Naci Görür Haberleri

Naci Görür ve Osman Bektaş uyarmıştı! Malatya'da meydana gelen 5.9'luk depremi öngörmüşler

Dakikalar önce meydana gelen Malatya depreminin uyarısı aylar öncesinden yapılmış! Uzman isimlerden Naci Görür ve Osman Bektaş, Malatya'nın ciddi deprem tehlikesi altında bulunduğunu defalarca kez ifade etmiş.

Haber

Naci Görür olası Marmara depremi hakkında konuştu: Ülkenin bugünkü enflasyonunu hayır duasıyla anarız

Bilim Akademisi Kurucu Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, olası Marmara Depremi hakkında konuştu. Güncel bilimsel araştırma sonuçlarının 30 yıl içerisinde deprem olasılığının Marmara'da yüzde 47 olduğunu vurguladı. Görür, konuya ilişkin "Yüzde 47 şaka değil. Yazı-turayı yüzde 50 ile atıyorsun." dedi. Deprem olasılığının yeterince dikkate alınmadığını da vurgulayan Görür, "Ortada ne var Hükümet ile belediyenin kavgası var." sözleriyle isyan etti.

Haber

Prof. Dr. Naci Görür o ili işaret etti! 'Zemin sıvılaşması'nın altını çizerek uyardı: Büyük depremler olabilir

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'nin en büyük gerçeği olan deprem konusundaki uyarılarına devam ediyor. Görür, son olarak zemin sıvılaşması bulunduğunu belirttiği o il hakkında "Aktif fay hatları​ bu bölgede yoğunlaşmış durumda ve büyük depremler üretme potansiyeline sahip." dedi.

Haber

Bitlis'teki 4.5 büyüklüğündeki deprem paniğe yol açtı! Naci Görür'den açıklama, oraya dikkatleri çekti

Bitlis'te 4,5 büyüklüğünde deprem bölgede paniğe yol açtı. Valilik yaptığı açıklamada olumsuz bir durumun yaşanmadığını ifade etti. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada "6 Şubat depremlerinde Arap levhası kuzeye savrulmuş ve Bitlis- Zagros hattını ve Van Gölü güneyini baskı altına almıştı. Bu aralar Bitlis-Zagros hattına ve çevresine dikkat!" dedi.

Haber

Naci Görür

Naci Görür Hakkındaki Haberler Mynet'te. Naci Görür Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ülkemizin en kalabalık 7. şehrinde ağır deprem riski! Son depremleri bilen Naci Görür açık açık uyardı

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmaya devam ederken bir yandan da ülkemizin dört bir yanında farklı farklı şehirlerde depremler yaşanıyor. En çok Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ı vuran depremleri daha önceden tahmin eden Prof. Dr. Naci Görür bu kez de en kalabalık 7. ilimiz için uyarılarda bulundu.

Haber

'Benim bir öngörüm var' O illeri sıraladı! Naci Görür'den deprem uyarısı... Bu kez İstanbul değil

6 Şubat deprem felaketinin ardından yaptığı açıklamalar dikkatle takip edilen Prof. Dr. Naci Görür, vatandaşların en çok merak ettiği konu olan 'deprem beklenen yerler' ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Beklenen olası İstanbul depremi başta İstanbullular olması üzere bölgede yaşayan vatandaşları endişelendirirken bu kez Naci Görür'ün uyardığı il İstanbul olmadı. İşte Görür'ün deprem riski açısından dikkat çektiği o iller...

Haber

Deprem uzmanı Naci Görür isyan etti: ‘‘Bu en hafifinden saygısızlıktır’’

Kahramanmaraş depreminin ardından İstanbul depremi hakkında defalarca uyaran Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya adı kullanılarak deprem çantası satışı yapılmasına tepki gösterdi.

Haber

Naci Görür'den nokta atışı deprem uyarısı! Tunceli, Erzincan, Bingöl...: Eli kulağında! En az 7.4 büyüklüğünde

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan yeni bir deprem uyarısı geldi. Bingöl-Karlıova-Erzincan arasında en az 7.4 büyüklüğünde deprem olabileceğini söyleyen Prof. Dr. Görür, "Eli kulağında. 7’nin üzerinde deprem olur ve aynı zamanda çok yıkıcı olur" diye konuştu. Görür, şu anda Tunceli’de deprem beklediğini de sözlerine ekledi.

Haber

Prof Dr. Naci Görür isyan ederek anlattı: Destek gecikmedi! Şu rapor, bu rapor yeter daa! Korkutan rakamı açıkladı

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük İstanbul depremi için yeterince hazırlık yapılmadığını belirtti. Görür, 16 milyonluk İstanbul nüfusunun yüzde 20'sinin risk altında bulunduğunu belirterek, şehirdeki her 3 binadan 2'sinin yıkılabileceğini ifade etti. Meteoroloji ve Afet Yönetimi Profesörü Mikdat Kadıoğlu, Prof. Dr. Görür'e desteğini "şu rapor, bu rapor yeter daa!" sözleriyle gösterdi.

Haber

Naci Görür yine yeniden uyardı: 'Aksi halde çok üzüleceğiz' 7.4 büyüklüğünde 45 saniye sürmüştü…

17 Ağustos 1999'da, merkez üssü Kocaeli olan 7.4 büyüklüğündeki sarsıntıyı yaşayan, Türkiye’yi kahreden Marmara depreminin yıl dönümünde Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi’ni bekleyen büyük deprem hakkında dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Haber

Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: ‘Birçok ilçeye göre zemini çok sağlam’

Çekmeköy Belediyesi ve Çekmeköy Kent Konseyi’nin işbirliğiyle 1999 Gölcük Depremi'nin 25. yıl dönümünde konferans düzenlendi. "Çekmeköy'ün Depremselliği ve Deprem Dirençli Çekmeköy" başlıklı konferansa Jeolog ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür katıldı. Jeolog ve Deprem Bilimci Görür, Çekmeköy’ün zemininin İstanbul’da bulunan birçok ilçeye göre çok iyi bir noktada olduğunu belirtti.

Haber

Adana'da peş peşe 3 depremin ardından gözler ona çevrildi! 'Bu muazzam bir olasılık' Prof. Dr. Naci Görür'den beklenen Marmara depremi uyarısı

Türkiye'de son dönemdeki deprem hareketliliği nedeniyle gözler uzmanlara çevrildi. Uzmanlar çeşitli bölgeler için uyarılarını sürdürürken Prof. Dr. Naci Görür'den de hem Adana'da meydana gelen deprem hem de beklenen olası Marmara depremiyle ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. "Adana havzasında belirli ölçüde deprem bekliyoruz" diyen Görür, beklenen olası Marmara depremine dair ABD'li bilim adamları liderliğindeki ekibin yaptığı araştırmaya değinip "Bu muazzam bir olasılık" ifadelerini kullandı.

Haber

Bu sabah olan Bursa depremi sonrasında Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan uyarı: ‘Büyük deprem…’

Türkiye’deki deprem korkusu devam ediyor. Son olarak Bursa bugün sabah saatlerinde 4 büyüklüğünde bir depremle sarsılmıştı. Bursa depreminin ardından uzman isim Prof. Dr. Naci Görür’den dikkat çeken bir ‘büyük deprem’ uyarısı geldi.

Haber

Naci Görür'ü isyan ettiren anket sonuçları: Neler neler var! Olmayan ne biliyor musunuz?

Prof. Dr. Naci Görür bu kez bir araştırma firmasının anket sonucuna isyanıyla gündemde. ASAL Araştırma, katılımcılara "Türkiye'nin en önemli sorununu" sordu. Açık uçlu soruya gelen yanıtlar "ahlaki değer kaybı", "Her şey sorun", "sorun yok" gibi çok çeşitli oldu. Sonuçları televizyondan öğrenen Görür, "Ankette neler neler var, olmayan ne biliyor musunuz?" diyerek Türkiye'nin değişmez gerçeğini hatırlatınca sosyal medyada ses getirdi.

Haber

Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Naci Görür 'Yeri can sıkıcı' diyerek açıklama yaptı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Bingöl ve çevre illerden de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi. Deprem sonrası ünlü Prof. Dr. Naci Görür depremin değerlendirmesinde bulundu. Görür, depremin yerinin 'can sıkıcı' olduğunu belirttiği açıklamasında depremle ilgili olarak, "Hem KAF’a, hem DAF’a yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz." dedi.

Haber

Prof. Dr. Naci Görür o bölge için uyardı! Deprem olma ihtimali yüksek!

Bu sabah Afyonkarahisar’da meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Görür, o bölge için ‘Bu yapıların depremselliği görece yüksek’ şeklinde depremi yorumladı.

Haber

Naci Görür o açıklamalara böyle yanıt verdi: 'Hepimiz biteriz'

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, "'Bu depremler ne zaman bitecek?' diye soruyorlar. Bazen teyzeler ellerini açarak dua ediyorlar. Sakın deprem bitsin diye dua etmeyin. Deprem biterse, hepimiz biteriz" açıklamasını yaptı.

Haber

Naci Görür'den uyarı geldi! 'Belediyeler şimdiden düşünmeli, deprem olduğu zaman çok geç'

Yer Bilimci ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, birinci derece deprem kuşağı üzerinde bulunan Amasya’nın Merzifon ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Programda önemli uyarılarda bulunan Naci Görür, "Belediyeler şimdiden düşünmeli, deprem olduğu zaman çok geç" dedi.

Haber

Naci Görür İstanbul’daki 3 ilçenin ismini verdi: 'Hiç acımadan yıkacaksın'

İstanbul depremi ile ilgili uyarılarına devam eden Prof. Dr. Naci Görür’den yine çok konuşulacak bir çıkış geldi. Betona boğulan İstanbul hakkında deprem tehlikesini yeniden hatırlatan Görür 3 ilçenin ismini verdi ve “Binaları hiç acımadan kepçeyi vurarak yıkacaksın” ifadelerini kullandı. Güngören, Bahçelievler ve Bağcılar ilçelerinin havadan çekilen görüntülerinde nasıl betona boğulduğu ise gözler önüne serildi.

Haber

Naci Görür 'kesin olacak' dedi, Marmara'yı uyardı: 7,5'e varan deprem olacak!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, olası Marmara Depremi'ne ilişkin yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara'da kesinlikle depremin olacağını belirten Görür, "Sadece 1912 Şarköy depreminde kırılan kısımda bir şey olmayacak. Diğer kısım kırılırsa 7,5'e varan deprem olacak. O kesin ama biz zamanını bilmiyoruz. Onun için biz bağırıyoruz; İstanbul'u depreme hazırlayın" dedi.

Haber

Prof. Dr. Naci Görür en çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı! 'Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek'

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda "Siz tarihten ders almazsanız, gerekeni yapmazsanız tarih tekerrür eder. Marmara'da tedbir alın diyoruz ki 6 Şubat tekerrür etmesin, insanlarımız ölmesin. Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek" dedi. Görür ayrıca en çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı.

Manşet

Deprem uyarısı yapan Moriwaki, Prof. Dr. Naci Görür'ü isyan ettirdi! İsmini vermeden hedef aldı: Japon diye biliyor sanıyorlar

Deprem uyarılarıyla sık sık Türkiye'nin gündemine gelen Yoshinori Moriwaki'ye yine deprem dendiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Prof. Dr. Naci Görür tepki gösterdi. Moriwaki'nin dün özellikle 2 ilçeyi uyararak yaptığı uyarı ses getirmişti. Görür, "Japon olduğu için depremi bilir zannediyorlar" dediği Moriwaki'nin depremle ilgili konuşmaması gerektiğini savundu.

Manşet

Naci Görür'den 4 il için deprem uyarısı! 'Endişelendiriyor' diyerek açıkladı

Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, 4 il için deprem uyarısında bulundu. Görür, "Bugünlerde daha çok Tunceli, Bingöl Karlıova, Erzincan yöreleri biraz endişelendiriyor. İzmir'de de endişemiz var. Çünkü İzmir'de, 15 fay var. İzmir yarımadasını kesen fayların özelliklerini bilmiyoruz. Bilmediğimiz için sorun olarak düşünüyoruz" dedi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Haber

Prof. Dr. Naci Görür bu kez o ili işaret etti: ‘Bunları konuşmanın hiç anlamı yok!’

Deprem uyarıları en çok merak edilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Manisa’daki deprem tehlikesi üzerine konuştu. Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğunu belirten Görür, söz konusu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Görür ayrıca, "Burada deprem olacak mı? Ne zaman olacak? Nasıl olacak? Bunları konuşmanın hiç anlamı yok. Bu bölge er geç depremle sınanacaktır" dedi.

Haber

'Şakası yok' Naci Görür'den İstanbul depremi için korkutan sözler '7.5'e kadar gidebilir! O yerler 9 şiddetine maruz kalacak'

Beklenen olası İstanbul depremi endişesi devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür ise yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. "Kahramanmaraş depremini bağırdık, söyledik kimse dinlemedi" diyen Görür "Şimdi korkuyoruz tarih tekerrür edecek" dedi. Deprem bekledikleri yerlerin Adalar Fayı ve Kumburgaz Fayı olduğunu söyleyen Görür, ikisinin birlikte kırılması halinde büyüklüğünün 7.5'e kadar gidebileceğini aktardı. Marmara kıyılarına yakın olan yerlerin en fazla deprem şiddetine maruz kalacağını söyledi.

Haber

Tokat beşik gibi! Peş peşe artçılar meydana geldi, Naci Görür'den uyarı: 'Bu fayın güneybatısındakiler dikkatli olmalı'

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremin ardından uzman isimler açıklama yaparken, bölgede artçı depremler devam ediyor. 4.4 büyüklüğündeki artçı depremi değerlendiren Prof. Dr. Naci Görür, "Bu fayın güneybatısındakiler dikkatli olmalı" açıklamasını yaptı.

Haber

Görür'den duymaya alışkın olmadığımız sözler! Bu kez çok sinirlendi: Utanmıyor musunuz?

Deprem bölgesi olan ülkemizde 6 Şubat'ta yaşanan büyük felaketin ardından başlayan tartışmalar dinmeden devam ediyor. Olası İstanbul depremini sürekli gündemde tutmaya çalışan Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür kendine yönetilen, "Halkı tedirgin ediyorsun" eleştirilerine sert çıktı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Görür, "Utanmıyor musunuz?" diyerek karşılık verdi. İşte detaylar...

Haber

Naci Görür'den erken uyarı sistemi uyarısı! 'Depremden daha fazla zarar verirsiniz'

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, çeşitli şirketler tarafından geliştirilen deprem erken uyarı sistemlerini eleştirdi. Görür, "Siz depremin zamanını, büyüklüğünü, yerini, depremi şiddetini ve olabilecek hasarı doğru tayin etmediğiniz sürece, bunu alacak insanları eğitmediğiniz sürece, nasıl davranacaklarını bilmedikleri sürece depremden daha fazla zarar verirsiniz. Bu erken uyarı sistemiyle 5-10 kişi kendini balkondan atarsa ne yapacaksınız? Bu iş, çocuk işi değil" dedi.

Haber

Naci Görür çileden çıktı! Uzun uzun anlatıp isyan etti: Hakaret etmek istemiyorum

Deprem sözleriyle gündelik hayatımızda artık büyük bir yer edinen ve uyarılarıyla vatandaşlar başta olmak üzere yöneticilerin dikkatini çeken Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür bu kez sinirlendi. 1999 yılında hazırlanan bir raporda imzası olması nedeniyle eleştirilen Görür, "Hakaret etmek istemiyorum" diyerek o süreci anlattı.

Haber

Naci Görür bekleyen tehlikeyle ilgili uyardı: O ili felç eder

'Deprem ve Dirençli Kentler' isimli konferansta konuşan Prof. Dr. Naci Görür, İzmir senaryosunu anlattı. Görür, "Deprem dirençli yerler, bugünkü bilimle, teknolojiyle yapılabilir.Bunu yapabilecek her şeyimiz var. İnsanlarımız talep etmezse, siyaseti zorlamazsa siyasetçi bu işe girmez. Biz de her depremde binlerce insanımızı toprağa veririz. Bu iş böyle gitmez. Bu deprem işini halletmemiz lazım; aksi halde tarihin çöplüğüne gider" ifadelerini kullandı.

Haber

Prof. Dr. Naci Görür bu kez deprem beklemediği yeri açıkladı! 2 faya dikkat çekti 'İkisi ayrı ayrı ya da birlikte kırılarak...'

6 Şubat deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği beklenen Marmara depremiyle ilgili her açıklama vatandaşlar tarafından dikkatle takip ediliyor. 6 Şubat sonrası yaşanan her depremde yapacağı açıklamalar merakla beklenen Prof. Dr. Naci Görür de son olarak beklenen İstanbul depremine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. Bölgedeki gerilime işaret eden Görür, İstanbul için beklenen depremin büyüklüğünü söylerken deprem beklemediği yeri de açıkladı.

Haber

Naci Görür DEM Parti'nin İstanbul adayları bir araya geldi

Naci Görür siyasi parti temsilcileri ile görüşmelerini sürdürüyor. DEM Parti'nin İstanbul Eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, deprem bilimci Naci Görür ile bir araya geldi. Çepni, görüşmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber

Naci Görür korkusunu ilk kez bu sözlerle dile getirdi 'Korkudan midemizi ağzımıza getiriyor derler ya, o durumda' O bölgeyi uyardı 'İlk bekleyeceğimiz deprem burada olmalı'

6 Şubat'ın ardından yaptığı tüm açıklamalar dikkatle takip edilen Prof. Dr. Naci Görür, yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Hem beklenen Marmara depremine hem de 6 Şubat depremleri sonrası oluşmuş olabilecek enerji transferine dikkat çeken Görür, işaret ettiği bölge için ilk kez "Korkudan midemizi ağzımıza getiriyor derler ya, o durumda" ifadelerini kullandı. Görür o bölge için "İlk bekleyeceğimiz deprem burada olmalı" derken İstanbul'da beklenen depremin büyüklüğünü de açıkladı.

Haber

Naci Görür'den korkutan uyarı! O bölgeyi işaret etti: '7 ve üzeri deprem olabilir'

Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, dikkat çeken bir deprem uyarısında bulundu. Görür, "Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi. Görür ayrıca, "Şimdi Tunceli, Pülümür, Bingöl yöresinin tehdit altında olduğunu düşünüyorum. 6 Şubat depremleri Adana'ya giren faylara stres yüklemiş olabilir. O bölgelerin dikkatli olması lazım" ifadelerini kullandı.

Haber

Prof. Dr. Naci Görür'den 'Bursa depremi' açıklaması! 'Yavaş stres biriktiriyor' 1857'yi işaret etti

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün saat 15.14'te AFAD verilerine göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Deprem bölgede endişe yaratırken, 6 Şubat depremlerinin ardından her açıklaması dikkatle takip edilen Prof. Dr. Naci Görür'den de bir açıklama geldi. Görür, depremin gerçekleştiği fayla ilgili bilgi verirken "Yavaş stres biriktiriyor" ifadelerini kullandı.

Haber

İstanbul için uykuları kaçıracak deprem uyarısı! Naci Görür, 250 yıllık tekrar periyoduna dikkat çekti, çok net konuştu: Kesinlikle 7'den büyük olacak

İstanbul depremiyle ilgili Prof. Dr. Naci Görür'den uykuları kaçıracak açıklama geldi. 250 yıllık tekerrür periyodunu hatırlatan Görür, "İstanbul’da kesinlikle 7’den büyük bir deprem olacaktır" dedi ve Marmara Denizi'ndeki fayın kırılmadan kalamayacağının altını çizdi. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de konuşan Görür, "Aday olan isimler sağ olsunlar benimle konuştular. Hepsinin emrine amade olduk, bildiğimiz kadarını anlattık" dedi.

Haber

Malatya'daki korkutan deprem sonrası Naci Görür'den açıklama! Depremlerin batıya kayması 6 Şubat'tan sonra...

Malatya'da Doğanşehir merkezli bir deprem yaşandı. Deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi. Görür, bugün olan depremle sosyal medyadan yaptığı değerlendirmede batıya kayan depremlere dikkat çekti. Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat'tan sonra yüklenmiş olabileceğini de söyledi.

Haber

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan 'Marmara' uyarısı! Denizdeki faylar, 7.2 ile 7.4 büyüklükte deprem üretir

Prof. Dr. Naci Görür, Marmara'da seçilecek belediye başkanlarına 'fayları inceleyin' tavsiyesinde bulundu. Fayların 7.2 ve 7.4 büyüklüğünde deprem üreteceğini söyleyen Naci Görür, deprem sonrası oluşabilecek tabloya da değindi.

Haber

Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep için kritik deprem uyarısı! 'Ben belediye başkanı olsam...'

Prof. Dr. Naci Görür, Gaziantep’in bulunduğu deprem hattı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gaziantep’e yakın olan Ölüdeniz Fayı’nın kollarının stresle yüklendiğini belirten Görür, "Ne zaman deprem olacak bilmiyoruz. Onların deprem oluşturma periyotları kimi araştırmalara göre 500 sene deniliyor. Ama üzerinde depremin en son ne zaman olduğunu bilmiyoruz” dedi. Görür ayrıca, "Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı.

Haber

Naci Görür'ün itirafı gündem olacak! Belediye başkanlarını tek tek saydı: La hocam bi gel bile demediler

Deprem deyince akla gelen ilk isim kuşkusuz Prof. Dr. Naci Görür! Yerel seçim öncesinde her partinin yanında görmek istediği Naci Görür, seçim telaşında boy göstermek için birbirleriyle mücadele eden belediye başkanlarına tek tek mektup yazdığını ve birinden bile cevap alamadığını söylerken sinirlerine hakim olamadı.

Haber

Naci Görürden endişelendiren sözler! Bu sabah meydana gelen deprem sonrası uyardı: '6 Şubat sonrası çok sıkıştı'

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür'den endişelendiren bir paylaşım geldi. Hakkari'de bu sabah meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki deprem sonrası uyarılarda bulunan Görür, "Bu kuşak 6 Şubat depremlerinden sonra çok sıkıştı" ifadelerini kullandı.

Haber

Deprem uzmanı Naci Görür yerel seçimler için adaylık teklifi aldığı partileri açıkladı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programındaki açıklamalarıyla gündem oldu. Yerel seçimlerde iki partiden adaylık teklifi aldığını duyuran Naci Görür, neden kabul etmediğini de açıkladı. İşte Görür'ün tekliflere yanıtı...

Trend

Prof. Dr. Naci Görür 'ülkenin bir numaralı gündemi deprem olmalı' diyerek o fay hattıyla ilgili uyarıda bulundu

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli kentler yapılması gerektiğini vurguladı. Deprem konusunda uyarılarda bulunan Görür, Doğu Anadolu Fay'ına dikkat çekti. Görür, 'bu ülkenin bir numaralı gündemi deprem olmalı.' ifadelerini de kullandı.

Haber

İki uzman da deprem için aynı yeri işaret etti! Peş peşe gelen açıklamalar korkuttu: 7 büyüklüğünde depreme gebe

6 Şubat depremlerinin birinci yılına günler kala deprem uzmanlarının açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Hakkari depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar geldi. Zamanı bilinmeyen depremin 7 büyüklüğünde olabileceği vurgulandı. İşte detaylar...

Haber

Marmara için canlı fay uyarısı! Son depremler sonrası Naci Görür, açık açık söyledi: Yaşanan depremler de gösteriyor! Halihazırda bir deprem bekliyoruz

Marmara'da son günlerde yaşanan depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den 'canlı fay' uyarısı geldi. Marmara Körfezi'nde son günlerde yaşanan depremlerin büyüklüğünün 4'ün altında olduğunun altını çizen Görür, söz konusu depremler hiç ciddiye almadığını belirtirken, beklenen Marmara depremi için ise uyardı. Görür, yaptığı açıklamada "Orada halihazırda bir deprem bekliyoruz. Orada canlı bir fay var." diye konuştu.

Haber

Deprem riski bu illerde arttı! Prof. Dr. Naci Görür canlı yayında Cidden tehlikeli deyip uyardı

Son günlerde 4-5 büyüklüğünde endişe yaratan depremlerin peş peşe meydana gelmesinin ardından Prof. Dr. Naci Görür tehlikenin arttığı illeri açıkladı. Canlı yayında uyarılarda bulunan Görür, "cidden tehlikeli" dediği iller için deprem riskinin nasıl oluştuğuna dikkat çekti.

Haber

'Mevzu yine İstanbul'a geldi' Prof. Dr. Okan Tüysüz 5.1'lik depremden sonra paylaştı '1001. defa söyleyelim...'

İzmir, Manisa, Aydın ve çevre illerde hissedilen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Türkiye'de vatandaşlar yeniden deprem endişesi yaşamaya başladı. Bazıları tarafından beklenen olası İstanbul depremini tetikleyip tetiklemeyeceğini de merak etmeye başladı. Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Haber

Murat Kurum'un İstanbul projelerini açıkladığı programa Prof. Dr. Naci Görür'ün de katıldığı görüldü

Yerel seçimlerde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum, İstanbul'da düzenlediği programda İstanbul projelerini tanıttı. Kurum'un İstanbul projelerini dinlemek üzere salona gelenlerin arasında, depremlerin ardından yaptığı açıklamalar dikkatle takip edilen yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür de yer aldı.

Haber

Malatya'daki deprem sonrası Naci Görür fay hattını işaret etti! Bir ilçe için taşınma uyarısı

Malatya'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Depreme ilişkin değerlendirmede bulunan Görür, "Bu fay da DAF sistemi içinde" dedi. Görür, bir sosyal medya kullanıcısının İznik için de taşınma uyarısının bulunup bulunmadığına ilişkin soruya ise, "Aslında çok farkları yok ama bir an önce deprem dirençli hale getirilmeliler" yanıtını verdi.

Haber