Nar Ekşisi Tarifi Haberleri

Ekşinin en güzel hali! Hem para kazanıyorlar hem de afiyetle yiyorlar

Geleneksel yöntemlerle hazırlanan doğal nar ekşisi yemek ve salataların en lezzetli tamamlayıcısı. Zahmetli bir yolculuğu olan nar ekşisinin hazırlık süreci de başladı. Aksekili ev kadınlarının sofralara tat getirmek ve bütçelerine katkı sağlamak amacıyla nar ekşisinin zorlu üretim süreci hazırlıkları devam ediyor...

Yemek 06-11-2020 14:07

Nar ekşisi nasıl yapılır? İşte kadınların nar ekşisi mesaisi

Mersin'de Yörük kadınlarının, hem sofralara lezzet katmak hem de aile bütçesine katkı sağlamak için her yıl kış hazırlıkları kapsamında yaptıkları nar ekşisinin zorlu üretim süreci başladı.

Yemek 08-11-2019 11:25

Nar ekşisi yapımı, nar ekşisi kalori oranı nedir?

İzmir’in Aliağa ilçesinde kışa hazırlık yapan kadınlar, özellikle yemek ve salatalara ekşi bir tat vermek için kullanılan ve üretimi oldukça zahmetli olan nar ekşisi yapımına başladılar. Evde bu tarifi yapmak isteyenler için de nar ekşisi yapımından bahsedeceğiz. Nar ekşisi kalori oranı nedir diyenler için de bilgi vereceğiz.

Yemek 28-10-2019 10:27

Foçalı kadınlardan nar ekşisi tarifi! Nar ekşisi nasıl saklanır?

İzmir'in Foça ilçesinde 2 yıl önce kurulan ve 110 üyesinin büyük çoğunluğu kadınlardan oluşan Foça Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, yörenin mevsimlik ürünlerini işleyerek üretim yapıyor. Ağustos ayı sonunda domates salçası ve konservesi imalatı için bir araya gelen üyeler şimdilerde ise nar ekşisi üretimi yapıyorlar. Siz de evinde yapmak istiyorsanız nar ekşisi tarifi sizin için geliyor.

Yemek 04-10-2019 13:57

Diğer Haber Etiketleri