Mustafa Keser Haberleri Ve Son Dakika Mustafa Keser Haberleri

Mustafa Keser Haberleri Ve Son Dakika Mustafa Keser Haberleri

Türk Sanat Müziği denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Mustafa Keser 1 Ocak 1945 yılında Elazığ’da doğmuştur.

Babası da müzisyen olan Mustafa Keserin müzik serüveni lise yıllarında ud ve bağlama çalarak başlamıştır.

Kısa sürede son derece profesyonel bir sanatçı olan Mustafa Keser, 1975 yılında TRT’nin amatör ses yarışmasını kazanmış ve 1982 yılında ise TRT İzmir Radyosu’nda mahalli sanatçı olarak görev almaya başlamıştır. Dönemin en usta sanatçılarından biri olan Kani Karaca’dan müzik eğitimi alarak kendini Türk Sanat müziğinin duayenleri arasına yazdırmıştır.

1978 yılında Nilüfer Keser ile evlenerek Yunus Emre Keser, Emrah Keser ve Emre Keser adında üç erkek evladı olmuştur.

Mustafa Keser Haberleri

Türkücü Mustafa Keser'in talihsiz kazası! Depremzedelere moral gecesinde dengesini kaybedince...

Ünlü türkücü Mustafa Keser Aydın’ın Kuşadası ilçesinde depremzedelere moral gecesinde sahneye doğru yürürken ayağı zemine takıldı ve talihsiz bir kaza yaşadı. Keser, dengesini kaybedip havuza düştü...

Magazin 25-02-2023 17:31

Mustafa Keser'den Bülent Ersoy yorumu: O bir kaza kurşunuydu, geldi geçti

Mustafa Keser, Bodrum'da bir mekanda sevenleriyle buluştu. Keser, iki bölümde yayından kaldırılan 'Benzemez Kimse Bize' programı sonrası arasının açıldığı Bülent Ersoy ile ilgili konuştu. Keser açıklamasında "O bir kaza kurşunuydu, geldi geçti" dedi.

Magazin 13-06-2022 13:01

Mustafa Keser ile Bülent Ersoy arasındaki gerilimde son dakika gelişmesi! Hakaret edip beni aşağıladı

Mustafa Keser ile Bülent Ersoy arasındaki gerilimde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Sadece iki bölüm süren programdan sonra karşılıklı olarak suçlamalarda bulunan usta sanatçılar mahkemelik olmuşlardı. Bülent Ersoy’un kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 1 TL'lik tazminat davası açtığı Mustafa Keser’den karşı hamle geldi. “Canlı yayında bana ‘Kürdo’ diye seslenerek beni aşağıladı” diyen Keser, Ersoy’a 1 TL’lik dava açtı.

Magazin 22-12-2021 10:11

Ünlü sanatçı Mustafa Keser'den AKM yorumu: Yıkılıyor diyenlere kapak olsun

Yenilenen AKM'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndaki açılış törenine ünlü sanatçı Mustafa Keser de katıldı. Keser, "Burayla ilgili biliyorsunuz çeşitli spekülasyonlar yapıldı. İşte yıkılıyor şudur budur. İşte açılıyor, yok açılamaz, yok yıkılıyor diyenlere kapak olsun, bu kadar." dedi.

Magazin 31-10-2021 11:30

Mustafa Keser

Mustafa Keser Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mustafa Keser Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kavga bitmiyor! Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'a gönderme

Bülent Ersoy, iki bölümde yayından kaldırılan 'Benzemez Kimse Bize' programındaki partneri Mustafa Keser'in hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle bir TL'lik manevi tazminat dava açmıştı. 76 yaşındaki Mustafa Keser, sosyal medya paylaşımı ile meslektaşına dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Magazin 18-10-2021 16:05

Seni Diva değil 'Divan' yaparlar demişti! Bülent Ersoy'dan Mustafa Keser'e canlı yayında yanıt!

Sanatçı Mustafa Keser, Star TV ekranlarında Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından gündem olacak açıklamalarda bulunmuş ve Bülent Ersoy Ersoy için "Seni Diva değil 'Divan' yaparlar" demişti! Bugün Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Bülent Ersoy, Mustafa Keser'in iddialarına yanıt verdi.

Magazin 13-10-2021 11:23

Bülent Ersoy-Mustafa Keser kavgasında flaş hamle! Mahkemeye veriyor

Sanatçı Mustafa Keser, Star TV ekranlarında Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından gündem olacak açıklamalarda bulunmuştu. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, açıklamaların ardından Bülent Ersoy'un Mustafa Keser'e tazminat davası açacağını duyurdu.

Magazin 07-10-2021 10:02

Mustafa Keser’den sonra İzzet Yıldızhan’dan çarpıcı Bülent Ersoy itirafı

Sanatçı İzzet Yıldızhan, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Yakında bir TV programıyla ekranlara döneceğini müjdeleyen Yıldızhan, Bülent Ersoy'un Mustafa Keser ile yaşadığı gerilim hakkında konuştu. Yıldızhan, "Ben Mustafa (Keser) abiden daha sabırlı çıktım. Bülent Ersoy'a 4 hafta dayanabilmiştim, kendisi 2 hafta dayandı" dedi.

Magazin 06-10-2021 07:26

Mustafa Keser Bülent Ersoy'u bombaladı! Seni 'Diva' değil 'Divan' yaparlar

Sanatçı Mustafa Keser, Star TV ekranlarında Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından gündem olacak açıklamalarda bulundu. Bülent Ersoy'un gerçek yüzünü açıklayacağını söyleyen Keser, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin 05-10-2021 11:23

Seren Serengil'in iddiası Mustafa Keser'i çileden çıkardı! Lafın kötüsü eşeğe söylenir

Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanan Mustafa Keser programın sunucularına çok kızdı. Seren Serengil'in ısrarlı soruları Mustafa Keser'i sinirlendi. Mustafa Keser "Kendi düşüncelerinizi karşınızdakinin fikri gibi yansıtıyorsunuz" dedi.

Magazin 04-10-2021 15:12

Benzemez Kimse Bize’nin ekran ömrü kısa sürdü! Mustafa Keser, Bülent Ersoy’u suçladı

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in Star TV ekranlarında hazırlamaya başladıkları Benzemez Kimse Bize programının yayın ömrü kısa sürdü. Programın yayından kaldırılmasının ardından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Mustafa Keser, "Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır" dedi.

Magazin 01-10-2021 21:54

Şafak Sezer, canlı yayında Bülent Ersoy'a alkol testi yaptı! Benzemez Kimse Bize'de ilginç anlar

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunduğu Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Bize programında ilginç anlar yaşandı. Geçen hafta canlı yayına alkollü çıktığı iddia edilen Bülent Ersoy'a Şafak Sezer, sürpriz yaptı. Sezer, canlı yayında Ersoy'a alkol testi yaptı.

Magazin 27-09-2021 01:06

Bülent Ersoy'un yüzündeki değişimin sebebi estetik değilmiş!

Yeni programla ekrana dönen Bülent Ersoy'un yüzündeki değişim dikkat çekti. Ersoy'un estetikle değişime uğradığı söylenirken gerçek ortaya çıktı.

Magazin 20-09-2021 17:13

Zuhal Topal, Yıldız Tilbe-Bülent Ersoy-Mustafa Keser'li paylaşımıyla dikkat çekti

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in sunduğu Benzemez Kimse Bize programı ilk bölümüyle sosyal medyanın gündemi oldu. Yıldız Tilbe'nin konuk olduğu programda yaşananlarla ilgili bir paylaşım da Zuhal Topal'dan geldi.

Magazin 20-09-2021 14:02

Bülent Ersoy'un canlı yayında mikrofonu açık kalınca...

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser’in sunduğu program yayınlanır yayınlanmaz olay oldu. Bülent Ersoy'un Yıldız Tilbe şarkı söylerken mikrofonu açık kaldı, bakın ne dedi.

Magazin 20-09-2021 09:18

Bülent Ersoy, 'canlı yayına alkollü çıktı' iddiasına Benzemez Kimse Bize'de yanıt verdi!

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Bize programıyla seyirci karşısına çıktı. Yıldız Tilbe'nin konuk olduğu ve canlı olarak yayınlanan programda Bülent Ersoy'un cümleleri toparlayamaması ve hareketleri dikkat çekti. Sosyal medyadaki 'canlı yayına alkollü çıktı' iddialarına yanıt veren ünlü sanatçı Ersoy, "Bir yudum bir şey içmedim. Olsa söylerim. Sadece heyecan" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-09-2021 23:10

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in programı Benzemez Kimse Bize'ye erteleme

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in Star TV'de yayınlanacak ve ilk bölümünde Yıldız Tilbe'yi ağırlayacakları Benzemez Kimse Bize programı sel felaketi nedeniyle ertelendi.

Magazin 14-08-2021 14:41

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in programı Benzemez Kimse Bize' için flaş karar

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in Star TV'de yayınlanacak ve ilk bölümünde Yıldız Tilbe'yi ağırlayacakları Benzemez Kimse Bize programı sel felaketi nedeniyle ertelendi.

Magazin 13-08-2021 16:41

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in yeni programı Benzemez Kimse Bize'den yeni tanıtım

Star ekranlarında, müziğe ve eğlenceye doyacağınız ‘Benzemez Kimse Bize’nin yeni tanıtımı yayınlandı. Sunuculuğunu Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy ve usta sanatçı Mustafa Keser’in yapacağı program, canlı olarak yayınlanacak ve seyircisini ekran başına kilitleyecek.

Magazin 17-07-2021 11:11

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'den 'Benzemez Kimse Bize'

Türk Sanat Müziği’nin ‘Diva’sı Bülent Ersoy ve Türk Halk Müziği’nin usta ismi Mustafa Keser, canlı olarak yayınlanacak olan 'Benzemez Kimse Bize' ile ekranlara dönüyor.

Magazin 26-06-2021 10:53

Mustafa Keser kimdir, kaç yaşında, nereli?

Mustafa Keser, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programının konuğu olması ile gündeme geliyor. Karadeniz müziğinin beğeni ile dinlenen ismi Volkan Konak bu akşam programında usta sanatçı Mustafa Keser'i ağırlıyor. Peki, Mustafa Keser kaç yaşında ve nereli? Mustafa Keser kimdir? İşte, ayrıntılar...

Magazin 30-04-2021 18:18

Mustafa Keser, Üsküdar'da müzikseverlerle buluştu

Mustafa Keser, Üsküdar'da müzikseverlerle buluştu

Magazin 08-01-2020 22:13

Mustafa Keser, yarın Üsküdar'da konser verecek

Mustafa Keser, yarın Üsküdar'da konser verecek

Magazin 07-01-2020 10:00

Sanatçı Mustafa Keser eski meslektaşlarıyla hasret giderdi

İzmir'de 10 yıl taksicilik yapan Mustafa Keser, eski meslektaşlarıyla bir araya geldi

Haber 31-10-2019 10:49

Sanatçı Mustafa Keser eski meslektaşlarıyla hasret giderdi

İzmir'de 10 yıl taksicilik yapan Mustafa Keser, eski meslektaşlarıyla bir araya geldi

Yurthaber 31-10-2019 10:49

TİSK'in Barış Pınarı Harekatı duyarlılığı

Konfederasyon, Ortak Paylaşım Forumu kapsamındaki gala yemeğinde verilecek Nükhet Duru ve Mustafa Keser konserlerini iptal etti - Şarkıcı Mustafa Keser: - "Eğlencenin kazası olur ama vatan kazaya kalmaz"

Yurthaber 12-10-2019 22:06

TİSK'in Barış Pınarı Harekatı duyarlılığı

Konfederasyon, Ortak Paylaşım Forumu kapsamındaki gala yemeğinde verilecek Nükhet Duru ve Mustafa Keser konserlerini iptal etti - Şarkıcı Mustafa Keser: - "Eğlencenin kazası olur ama vatan kazaya kalmaz"

Haber 12-10-2019 22:03

Mustafa Keser'den Aleyna Tilki'ye olay sözler

Kıbrıs'ta sahne alan türkücü Mustafa Keser, genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye "Halkımız kafalarına domates atılacak insanlara alkış tutuyorlar" diyerek ateş püskürdü.

Trend 08-04-2019 14:28

Adnan Oktar'ın düzenlediği geceye katılan ünlüler ilk kez konuştu

Gözaltında bulunan Adnan Oktar’ın düzenlediği gecede sahneye çıkan ünlüler ilk kez konuştu. Ünlü isimlerden Zekeriya Ünlü, Oktar'ın kanalı A9'un gecesine 'yüksek ücret istediği, bunun da karşılandığı için oraya çıktığını' söyledi. O gece Oktar'ı "Zarif beyefendi" diyerek anons eden Muazzez Ersoy da "Kimin ne olduğunu bilemeyiz" dedi.

Magazin 18-07-2018 06:30

Adnan Oktar'ın sıra gecesinde Mustafa Keser ve Latif Doğan sahnede

Adnan Oktar'ın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği sıra gecesinde ünlü türkücüler Mustafa Keser ve Latif Doğan sahne aldı. Doğan, bir ara yanına gelen Oktar'ın elini öpmek istedi

Magazin 27-05-2018 11:33

Mustafa Keser'den Kılıçdaroğlu'na: Şehit evinde türkü söyleyeceğim, tepki almazsam yüzünüze tüküreceğim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'da bir sınır karakoluna ziyaretine eşlik eden ünlülerle ilgili başlayan tartışmaya son olarak türkücü Mustafa Keser de eklendi.

Magazin 09-04-2018 14:15

'20 yıl sonra Türk müziği mort olur'

Besteci ve şarkıcı Mustafa Keser, Göktürk'te yeni açtığı ev yemekleri lokantası ve gazinosunda objektiflere yansıdı.

Magazin 11-01-2018 11:40

RTÜK'ten TRT'ye vibratör uyarısı

MUSTAFA Keser'in TRT Müzik'te söylediği "Vibratör gibi adamım" sözleri TRT'nin başını ağrıttı.

Magazin 21-11-2013 14:14

İntihardan vazgeçti, kayalıklarda asılı kaldı

Antalya'da bunalıma giren 23 yaşındaki Mustafa Keser 35 metre yükseklikteki falezlerden kendini atmak istedi.

Yurthaber 11-04-2012 10:24