Nadide Sultan Haberleri

90'lı yılların yıldızı Nadide Sultan'ın son hali şoke etti! Bambaşka biri olmuş dedirtti

90'lı yılların yıldız şarkıcısı Nadide Sultan şimdilerde magazinden uzak sade bir yaşam sürüyor. Evli ve bir çocuk annesi Nadide Sultan'ın son halini görenler gözlerine inanamadı. Yıllar içinde değişen ünlü şarkıcı "Bambaşka biri olmuş" dedirtti.

Magazin 08-08-2023 21:24

Şarkıcı Nadide Sultan 'Doğalım' diyen estetiklileri ti'ye aldı! Herkes bu doğallığı yakalayamıyor

90'lı yılların yıldız şarkıcısı Nadide Sultan şimdilerde magazinden uzak sade bir yaşam sürüyor. Evli ve bir çocuk annesi Nadide Sultan sosyal medya hesabında 'Doğalım' diye estetikli kişileri tiye aldı. Ünlü şarkıcı kendisinde estetik efekti yaparak konuştu.

Magazin 07-08-2023 21:17

90'lı yılların yıldız ismi Nadide Sultan'ın son hali şaşırttı! Görenler Yıllara meydan okumuş dedi

90'lı yıllarda adı sıklıkla duyulan ünlü şarkıcı Nadide Sultan, yıllar sonra son haliyle şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olan ve konserlerine devam eden sanatçı magazin basını tarafından en çok konuşulan isimlerden biriydi. Ünlü ismi görenler "Yıllara meydan okumuş" demekten kendini alamadı.

Magazin 20-09-2022 09:59

Nadide Sultan'dan çok konuşulacak Alişan itirafı!

Önceki günlerde katıldığı Biz Bize programında çarpıcı açıklamalara imza atan ünlü şarkıcı Nadide Sultan'ın Alişan itirafı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-07-2022 15:20

Nadide Sultan

Nadide Sultan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nadide Sultan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Nadide Sultan’ın eşi Hakan Yonat kimdir? Hakan Yonat ne iş yapıyor?

Nadide Sultan’ın eşi Hakan Yonat, ünlü şarkıcının Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olmasının ardından merak konusu oldu. Nadide Sultan’ın eşi Hakan Yonat kimdir? Hakan Yonat ne iş yapıyor? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Magazin 28-03-2022 13:30

Nadide Sultan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Alişan'ın konuğu Nadide Sultan’ın eşi kimdir?

Nadide Sultan, TRT 1'de ekrana gelen Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, Alişan'ın yönelttiği soruları yanıtladı. Bu kapsamda Nadide Sultan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Alişan'ın konuğu Nadide Sultan’ın eşi kimdir? soru ve konu başlıkları internet kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 28-03-2022 13:14

Nadide Sultan'ın oğlu büyüdü! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Şarkıcı Nadide Sultan, önceki gün City's Nişantaşı'nda modacı Semih Doğruer'e provaya giderken görüntülendi. Sultan, basından uzak tuttuğu oğlu Kaan'ın büyüdüğünü açıkladı. Ünlü şarkıcının oğlunu ve eşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 16-12-2021 12:03

'Konyalım' şarkısıyla ünlenen Nadide Sultan'ın mutlu aile pozlarına beğeni yağıyor!

'Konyalım' şarkısıyla ünlenen ancak uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam süren Nadide Sultan, 2014 yılında Facebook'tan görüştüğü Hakan Yonat ile dünyaevine girmişti. Nadide Sultan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı mutlu aile pozlarına beğeni yağıyor.

Magazin 22-10-2021 12:34

Bir dönem fırtınalar estiren Nadide Sultan'ın son haline bakın! İri göğüsleri çok konuşulmuştu!

2000’li yılların başında fırtınalar estiren Nadide Sultan, şimdilerde sakin bir hayat sürüyor. 'Konyalım' şarkısıyla ünlenen şarkıcı, bir dönem iri göğüslerinin ön planda olduğu pozları nedeniyle çok konuşulmuş, eleştiriler sonrası bıçak altına yatmıştı.

Magazin 19-10-2021 15:56

Nadide Sultan ve oğlu ölümden döndü! Oğlunun oturduğu koltuk alev alınca...

Nadide Sultan ve oğlu resmen ölümden döndü. Oğlunun oturduğu koltukta çıkan yangını fark eden şarkıcı, hemen müdahale etti. Nadide Sultan "Kurban kesip Afrika'daki çocuklara gönderdim" dedi.

Magazin 27-09-2021 13:42

Kapak toplayan dede-toruna hacker şoku

Nadide Sultan ve Halil Sezai gibi ünlülerin sosyal medya hesabını çaldığı söylenen hacker’ın şimdi de Eskişehir’de engelliler için kapak toplayan dede ve torunun sosyal medya hesabını çalmaya yeltendiği iddia edildi. Torun Melike Sarıtaş, birkaç gün önce okuduğu haber sayesinde dolandırıcıların tuzağına düşmekten kurtuldu.

Haber 01-07-2021 16:36