Mum Haberleri

Musluktaki kireç ve su lekelerini geçiren mucizevi temizlik tüyosu! Temizlik malzemelerine para vermeye son

Banyo ve mutfak musluklarında oluşan kireçler, su lekeleri bakımsız görünümlere sebep oluyor. Musluktaki su lekelerini geçirmek için farklı temizlik ürünleri kullanılsa da bu ürünler istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. Temizlik uzmanları musluktaki kireç ve su lekelerinin çözümünün her evde bulunan bir malzemeden geçtiğini açıkladı.

Kadin 05-05-2023 14:12

Sonunda bu da oldu! Kendi vajina kokusundan mum yaptırdı... Hayranlarına özel olarak satıyor

Sosyal medya fenomeni Kine-chan ilginç ticari girişimi sayesinde manşetlerdeki yerini almayı başardı. Genç fenomen bir eczacıya birlikte kendi vajina kokusundan özel bir mum yarattıklarını söyledi. Kine-chan hayranlarının mumları satışa çıkartmasıyla birlikte hayranlarının yoğun ilgi gösterdiğini dile getirdi.

Trend 05-05-2023 11:14

Evinizdeki sineklerden bir dakikada kurtulmanızı sağlayan karışım

Bahar ayları geldiğinde evdeki sineklerde artış görülüyor. Evde oldukça rahatsız edici sineklerden kurtulmak için çeşitli yollar aranıyor. Hazırlayacağınız etkili karışımla sineklere zarar vermeden ve kimyasal ürün kullanmadan onlardan kurtulabilirsiniz.

Kadin 19-04-2023 15:25

Kulak kirlerini temizlemek için mum kullandı! Kulağından çıkanlar şok etti

Kulaklarımız sık sık kirlenebiliyor. Ancak işitme kaybına neden olmaması adına kulak kirini temizlerken dikkatli olmak gerekiyor. Kulak temizleme çubuğu gibi temizlik aletleri oldukça riskli olabiliyor. TikTok'ta kulağındaki kirleri temizlemek için kulak mumu kullanan bir kadın kulağından çıkanları göstererek herkesi şaşırttı.

Kadin 20-02-2023 11:02

Almadan önce tekrar düşünün! Akciğerleri mahvediyor... Etrafa yaydığı zehirli kimyasallar korkutucu

Günlük hayatta yediğimiz, içtiğimiz yiyecekler kadar kullandığımız eşyalar da sağlığımızı etkiliyor. Evin dekorasyonu için kullanılan bazı eşyalar farkında olmasak bile oldukça risk oluşturabiliyor. Yapılan araştırmalar mumların birçok riske neden olduğunu ortaya çıkardı.

Haber 19-02-2023 09:53

Sevdiklerinize alacağınız hediyeye karar veremiyorsanız bu önerilerimiz tam size göre!

Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeyi bulmakta zorlanıyorsanız hiç üzülmeyin. Her zevke hitap eden, her özel güne uyum sağlayan uygun fiyatlı hediye önerilerini sizin için bir araya getirdik. İşte, detaylar!

Haber 27-12-2022 16:14

Mevsimin yeniliğini evinizde hissettirecek uygun fiyatlı ürün önerileri

Sararan yapraklar, soğuyan hava, usul usul yağan yağmur ve sıcak bir içecek eşliğinde sonbahar mevsimine giriş yaptık. Yoğun ve duygusal bir atmosferi olan sonbaharda evde geçirdiğimiz zaman da hâliyle arttı. Dolayısıyla evimizin dekorasyonunun sonbaharın ruhunu yansıtması önemli. Doğanın bu güzel değişiminden ilham alan; turuncuların, sarıların, yeşillerin hâkim olduğu; mevsimin ruhunu evinizde hissetmenizi sağlayacak birbirinden güzel dekorasyon ürünlerini beraber inceleyelim!

Haber 18-10-2022 15:59

Evinizin enerjisini değiştirmenize olanak sağlayacak ürün ve öneriler

Evinizin enerjisini değiştirmek ve evde geçirdiğiniz zamanı daha keyifli hâle getirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Ev dekorasyonunuza kendi tarzınıza göre küçük dokunuşlar yapmak ve ortamınızı farklılaştırmak için büyük bütçe ve emeğe ihtiyacınız yok. Bu yolda size yardımcı olacak, ilham verecek, evinizi keyifle dekore etmenizi sağlayacak bütçe dostu birbirinden farklı ve şık ürünlere göz atmaya ne dersiniz? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 15-09-2022 16:10