Nöbet Dizisi Haberleri

Nöbet dizisi bitiyor mu? Nöbet 7. ve final bölüm fragmanı izle!

Necati Şaşmaz'ın sahibi olduğu Pana Film'in Show TV için çektiği Nöbet dizisi reytinglere yenildi. Dizi 7. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. Nöbet dizisinin final bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Nöbet ne zaman bitiyor? İşte Nöbet final bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Trend 22-04-2019 02:05

Nöbet dizisine yeni oyuncu! Darko rolünü kim oynuyor?

Show TV'de ekrana gelen, Pana Film Necati Şaşmaz'ın yapımcısı olduğu Nöbet dizisinin kadrosuna yeni bir oyunu katılıyor.

Magazin 19-04-2019 00:14

Nöbet dizisinde Barış Binbaşı'ya ne olacak? Nöbet 7. yeni bölüm fragmanı izle!

Nöbet dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Necati Şaşmaz'ın yapımcısı olduğu Nöbet dizisinin yeni bölüm fragmanında, hain planlarına devam eden Darko'nun yeni hedefinde bu defa Barış Binbaşı, Yiğit Yüzbaşı ve Nizamoğlu yer alıyor. Yiğit Yüzbaşı hakkında ise emre itaatsizlikten soruşturma açılıyor. Barış Binbaşı'nın yaşadığı büyük tehlike ise "Barış Binbaşı'ya ne olacak?" sorusunu akıllara getiriyor. İşte Nöbet 7. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 15-04-2019 02:25

Nöbet dizisine aksiyon sahneleri damga vuracak! Nöbet 6. yeni bölüm fragmanı izle!

Nöbet dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'de ekrana gelen, Necati Şaşmaz'ın yapımcısı olduğu Nöbet'in yeni bölümünde duygusal anlar yaşanacak. Ahmet Paşa'ya kurulan hain pusu sonucu Erdinç Uzman şehit oluyor. Yiğit Alkan ise şehit düşen silah arkadaşının kanını yerde bırakmamaya kararlı. Yiğit Alkan, şehit düşen silah arkadaşının kanını yerde bırakmamaya kararlıdır. Yüzbaşı Yiğit ise teröristleri sınıra kadar takip ediyor. İşte Nöbet 6. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 13-04-2019 01:32

Nöbet dizisinde yürek yakan sahne! Nöbet 6. yeni bölüm fragmanı izle!

Nöbet dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nöbet yeni bölüm fragmanında, Yiğit Yüzbaşı ve JÖH timinin, teröristlerle çatışmaya girdiği, aksiyon dolu patlama sahnelerinin heyecanı yükseltiyor. Ziya Cevran yeni ittifaklar peşine düşüyor. Darko’nun hain planlarına devam ettiği görülürken, Yiğit Yüzbaşı’nın şehit cenazesindeki “Rahat uyu kardeşim, vatan toprağındasın!” sözleri izleyenlerin yüreklerini dağlıyor. İşte Nöbet 6. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 08-04-2019 00:18

Nöbet bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman? Nöbet dizisi 5. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Show TV'de ekrana gelen Nöbet dizisinin 5. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Peki Nöbet dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Nöbet yeni bölüm fragmanında, Jennifer, Ahmet Refik Paşa’yı öldürme planları yaparken meydana gelen patlama gerilimi yükseltiyor. Hain planı çözmeye çalışan Barış Binbaşı ve Yiğit Yüzbaşı’nın neler yapacağı merakla bekleniyor. İşte Nöbet 5. yeni bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 31-03-2019 00:27

Nöbet dizisi 5. yeni bölüm fragmanı izle! Nöbet'te Elmalı'da büyük kaos!

Nöbet dizisinin 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'de ekrana gelen ve Necati Şaşmaz'ın yapımcısı olduğu Nöbet dizisinin 5. yeni bölüm fragmanında, Jennifer’ın hain planlarına devam ettiği görülürken, Ziya Cevran ve Barış Binbaşı bir kez daha karşı karşıya geliyor. Jennifer’ın operasyon emrini vermesiyle Elmalı’da ortalık karışırken, yaralanan asker yürekleri ağızlara getiriyor. Nöbet 4. son bölümde ise ajan Jennifer, Elmalı'da yeni kaos planları yaptı. İşte Nöbet 5. bölüm fragmanı.

Magazin 25-03-2019 00:49

Nöbet dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ajan Jennifer'dan hain plan!

Nöbet dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pana Film Necati Şaşmaz imzalı Nöbet dizisinin 4. yeni bölümünde, Jiyan’ı etkisiz hale getiren askerler zaferlerinin tadını çıkarırken, ajan Jennifer hain planlarına devam ediyor. Çatışma ve aksiyon sahnelerinin gerilimi yükselttiği tanıtımda görevine dönen Yiğit Yüzbaşı’nın, eşi Zeynep’i bıraktığı duygusal anlar izleyenleri derinden etkiliyor.

Magazin 18-03-2019 02:11

Nöbet dizisinde Zeynep nasıl kurtulacak? Nöbet 3. yeni bölüm fragmanı izle!

Nöbet dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Necati Şaşmaz'ın yapımcısı olduğu Show TV'de ekrana gelen Nöbet'in yeni bölümünde Zeynep Öğretmen'i kaçıran teröristler bu kozun ne kadar değerli olduğunu biliyor ve hain planlar kurmaya devam ediyorlar. Yiğit Yüzbaşı, eşini ve diğer masum rehineleri Jiyan'ın ve adamlarının elinden sağ salim kurtarabilecek mi? İşte Nöbet 3. bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 15-03-2019 01:21

Nöbet dizisinde hain plan ortaya çıkıyor! Nöbet 3. yeni bölüm fragmanı izle!

Nöbet dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Necati Şaşmaz'ın yapımcısı olduğu Show TV'de ekrana gelen Nöbet'in yeni bölüm fragmanında Jennifer ve Ziya Cevran'ın hain planı ortaya çıkıyor. Yiğit Yüzbaşı, eşini kaçıran teröristi affetmiyor. Kaçırılan çocukları kurtarmak isteyen Jandarma Kuvvetleri tuzağa düşerken, Şahin Efendi torunu Seher için gözyaşı döküyor. İşte Nöbet dizisi 3. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 11-03-2019 00:12

Nöbet dizisinin aşıkları izleyicinin gönlünü fethetti!

Türk askerinin amansız mücadelesini konu alan 'Nöbet' dizisinin âşıkları ilk bölümden itibaren dikkat çekti! Kerem ile Şirin ve Namık ile Selvi aşkları şimdiden izleyicinin gönlünü fethetti!

Magazin 08-03-2019 19:52

Nöbet dizisinde Barış Binbaşı ve askerlerine hain pusu! Nöbet 2. yeni bölüm fragmanı izle!

Necati Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği Show TV'nin iddialı dizisi Nöbet'in 2. bölümünde heyecan dorukta olacak. Nöbet yeni bölümde Hatay Elmalı'da çatışma devam ediyor. Jandarma Kuvvetleri, kurulan hain pusunun ortasında, yüreklerini ortaya koyarak kahramanca mücadele ediyor. Elmalı'da huzuru sağlamaya yeminli Barış Binbaşı ve askerleri bu çatışma sırasında hiç ummadıkları bir sürpriz ile karşılaşıyor. İşte Nöbet dizisi 2. bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 07-03-2019 23:36

Necati Şaşmaz ve Orhan Gencebay Nöbet dizisini birlikte izledi!

Dizinin yapımcısı Necati Şaşmaz, Nöbet'in başrol oyuncularını Pana Film'de bir davette yayından önce buluşturdu. Davete, oğullarını yalnız bırakmak istemeyen ve ekip arkadaşlarını da tebrik eden Orhan Gencebay ve Sevim Emre de katıldı.

Magazin 04-03-2019 20:54

Nöbet dizisinde intikam vakti! Nöbet 2. yeni bölüm fragmanı izle!

Necati Şaşmaz imzalı Nöbet dizisi ilk bölümüyle Show TV'de ekrana geldi. İlk bölümün hemen ardından Nöbet dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Nöbet dizisi yeni bölümde, Hatay Elmalı’da gerçekleşen saldırıyı haberlerden öğrenen Ayşe Kalender’in, eşi Binbaşı Barış için gözyaşı döktüğü tanıtımda Barış Binbaşı’yı isyan ettiren sır merak uyandırıyor. İşte Nöbet 2. bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 04-03-2019 01:08

Nöbet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Nöbet nerede çekiliyor? 1. bölüm fragmanı izle

Show TV'nin iddialı dizisi Nöbet 1. bölümüyle ekrana geldi. Yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği, Gökhan Erkut’un yönetmenliğini yaptığı Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık'ın rol aldığı yeni asker dizisi Nöbet'in konusu nedir? Peki Nöbet nerede çekiliyor? İşte Nöbet dizisi hakkında tüm bilgiler.

Magazin 03-03-2019 20:21

Nöbet dizisi için özel eğitim aldılar! Nöbet ne zaman başlıyor?

Yapımını Pana Film, yapımcılığını ise Necati Şaşmaz’ın üstlendiği Nöbet dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Show TV’de 3 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek dizi için tüm ekip sıkı bir eğitimden de geçiyor.

Magazin 25-02-2019 22:09

Nöbet dizisinde İbrahim Kendirci hangi rolde oynuyor?

Show TV’de, 3 Mart Pazar akşamı nefes kesen bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak ‘Nöbet’ dizisinde İbrahim Kendirci bir doktoru canlandırıyor.

Magazin 22-02-2019 22:59

Nöbet dizisi ne zaman başlıyor? Hangi gün yayınlanacak? İşte Nöbet 1. bölüm fragmanı

Necati Şaşmaz'ın yapımcısı olduğu Show TV'nin merakla beklenen iddialı dizisi Nöbet'in yayın tarihi açıklandı. Peki Nöbet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Nöbet 1. bölümden yeni fragman.

Magazin 21-02-2019 21:03

Yurdaer Okur Nöbet dizisinde hangi rolde oynuyor?

Başarılı oyuncu Yurdaer Okur, heyecanla beklenen ‘Nöbet’ dizisinde Jandarma Binbaşı Barış Kalender’i canlandırıyor.

Magazin 19-02-2019 20:55

Necati Şaşmaz imzalı Nöbet dizisinden yeni fragman!

İzleyicileriyle buluşmak için gün sayan, Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Nöbet’ten bir tanıtım daha geldi. İşte Necati Şaşmaz imzalı Nöbet dizisinin konusu ve yeni fragmanı.

Magazin 15-02-2019 20:01

Necati Şaşmaz imzalı Nöbet dizinin afişi yayınlandı! Nöbet dizisi oyuncular kimler?

Yapımını Pana Film’in yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği Show TV'nin iddialı dizisi Nöbet dizisinin afişi yayınlandı.

Magazin 12-02-2019 23:00

Nöbet 1. bölümden çarpıcı fragman! İşte Necati Şaşmaz'ın dizisi Nöbet'in konusu ve oyuncuları

Necati Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği, Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Nöbet'in 1. bölümünden yeni bir fragman yayınlandı. 'Gece vakti bu dağlarda ya kurt gezer ya jandarma' mottosuyla yola çıkan dizide aksiyon dolu anlar dikkat çekiyor. İşte Nöbet dizisi oyuncuları ve konusu.

Trend 20-01-2019 21:18

Ünlü oyuncu Saygın Soysal, Nöbet dizisinde hangi rolde oynuyor?

Bugüne kadar birçok başarılı projede yer alan Saygın Soysal, Pana Film ve Necati Şaşmaz'ın yeni dizisi 'Nöbet'te Kıdemli Yüzbaşı rolüyle izleyenlerin karşısına çıkacak.

Magazin 17-01-2019 20:07

Nöbet dizisinden ilk fragman yayınlandı! İşte Necati Şaşmaz imzalı Nöbet'in konusu ve oyuncuları

Necati Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği, Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Nöbet'in ilk fragmanı yayınlandı. İşte Nöbet dizisi oyuncuları ve konusu.

Trend 15-01-2019 20:52

Necati Şaşmaz imzalı Nöbet dizisinin çekimleri başladı! İşte ilk kareler

Show TV'nin iddialı dizisi Nöbet'in çekimleri Antalya'da başladı. Necati Şaşmaz'ın yapımcısı olduğu Nöbet'in çekimlerinden ilk kareler de yayınlandı.

Magazin 10-01-2019 22:29

Nöbet dizisi nerede çekiliyor? İşte Necati Şaşmaz'ın dizisi Nöbet'in oyuncu kadrosu!

Necati Şaşmaz Pana Film'in yapımcısı olduğu iddialı dizi Nöbet'in çekimleri Antalya'da başladı. Peki Nöbet dizisinde kimler oynuyor, konusu nedir? İşte Nöbet dizisi hakkında yeni haberler.

Magazin 07-01-2019 02:31

Nöbet dizisinde sürpriz isim! Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay hangi rolde oynayacak?

Yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Pana Film imzalı merakla beklenen 'Nöbet' dizisine sürpriz bir isim daha eklendi.

Magazin 03-01-2019 20:00

Pana Film'in yeni dizisi Nöbet'in kadrosuna bir oyuncu daha katıldı!

Pana Film'in yapımcısı olduğu iddialı dizi Nöbet'in oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı.

Magazin 13-12-2018 20:02

Necati Şaşmaz imzalı Nöbet 7/24 dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ‘Kurtlar Vadisi’ dizisindeki Polat Alemdar karakteri ile özdeşleşen Necati Şaşmaz, yeni bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Necati Şaşmaz'ın yapımcısı olduğu Nöbet 7/24 dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu.

Magazin 27-11-2018 21:41

Nöbet dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı!

Pana Film’in yeni projesi başlıyor. Kadrosu uzun zamandır merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu netleşti.

Magazin 20-11-2018 16:35

Nöbet dizisi ne zaman başlıyor? Nöbet'in oyuncu kadrosu belli oldu

Pana Film'in yeni dizisi Nöbet'in oyuncu kadrosu belli oldu. Show TV'de yayınlanacak olan Nöbet dizisi için Antalya'da yeni bir kasaba inşa edildi. Peki Nöbet dizisinde kimler oynuyor? Ne zaman yayınlanacak? İşte Show TV'nin yeni dizisi Nöbet'in oyuncu kadrosu ve detayları.

Magazin 19-11-2018 21:34