çeken Lara Jemine ve Meryem Uzerli'nin pozlarına, sosyal medyada beğeni yağıyor.

Magazin

Meryem Uzerli hayalini açıkladı

Meryem Uzerli, MAG dergisine röportaj verdi. Hâlâ çok konuşulan ‘Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ için “Geçmişte gerçekten yaşamış, tarihi karakteri oynamak bir onurdu” dedi.

Magazin

Kapak kızı oldu! Meryem Uzerli'nin göğüs dekoltesi sosyal medyayı salladı

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, L'Officiel dergisinin Fas baskısına kapak oldu. Verdiği iddialı pozlar ise sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.

Magazin

Dergi pozları çok konuşuldu! Meryem Uzerli'nin bacak dekoltesi Instagram'ı salladı

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak, bir dergi için verdiği pozlar yine çok konuşuldu.

Magazin

Kardeşlerim dizisinin Harika'sı Gözde Türker bakın hangi dizide rol almış!

Geçtiğimiz Cumartesi günü uzun bir süredir nişanlı olduğu Anıl Güler ile nikah masasına oturan Gözde Türker, bir anda birçok kişinin ilgi odağı haline geldi. Kardeşlerim dizisindeki ‘Harika’ rolüyle dikkat çeken başarılı oyuncu, daha önce verdiği bir röportajda koronavirüs yüzünden düğün yapamadıklarını ve nikahı ertelediklerini ifade etmişti. Cumartesi günü nişanlıysa nikah masasına oturan Gözde Türker, evliliğin ardından hemen sosyal medyada soyadını değiştirdi.

Magazin

Muhteşem Yüzyıl’ın iki yıldızı yıllar sonra aynı dizide

Türk televizyon tarihine damga vuran yapımlardan olan Muhteşem Yüzyıl’ın iki sevilen ismi yıllar sonra aynı projede buluşuyor.

Magazin

Çukur dizisinde Sarp Akkaya sürprizi! Çukur'da Koçovalılar'ın yeni düşmanı Şahran fırtınası esecek

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur 3 bölüm sonra final yaparak ekrana veda edecek. Çukur son bölümde Koçovalılar'dan kaçan amca Cumali'nin Şahran'ın adını anması merak uyandırmıştı. Çukur'da Koçovalı kardeşlerin yeni düşmanı olan Şahran'ı ise Sarp Akkaya'nın canlandıracağı belli oldu. Daha önce Muhteşem Yüzyıl'da birlikte rol alan Aras Bulut İynemli ve Sarp Akkaya, yıllar sonra yeniden aynı dizide buluşacak.

Magazin

Nur Fettahoğlu kimdir? Nur Fettahoğlu gerçek ismi ne? Kağıt Ev dizisinin Aylin’i Nur Fettahoğlu kaç yaşında?

Başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu, yeni bir diziyle tekrar ekranlara dönüyor. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev dizisi ile Star TV’de tekrar izleyici karşısına çıkıyor. Sosyal medyada güzelliği ve başarıları ile sık sık gündeme gelen Fettahoğlu, en son magazin gündeminde eski eşi Levent Veziroğlu ile olan inişli çıkışlı evlilikleri ile gündeme gelmişti. 2015 yılında boşanmaya karar veren çift, daha sonra devam etme kararı almış ve 2016 senesinde bir kız çocukları olmuştur.

Haber

Cansu Dere’den Muhteşem Yüzyıl bombardımanı

Sadakatsiz dizisinin Asya’sı Cansu Dere, Instagram hesabından takipçilerini mutlu eden paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Genelde Sadakatsiz dizisinden paylaşım yapan Cansu Dere, bu sefer hayranlarını şaşırttı.

Magazin

Selma Ergeç kimdir, hangi filmlerde oynadı, kaç yaşında ve evli mi? İşte Camdaki Kız Selen karakterini canlandıran Selma Ergeç biyografisi...

Daha önce Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin, Gönül İşleri ve Yaşamayanlar gibi başarılı projelerde yer alan Selma Ergeç, şimdilerde Kanal D'de yayınlanacak olan Camdaki Kız dizisinde Selen karakterini canlandıracak. İzleyiciler Selma Ergeç'in hayatını araştırmaya başladı. Peki Selma Ergeç kimdir, nereli, kaç yaşında ve evli mi? İşte Camdaki Kız Selen karakterini canlandıran Selma Ergeç biyografisi...

Magazin

Pelin Karahan Kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs Pelin Karahan Kimdir?

TRT 1 ekranlarında başlayacak ve kardeş vatan Kıbrıs'ın bağımsızlık mücadelesini anlatacak olan "Bir Zamanlar Kıbrıs" isimli dizinin başrollerinde Pelin Karahan, Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu gibi usta oyuncular yer alıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başrollerinden olan Pelin Karahan'ın kim olduğu ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Pelin Karahan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin

Pelin Karahan kimdir, eşi kim ve kaç yaşında? Kıbrıs Adası Kışı dizisi İnci biyografisi

Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl ve Yeter gibi pek çok önemli dizide rol alan Pelin Karahan şimdi de Kıbrıs Adası Kışı dizisinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Gülper Özdemir gibi isimlerle başrolü paylaşacak. İşte Pelin Karahan hayatı ve biyografisi...

Magazin

Meryem Uzerli doğum kilosundan çabuk kurtuldu bacak şov yaptı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli, ocak ayında Lily Koi ismini verdiği kızını kucağına aldı. Doğum kilolarından çabuk kurtulan Meryem Uzerli objektif karşısına geçti.

Magazin

Deniz Çakır dizileri: Kadın İsterse’den Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz’a uzanan bir yolculuk!

2004-2006 yılları arasında Kadın İsterse dizisinde canlandırdığı Alev karakteriyle popürleşmeye başlayan Deniz Çakır, sonraki yıllarda ise seyircisinin beğenisini topladı. Yaprak Dökümü dizisindeki Ferhunde karakteriyle bir döneme damga vuran Deniz Çakır bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih ediyor. Vurgun dizisinin reytinglerde istenilen başarıyı gösterememesinden sonra adeta inzivaya çekilen ünlü oyuncunun kariyerin sizler için araştırdık.

Trend

Bergüzar Korel dizileri: Binbir Gece’den Vatanım Sensin’e uzanan bir yolculuk!

2006-2009 yılları arasında Binbir Gece dizisinde canlandırdığı Şehrazat karakteriyle popülerleşmeye başlayan Bergüzar Korel, sonraki yıllarda ise seyircinin gönlünde taht kurmayı başardı. Binbir Gece dizisi ile unutulmaz arasına giren Bergüzar Korel bir süredir televizyon projelerinden uzak kalmayı tercih ediyor.

Trend

Bridgerton’u sevdiyseniz bu dizileri mutlaka izlemelisiniz

Netflix’in son döneme damga vuran dizilerinden biri olan Bridgerton, çok kısa sürede on milyonlarca kişi tarafından izlendi. Bir oturuşta Bridgerton dizisini izlediyseniz biraz boşluğa düşmüş olabilirsiniz. O zaman Bridgerton’u sevdiyseniz bu dizileri mutlaka izlemelisiniz...

Magazin

Nurbanu Sultan kimdir? Cardi B’den Muhteşem Yüzyıl Nurbanu Sultan mesajı!

Amerikalı rap yıldızı Cardi B bir süredir Muhteşem Yüzyıl dizisi paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Muhteşem Yüzyıl hayranı olan Cardi B sosyal medyada sürekli olarak diziyle ilgili yorumlar yapıyor. Son olarak Cardi B dizideki Nurbanu Sultan karakterini beğenmediğini dile getirdi. Muhteşem Yüzyıl Nurbanu karakterini kim canlandırıyor? Nurbanu Sultan kimdir? İşte detaylar…

Magazin

RTÜK Başkanı Dursun'dan Muhteşem Yüzyıl açıklaması

RTÜK Başkanı Davut Dursun, haftalardır tartışılan "Muhteşem Yüzyıl" adlı diziye değinerek "Muhteşem Yüzyıl bir kurgudur, sanaldır. Televizyondaki yapımlar gerçek değildir" dedi.

Haber

RTÜK'ten dikkat çeken rapor: Türk tarihi çarpıtılıyor

“RTÜK’ün Wikileaks belgesi” olarak adlandırılan raporda diziler hakkında ilginç saptamalar yer alıyor. İşte bazıları: 'Belden aşağı espriler var', 'Bekâretin önemsizliği öne çıkarılıyor', 'Türk tarihi çarpıtılıyor', 'Derin devlet meşrulaştırılıyor'

Haber

RTÜK, Muhteşem Yüzyıl için toplanıyor

Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun bugün yapacağı toplantısında tartışmalara neden olan “Muhteşem Yüzyıl” dizisi görüşülecek.

Haber