Naz Çağla Irmak Haberleri Ve Son Dakika Naz Çağla Irmak Haberleri

Naz Çağla Irmak Haberleri Ve Son Dakika Naz Çağla Irmak Haberleri

31 Mayıs 1997 doğumlu Ankara doğumlu Naz Çağla Irmak, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Ünlü oyuncu Hülya Gülşen Irmak’ın kızı olan Naz Çağla Irmak’ın kamera karşısına ilk geçişi Bizim Evin Halleri yapımı ile olmuştur. Asıl ünlenişi Kırgın Çiçekler dizisindeki başrol olan “Kader” karakterini canlandırması ile olmuştur. 2015-2018'de Kırgın Çiçekler dizisinde oynadıktan sonra 2019’da Çakallarla Dans 5 filminde rol aldı. Bunu Tövbeler Olsun ile N Kuşağı yapımları takip etti.

Naz Çağla Irmak Haberleri

Hudutsuz Sevda'da kadro netleşiyor! Ünlü anne-kız da diziye katıldı! Görenler inanamadı

Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosu gün geçtikçe netleşiyor. Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ın başrolde olacağı dizinin açıklanan oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler de bulunuyor. son olarak anne kızı canlandıracak olan ikili ile ilgili gerçek, duyanları şoke etti.

Magazin 30-07-2023 22:22

Sıfırıncı Gün'ün yıldızı Naz Çağla Irmak'ın annesini görenler gözlerine inanamadı! O da çok ünlü çıktı

Sıfırıncı Gün adlı yeni dizide ‘Bilge’ rolüyle ekranlara dönen Naz Çağla Irmak başarılı oyunculuk performansı ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Çağla Irmak’ın kendi gibi ünlü oyuncu olan annesini görenler gözlerine inanamıyor. Güzel oyuncu ve annesi aynı dizilerde de rol aldılar.

Magazin 28-12-2022 22:04

Kırgın Çiçekler oyuncusu Naz Çağla Irmak'ın annesinden üzen haber! Hülya Gülşen: Benim başıma gelmez diyordum

Televizyon ekranlarında yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kırgın Çiçekler'in oyuncusunun annesinden üzen bir haber geldi. Kırgın Çiçekler oyuncusu Naz Çağla Irmak'ın annesi Hülya Gülşen, sosyal medya üzerinden beyin kanaması geçirdiğini açıklayarak, sağlık durumunu sevenleriyle paylaştı.

Magazin 02-09-2022 18:16

Hakim dizisi nerede çekiliyor? Hakim dizisi hangi semtte çekiliyor? İşte çekim yeri!

Hakim dizisi ilk bölümü ile ekranlara gelmesinin ardından en çok araştırılan konulardan biri oldu. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Hakim dizisinde adalet için mücadele eden Hakim Ömer'in, oğlunun karıştığı suç sonrası değişen hayatı konu alınıyor. Peki Hakim dizisi nerede çekiliyor? Hakim dizisi hangi semtte çekiliyor? İşte çekim yeri!

Magazin 07-04-2022 08:47

Diğer Haber Etiketleri

Naz Çağla Irmak

Naz Çağla Irmak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Naz Çağla Irmak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sarp Levendoğlu sevgilisi Naz Çağla Irmak’la aşka geldi

Sevilen oyuncular Sarp Levendoğlu ile Naz Çağla Irmak çifti aşklarını geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından duyurarak hayranlarını şaşırtmıştı. Çiftten yeni bir aşk pozu geldi.

Magazin 24-11-2021 15:46

“Demir Kadın Neslican” filmi vizyona hazır! Çekimleri tamamlandı

19 yaşında kanser teşhisi konulduktan sonra hayat mücadelesini sürdüren ve sosyal medya hesabından yaşadıklarıyla ilham olmayı başaran Neslican Tay’ı anlatan “Demir Kadın Neslican” filminin çekimleri tamamlandı. Filmin 7 Ocak 2022 tarihinde vizyona gireceği açıklandı.

Trend 18-10-2021 12:33

Sarp Levendoğlu ile aşk yaşayan Naz Çağla Irmak'ın annesi bakın kimmiş?

Sarp Levendoğlu ile Naz Çağla Irmak, aşklarını Instagram’dan fotoğraf paylaşarak itiraf etti. Özel hayatıyla epey merak edilen Naz Çağla Irmak, oyunculuk yeteneğini annesinden almış. Çünkü o da bir oyuncu.

Magazin 04-09-2021 13:51

Derya Şensoy'la ayrılan Sarp Levendoğlu genç oyuncuyla sevgili oldu

Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy ile uzun ilişkisine bir süre önce nokta koyan Sarp Levendoğlu, kendisi gibi oyuncu olan Naz Çağla Irmak ile yeni bir birlikteliğe yelken açtı. Çift, aşklarını sosyal medyadan duyurdu.

Magazin 31-08-2021 16:01