Nil Karaibrahimgil Haberleri Ve Son Dakika Nil Karaibrahimgil Haberleri

Nil Karaibrahimgil Haberleri Ve Son Dakika Nil Karaibrahimgil Haberleri

Nil Karaibrahimgil, 1976’da Ankara’da dünyaya geldi.

Babası Suavi Karaibrahimgil, Müzikomani isimli şarkısıyla ün yapmış bir müzisyendi ve 1982’de Gurbetçi, 1992’de Biz Sizi Ararız albümlerini çıkarmıştı. Sanatçı bir aileden gelmesi dolayısıyla müzikle iç içe bir çocukluk geçiren Karaibrahimgil’in amcası Selami Karaibrahimgil de müzisyendi. Modern Folk Üçlüsü’nün elemanlarındandı ve Türkiye turizm ateşesiydi. Annesi Berrin Tüzüntaç'ın ise kendine ait bir moda şirketi vardı Nil Karaibrahimgil,’in çocukluk yılları Ankara’da geçti. Ailesiyle birlikte İstanbul’a geldiğinde on yaşında olan Nil, 12 yaşında ilk bestesini yapmıştı: “I see clouds rain is coming...” Ortaokulda piyano çalmaya başlayan Karaibrahimgil, bir süre sonra gitar çalmayı da öğrenecekti.

Nil Karaibrahimgil, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde üniversite eğitimine başladı, reklamcılığa duyduğu ilgi yüzünden okul dışındaki zamanlarında Sertab Erener’in ağabeyi Serdar Erener’in ajansı Reklamevi’nde part time metin yazarı olarak çalışmaya başladı. Nil Karaibrahimgil, 1998’de henüz öğrenciyken başladığı reklamcılık serüvenine 2000 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra da devam etti.

Nil Karaibrahimgil, yaptığı iki kampanyayla sektörün en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Kristal Elma’nın sahibi oldu. O dönemde Türkiye’nin en büyük GSM operatörlerinden birinin reklamlarını yazan ve filminde de oynamaya başlayan Karaibrahimgil, “Özgür Kız” mottosu ve imajıyla tanınmaya başladı. Seri olarak devam eden reklam filmlerinde ünlü şarkıcı Tarkan’la da kamera önüne geçen Karaibrahimgil yaptığı Ben Özgürüm jingle’ıyla dikkatleri çekmişti.

Nil Karaibrahimgil, Türkiye’nin tanıdığı bir reklam yıldızı oldu, 2002’de Ozan Çolakoğlu ile bir araya gelerek ilk stüdyo albümünü Sony müzik etiketiyle piyasaya çıkardı: Nil Dünyası. Albüm Umur Turagay’ın klip yönetmenliğini yaptığı çıkış parçası XL dışında Kek, Erkekler Yüzünden ve Evlenmek Gerek gibi şarkılarla da büyük ilgi gördü ve Karaibrahimgil, ilginç sözleri, farklı ve yeni soundlar içeren müziğiyle Türk pop müziğini alternatif bir anlayışla tanıştırdı.

Nil Karaibrahimgil, Reklamcılıkla müzikal çalışmalarını bir arada yürüten şarkıcı, bir yıl aradan sonra dinleyiciyle buluşan ikinci albümü Nil FM’i çıkardı. Bütün Kızlar Toplandık, Gitme Yoksa… , Akbaba, Bronzlaşmak ve Ben Aptal mıyım gibi hitlerin çıktığı albüm, Nil’in müzikal açıdan daha fazla olgunlaştığının göstergesi niteliğindeydi. Albümünde çeşitli markalar için yazdığı reklam jingle’larına da yer veren şarkıcı özellikle “Çocuk da Yaparım Kariyer de” ile dikkat çekti.

Nil Karaibrahimgil, 2006 yılında 3. stüdyo albümü Tek Taşımı Kendim Aldım’ı yayınladı. Hayatı karikatürüze ettiği şarkıları, eğlenceli sounduyla bilinen stilinin biraz daha dışına çıkarak müzikalite anlamında da geliştiğini gösteren şarkıcı, yine başarılı bir seyir izlemeye devam etti. Pırlanta isimli şarkısını ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, Saturno Contro filminde kullandı ve Karaibrahimgil, Organize İşler için yaptığı film müziklerine Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini yaptığı Sınav filmi için yazdığı Yaş 18’i de ekledi.

25 Şubat 2007 tarihinde daha önce Nelly Furtado, Tom Jones gibi dünyaca tanınmış müzisyenlerin sahne aldığı Londra’nın ünlü müzik klübü Carling Academy Islington’da konser veren şarkıcı ünlü müzisyen Natasha Atlas’la düet de yapmıştır.

21 Ocak 2010 tarihinde Sertab Erener'in kardeşi Serdar Erener ile Nil Nehri kıyısında yapılan düğünle evlenmiştir.

Nil Dünyası
Nil FM
Tek Taşımı Kendim Aldım
Nil Kıyısında
Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum
Ben Buraya Çıplak Geldim

Nil Karaibrahimgil Haberleri

Nil Karaibrahimgil ve eşi Serdar Erener Akaretler'deki evlerini kapatıp şehri terk ettiler! Orman içindeki eve yerleştiler

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi halleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil eşi Serdar Erener ile birlikte doğaya kaçtı. Pandemi döneminde Akaretler'deki evlerini kapatıp şehri terk eden ünlü çift orman içerisindeki eve yerleştiriler.

Magazin 20-03-2024 12:58

Nil Karaibrahimgil'den dikkat çeken 'ikinci el' açıklaması

Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, geçtiğimiz gün bir davete katıldı. Gazeteciler ile sohbet eden ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, "Konserlerde kendi dolabımdan kıyafetler giyiyorum. Çok harcama yapmamaya çalışıyorum. İkinci el kıyafetleri geri dönüşüm açısından daha çok tercih ediyorum. Bu durumda daha da ilginç şeyler bulabiliyorum ya da kendim eski kıyafetlerimle kombinliyorum" dedi.

Magazin 09-11-2022 14:57

Nil Karaibrahimgil kimdir, nereli? Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener'in oğlu Aziz Arif kaç yaşında?

Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener oğulları Aziz Arif ile Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi. Ünlü çift basında yer alan haberlerin ardından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer aldı. Peki Nil Karaibrahimgil kimdir, nereli? Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener'in oğlu Aziz Arif kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Magazin 09-07-2022 11:28

Uluslararası Bursa Festivali nde Nil Karaibrahimgil sahne aldı

"Uluslararası Bursa Festivali "nde Nil Karaibrahimgil sahne aldı

Yurthaber 15-06-2022 00:21

Nil Karaibrahimgil

Nil Karaibrahimgil Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Nil Karaibrahimgil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Nil Karaibrahimgil kardeşini paylaştı: Bir ara birbirimizi kaybettik

Sevilen şarkıcı Nil Karaibrahimgil, Instagram hesabından kardeşi Işıl Mete ile olan eski bir fotoğrafını paylaştı. Nil Karaibrahimgil, kardeşiyle lise dönemlerinde çekilmiş fotoğrafı duygusal bir notla paylaştı.

Magazin 02-12-2021 13:43

Nil Karaibrahimgil kulisinde hayatının şokunu yaşadı!

Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, 26 Ekim'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser verdi. Konser sonrası kulise giden ünlü şarkıcı hayatının şokunu yaşadı.

Magazin 02-11-2021 14:25

Kimler yok ki: İşte Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan ünlüler

Türkiye’nin en eski okulları arasında kabul edilen Boğaziçi Üniversitesi birçok ünlü ismi sanat dünyasına kazandırmıştır. Öyle ki bu üniversitede öğrenci oldukları dönemde henüz ünle tanışmamış bu isimler pek çok öğrenci kulübüne de üye olmuştur. İşte karşınızda Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan ünlü isimler...

Trend 09-02-2021 15:53

Cem Yılmaz: Nice yıllara güzeller

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tarkan, Nil Karaibrahimgil ve Özkan Uğur'un yeni yaşını kutladı. Yılmaz, gönderisine "Nice yıllara güzeller" notunu düştü.

Magazin 17-10-2020 17:12

Nil Karaibrahimgil'den koronavirüs ve karantina şarkısı: Annemi, babamı, arkadaşlarımı özlüyorum

Koronavirüs salgınına önlem olarak herkes evlerine kapandı. Ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil de evden çıkmayan sevenlerine moral vermek için bestelediği şarkısı 'Şu anki duygularım' notuyla paylaştı. Ünlü şarkıcının duygusal şarkısı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Magazin 23-03-2020 01:31

Nil Karaibrahimgil makyajsız haliyle tam not aldı

Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, sosyal medya hesabı Instagram'dan makyajsız halini paylaştı, görenler iltifat yağmuruna tuttu.

Magazin 18-01-2020 10:31

Bakan Ersoy, ünlülerin görme engelli çocuklarla sahne aldığı oyunu izledi:

"Mahmut Hocamız ne demiş, 'Okul, dört tarafı duvarlarla çevrili, üzerinde damı olan bir yer değil. Her yer okuldur. Önemli olan öğrenmek, öğretmek, başarmak için bir gaye uğruna, birlikte çabalamaktır' demiş. Bugün bu salon, çok güzel bir okul oldu bizlere" - "Onların bu azminin sonucunu burada, kalabalık bir seyirci topluluğu önünde izlemek hem çok mutluluk vericiydi hem çok keyifliydi hem de açıkçası insana bir şeyler öğretiyordu. Yani unuttuğumuz, bazen görmezden geldiğimiz değerleri çok iyi öğrenme ve hatırlama fırsatı verdi" - "Bu tarz kültürel faaliyetler için bizim birçok fonumuz, kaynağımız var. Biz seve seve destek veririz. O kaynaklardan yararlanmalarını sağlarız. Bu tarz kültürel faaliyetler, özellikle engelliler için yapılanlara, gerekirse yönetmeliğimizde değişiklik yapar ve daha fazla katkı veririz"

Spor 18-12-2019 23:57

Nil Karaibrahimgil ve Kalben bir kadının güvenlik tarafından darp edildiği bardaki konserlerini iptal etti

İstanbul Beşiktaş'taki popüler bir bara giden kadın müşteri, barın özel güvenliği tarafından darp edilmişti. Darp görüntülerinin çıkmasının ardından Kalben ve Nil Karaibrahimgil söz konusu bardaki konserlerini iptal etti.

Magazin 22-03-2019 14:24

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde koruyucu aile yemeği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla koruyucu aileler ve devlet koruması altında büyüyen çocuklar için verdiği yemekte, sanatçılar Şükriye Tutkun ve Nil Karaibrahimgil de mesajlarını paylaştı - Nil Karaibrahimgil: - "Çocuk sormuş, 'Anne ben senin karnından mı doğdum? O da 'Sen benim yüreğimden doğdun' demiş. Herhalde bundan daha güzel, yüreğinden doğurduğu çocuğu evine kabul etmekten; ona kalbini, yüreğini, yuvasını açmaktan daha büyük bir şey olamaz" - Şükriye Tutkun: - "Güzel şeyler olmaya devam ediyor, olacak da. Hepinizi kutluyorum, koruyucu aile olan, düşünen arkadaşlarımı"

Haber 07-03-2019 23:48

Burası İstanbulun video klibi yayınlandı

"Burası İstanbul"un video klibi yayınlandı

Haber 11-02-2019 17:20

Murat Boz'un yıllar önceki halini görenler şoke oluyor!

'Bronzlaşmak' klibinde Nil Karaibrahimgil'in ayaklarına oje süren Murat Boz'u görenler "Adeta evrim geçirmiş" demeden edemiyor.

Magazin 26-04-2018 22:58

Nil Karaibrahimgil’den Cem Yılmaz’a gönderme!

Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, ‘Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar” gecesinde müzik dalında ödül aldı

Magazin 05-04-2018 14:58

Nil Karaibrahimgil'den oğluna duygulandıran şarkı

Ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil'in oğlu Aziz Arif'e yazdığı 'Benden sana' adlı şarkısı sosyal medyada olay oldu. Ünlü sanatçının " Bu çocuk yürüyecek, üzerinde bir şarkı çalacak...Aylardır yüreğimde tuttuğum sesi bırakacağım" sözleriyle duyurduğu şarkı takipçilerini duygulandırdı.

Magazin 27-03-2017 10:03

Nil Karaibrahimgil: Korkak bir tavşandım

Nil Karaibrahimgil, masal diyarına çevirdiği Açıkhava konserinde kendi hikayesini anlattı: "Ben aslında korkak bir tavşandım, cesur olmayı yolda öğrendim"

Magazin 05-08-2015 10:54

Nil Karaibrahimgil anne oldu

Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, bebeğini dünyaya getirdi.

Magazin 05-05-2014 21:54

Nil Karaibrahimgil karnını gizledi

6 aylık hamile Nil Karaibrahimgil'den tedbirli fotoğraf...

Magazin 06-02-2014 17:29

Nil Karaibrahimgil kimdir?

Nil Karaibrahimgil, 1976’da Ankara’da dünyaya geldi.

Haber 25-12-2013 16:57

Nil Karaibrahimgil hamile

Reklamcı Serdar Erener'le evlenen Nil Karaibrahimgil'den sevindirici haber...

Magazin 01-12-2013 13:56

Nil bebek bekliyor

Ünlü popçu kariyer yaptı, şimdi sıra çocukta

Magazin 31-03-2010 11:26

Nil'in 'mutlaka yapılacaklar' listesi!

Nil Karaibrahimgil, Elele dergisindeki röportajında 'mutlaka yapılacaklar' listesini açıkladı: "Çocuk doğur, Tokyo'ya git, o şarkıyı yaz."

Magazin 30-03-2010 10:37

En itici kadın seçildi!

Fhm dergisinin her Mart sayısında açıkladığı 'oscar' niteliğindeki 'en'lerinden ilginç bir sonuç çıktı.

Magazin 05-03-2010 18:02

Nil'in kıyısında evlendi

Nil Karaibrahimgil, Nil Nehri'nin kenarında bulunan Kahire Büyükelçiliği'nde 10 yıllık reklamcı sevgilisi Serdar Erener ile dünya evine girdi.

Magazin 21-01-2010 09:35

Özgür kızın vahşi imajı!

Nil Karaibrahimgil, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti açılış etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Magazin 18-01-2010 11:37

Nil evleniyor!

Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener, 20 Ocak'ta Nil Kıyısı'nda evleniyor.

Magazin 15-01-2010 15:24

Twitter'dan davetiye dağıtıyor!

Nil Karaibrahimgil 15 Ocak'ta XL'ta vereceği konser için twitter'da hayranlarına ilginç bir oyun hazırladı.

Magazin 11-01-2010 10:13

'Bütün kızlar toplandı!'

Nil Karaibrahimgil, yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık'ı Orkid sponsorluğunda, pijama partisi şeklinde organize edilen bir konser verdi.

Magazin 23-12-2009 15:45