Nur Fettahoğlu Haberleri Ve Son Dakika Nur Fettahoğlu Haberleri

Nur Fettahoğlu Haberleri Ve Son Dakika Nur Fettahoğlu Haberleri

Nur Fettahoğlu 12 Kasım 1980'de Sinan ve Fatma Fettahoğlu'nun beş çocuğundan biri olarak Duisburg, Almanya'da dünyaya geldi.

Nur Fettahoğlu Türkiye'ye döndükten sonra ailesiyle İstanbul'da yaşamaya başladı, sırasıyla Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun oldu. Nur Fettahoğlu çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra kariyerine Sky Turk'te borsa spikerliği yaparak devam etti.

Nur Fettahoğlu bu süreçten sonra dizilere transfer oldu. Fettahoğlu, Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı'nda roller aldıktan sonra, Kanal D'nin büyük prodüksiyonu Aşk-ı Memnu'da Peyker rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Nur Fettahoğlu 2 Ağustos 2008 tarihinde borsacı Murat Aysan'la dünyaevine girip Nur Aysan adını aldı. 7 Nisan 2011 tarihinde boşandı.

Nur Fettahoğlu, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran karakteriyle halen dizide oynamaktadır.

Nur Fettahoğlu, 29 Ekim 2013 tarihinde işadamı Levent Veziroğlu ile evlendi.

Filmleri :
2011 - Muhteşem Yüzyıl
2011 - Gişe Memuru
2010 - Kurtlar Vadisi Filistin
2008 - Aşk-ı Memnu
2007 - Benden Baba Olmaz
2007 - Gönül Salıncağı

Nur Fettahoğlu Haberleri

Yabani'nin yıldızı Nur Fettahoğlu imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu imaj tazeledi. Güzel oyuncu kızıl olan saçlarını sarıya boyattı. Fettahoğlu'nun yeni imajı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 01-02-2024 10:45

Muhteşem Yüzyıl'in yıldızları bir araya geldi! O kareye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Cansu Dere (Firuze), Selma Ergeç (Hatice) ve Nur Fettahoğlu (Mahidevran) geçtiğimiz akşam bir araya geldi. Üç oyuncunun fotoğrafını Nur Fettahoğlu takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-11-2023 12:59

'Nur Fettahoğlu evli iş insanıyla yakalandı' iddiası sonrası açıklama geldi! Aşkını ilan etti

Son olarak Darmaduman dizisinde rol alan Nur Fettahoğlu'nun önceki akşam evli iş insanı Hasan Ali Ceylan ile arabada öpüştüğü iddia edildi. Fettahoğlu'nun avukatı ise oyuncu hakkındaki yasak aşk iddiasını kesin bir dille yalanladı. Güzel oyuncu ise açıklama yaparak aşkını ilan etti.

Magazin 10-01-2023 15:12

Darmaduman dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Darmaduman ne zaman başlıyor? Yerli Beverly Hills!

Darmaduman dizisi Fox Tv'nin yeni sezon dizi yapımlarından biri olarak karşımıza çıkacak. Darmaduman, Amerikan yapımı Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlama gençlik dizisidir. Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi birçok ünlü oyuncunun yer aldığı Darmaduman dizisi hakkında detaylar dizi severler tarafından merak konusu oldu. Peki, Darmaduman dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Magazin 27-10-2022 22:54

Darmaduman nerede çekiliyor? Darmaduman dizisi çekim yerleri merak konusu oldu

Darmaduman dizisinin çekim yerleri seyirciler tarafından merak konusu oldu. 27 Ekim Perşembe akşamı Fox Tv'de yayın hayatına başlayacak olan Darmaduman dizisinin başrollerinde Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi isimler yer alıyor. Darmaduman, Amerikan yapımı Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlama gençlik dizisidir. Peki, Darmaduman nerede çekiliyor? Darmaduman dizisi çekim yerleri ve detaylar...

Magazin 27-10-2022 22:53

Darmaduman hangi diziden uyarlama? Darmaduman oyuncuları kimler? İşte merak edilenler

Darmaduman dizisinin hangi diziden uyarlama olduğu seyirciler tarafından araştırma konusu oldu. Fox Tv'nin yeni dizisi Darmaduman ile beraber dizi hakkında birçok detay merak konusu oldu. Her perşembe akşamı seyirciyle buluşacak olan Darmaduman dizisinin başrollerinde Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi isimler yer alıyor. Peki, Darmaduman hangi diziden uyarlama? Darmaduman oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 27-10-2022 22:51

Yerli Beverly Hills Gelecek Uzun Sürer dizisine yeni bir oyuncu daha! Bakın o sarışın güzel kimmiş?

Beverly Hills, 90210 adlı Amerikan yapımından uyarlama olan Gelecek Uzun Sürer dizisi yakında FOX Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor. Son olarak okulun en havalı kızı olan Derin'in annesi karakteri ile yeni bir isim dahil oldu.

Magazin 16-08-2022 13:52

Muhteşem Yüzyıl'ın Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu mayosuyla poz verdi!

Bir zamanlara damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mahidevran rolüne hayta veren Nur Fettahoğlu sonraki yıllarda Kardeş Çocukları, Babil, Kağıt Ev gibi projelerde yer aldı. Ekranların tanınan yüzlerinden biri haline gelen Nur Fettahoğlu sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 15-07-2022 12:47

Aşk-ı Memnu'nun Peyker'i Nur Fettahoğlu bikinili pozlarıyla ağızları açık bıraktı! Alev emojisi yağdı...

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Peyker Yöreoğlu karakteriyle adını adeta tüm Türkiye'ye duyuran Nur Fettahoğlu, Instagram hesabından paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Dizide Bihter'in kardeşi Peyker karakteriyle tanınan Nur Fettahoğlu, bikinili cesur pozlarıyla takipçilerini mest etti.

Magazin 11-07-2022 13:31

Nur Fettahoğlu yatak odasında poz verdi! Güzel vücut ve güzel zarafet

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Peyker karakteriyle adını duyuran Nur Fettahoğlu daha sonra pek çok dizide yer alarak dikkat çekti. Nur Fettahoğlu şu sıralar yatak odasında verdiği pozla gündemde. Nur Fettahoğlu'nun cesur pozunu gören hayranları "Bu ne güzellik" yorumlarında bulundu.

Magazin 26-06-2022 14:26

Nur Fettahoğlu yaz sezonunu açtı! Plajdan poz verdi

Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Mahidevran Sultan rolüyle seyircilerin aklına kazınan ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu ilerleyen yıllarda da birçok dizi, sinema projesinde yer aldı. Yaz sezonunu açan ünlü oyuncu plajdan poz verdi.

Magazin 22-05-2022 13:32

Nur Fettahoğlu'nun eski eşi Levent Veziroğlu kız arkadaşıyla görüntülendi

Oyuncu Nur Fettahoğlu'ndan Mart 2021'de boşanan Levent Veziroğlu, önceki akşam Arnavutköy'de esmer bir güzelle görüntülendi.

Magazin 18-05-2022 07:59

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Umut Evirgen'le fotoğrafını paylaşmıştı! Aşk notu sonrası Nur Fettahoğlu'ndan açıklama

Aşk var, yok derken geçtiğimiz günlerde bir mekanda sarmaş dolaş yakalanan Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen birbirlerini öpücüklere boğmuştu. Çok konuşulan görüntülerin ardından Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Umut Evirgen'le sosyal medya hesabından bir pozunu paylaştı. Yazdığı notla dikkat çeken Fettahoğlu, "Yeni bir aşk mı?" sorularına yanıt verdi.

Magazin 28-02-2022 09:40

Kafa karıştıran fotoğraf! Umut Evirgen ve Nur Fettahoğlu aşk mı yaşıyor?

Bir süredir ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikte olan işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen'in oyuncu Nur Fettahoğlu ile fotoğrafı kafaları karıştırdı.

Magazin 26-02-2022 10:40

Benden Ne Olur filmi oyuncuları kimler? Benden Ne Olur filmi konusu nedir?

İlgiyle takip edilen 'Benden Ne Olur?' filminin galası gerçekleşti. Başrollerde Hazal Kaya, Onur Tuna gibi pek çok başarılı ismin bulunduğu 'Benden Ne Olur?' filminin ne zaman çıkacağı ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki Benden Ne Olur filmi oyuncuları kimler? Benden Ne Olur filmi konusu nedir? İşte ayrıntılar...

Trend 12-01-2022 21:49

Benden Ne Olur filmi uyarlama mı? Benden Ne Olur konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan gibi oyuncuların yer aldığı 'Benden Ne Olur' filminin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy oturuyor. Komedi filminin senaryosu Aslı T. Kızmaz ve Müge T. Öztürk tarafından kaleme alınmış. Peki Benden Ne Olur filmi uyarlama mı?

Trend 12-01-2022 13:22

Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu'nun ablası ünlü sunucu çıktı!

Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Peyker karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Nur Fettahoğlu'nun ablası da ünlü çıktı.

Magazin 18-11-2021 11:48

Aşk-ı Memnu’nun yıldızı Nur Fettahoğlu’ndan yatak pozu

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Peyker karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu son olarak erken final yapan Star Tv dizisi Kağıt Ev’de rol almıştı. Sevilen isim Instagram hesabından paylaştığı yatak pozuyla hayranlarından tam puan aldı.

Magazin 14-11-2021 01:02

Nur Fettahoğlu’nun asıl mesleği duyanları şaşırtacak cinsten

Girdiği her rolün hakkını veren oyuncu Nur Fettahoğlu son olarak Kağıt Ev dizisinde Aylin rolünde yer almıştı. Oyunculukta oldukça yetenekli olan Fettahoğlu’nun asıl mesleğini biliyor musunuz?

Magazin 25-10-2021 10:51

Nur Fettahoğlu mayolu pozunu paylaştı! O zaman dans

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Instagram'dan yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. 40 yaşındaki Fettahoğlu, siyah mayosuyla evinde çektirdiği bir fotoğrafını "Dolunay mı? Retro bitti mi? O zaman dans" notuyla paylaştı.

Magazin 21-10-2021 02:28

Tuvana Türkay'dan tekne paylaşımı

Zaman zaman paylaşımlarıyla dikkat çeken Tuvana Türkay şimdi ise teknede verdiği pozla adından söz ettirdi.

Magazin 17-10-2021 15:43

Aşk-ı Memnu'nun sevilen ikilisi yıllar sonra bir arada! İşte Nur Fettahoğlu ile İlker Kızmaz'ın samimi pozları

Yayınlandığı döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisi hem Türk edebiyatında önemli yeri olan Halit Ziya Uşaklıgil'in dram türündeki romanının öyküsü ile hem de başarılı dizi oyuncuları ile Türk seyircilerinin belleğine kazındı. Dizide karı-koca rolünü canlandıran Nur Fettahoğlu ile İlker Kızmaz yıllar sonra bir araya geldi. Fettahoğlu, Kızmaz ile çekildiği samimi pozları Instagram üzerinden paylaştı.

Magazin 09-09-2021 18:59

Deliler Fatih’in Fermanı filmi nerede çekildi? Deliler Fatih’in Fermanı oyuncuları

Deliler Fatih’in Fermanı filmi 2018 yılında vizyona girdi. Sinema severler tarafından beğenilen Deliler Fatih’in Fermanı filmi, Osmanlı dönemindeki özel kuvvetlerden olan ‘Deliler’in mücadelesini konu ediniyor. Başrollerinde Yetkin Dikinciler, Nur Fettahoğlu ve Erken Petekkaya gibi başarılı isimler yer alıyor. Deliler Fatih’in Fermanı filmi izleyiciler tarafından beğeni toplarken, oyuncu kadrosu ise merak ediliyor.

Magazin 20-07-2021 15:00

Nur Fettahoğlu'nun mayolu pozu hayranlarından tam not aldı

Erdal Beşikçioğlu ve Tuvana Türkay'la başrolünü paylaştığı 'Kağıt Ev' dizisinin finalinden sonra tatile çıkan Nur Fettahoğlu'nun siyah mayosuyla verdiği poz, hayranlarından tam not aldı.

Magazin 15-07-2021 10:12

Sürpriz aşk iddiası! Nur Fettahoğlu ile Emre Kavuk'a gönlünü kaptırdı!

Geçtiğimiz aylarda sekiz yıllık eşi Levent Veziroğlu ile yollarını ayıran ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu'nun, hakkında yeni aşka yelken açtığı iddia edildi. Fettahoğlu’nun Altın Portakal ödülü sahibi yönetmen Emre Kavuk'a gönlünü kaptırdığı ileri sürülür. Öte yandan ikiliden çıkan haberlere karşı bir açıklama gelmemesi ise iddiaları güçlendirdi.

Magazin 05-07-2021 15:40

Gişe Memuru filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Gişe Memuru filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Serkan Ercan, Büşra Pekin ve Zafer Diper gibi oyuncuların yer aldığı Gişe Memuru filminin nerede çekildiği, ne zaman çekildiği ve konusu merak ediliyor. Sessiz sakin bir gişe memurunun hayatının anlatıldığı filmin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Peki Gişe Memuru filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Gişe Memuru filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 20-05-2021 17:45

Kağıt Ev dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı | İnci’nin ölüm haberini Gülsüm’e Cihan veriyor!

Erdal Beşikçioğlu’nun uzun bir aradan sonra sürükleyici bir diziyle tekrar izleyici karşısına çıktığı Kağıt Ev, her Pazartesi Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde İnci’nin cesedine intihar süsü vererek başka bir yere taşımaya çalışan Cihan ve Aylin, bu hamleleri ile iyice içinden çıkılmaz bir duruma düşüyor.

Magazin 17-05-2021 12:30

Nur Fettahoğlu'nun zayıflığı gündem olmuştu! Eleştirilere isyan etti

Nur Fettahoğlu, son dönemde zayıflığı ve sosyal medyada bazı paylaştığı fotoğrafların eleştirilmesi üzerine, Instagram'dan açıklama yaparak, isyan etti.

Magazin 10-05-2021 09:36

Kağıt Ev 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kağıt Ev 2. son bölüm özet

Star TV'nin yeni ve iddialı yapımlarından olan Kağıt Ev dizisinin ikinci bölümü geçtiğimiz Pazartesi ekranlara gelerek izleyicilerini soluksuz bıraktı. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay'ın paylaştığı Kağıt Ev dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı ise yeni bölümün de soluksuz izleneceğini gösterdi...

Magazin 03-05-2021 17:01

Nur Fettahoğlu'nun son hali hayranlarını korkuttu

Oynadığı dizilerle Türkiye'nin yanı sıra başta Orta Doğu'da olmak üzere birçok ülkede büyük hayran kitlesine sahip olan Nur Fettahoğlu, son haliyle sevenlerini korkuttu.

Magazin 01-05-2021 08:29

Kağıt Ev 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cemre'den şoke eden İnci açıklaması! Kağıt Ev 2. son bölümde neler oldu?

Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev 2. bölümüyle ekrana geldi. Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrolleri paylaştığı Kağıt Ev dizisinde İnci'nin Cemre tarafından öldürülmesinden sonra Fırtına ailesinde işler karıştı. Cinayeti saklamaya çalışan Cihan ve Aylin, kızlarının tavırlarıyla yeni bir yıkım daha yaşadı. Kağıt Ev dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Azra'nın programına katılan Cemre'nin İnci hakkındaki açıklamaları herkesi şoke ediyor.

Magazin 27-04-2021 02:13

Kağıt Ev dizisi 1. bölüme Cemre damga vurdu! Sosyal medyayı salladı! Kağıt Ev 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrolleri paylaştığı Kağıt Ev ilk bölümündeki sıra dışı sahneleriyle dikkat çekti. Genç oyuncu Helin Kandemir'in canlandırdığı Cemre karakteri ise yaptıklarıyla ilk bölüme damga vurdu. Kağıt Ev dizisi sosyal medyada da gündem oldu. Kağıt Ev'in 2. bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı.

Magazin 19-04-2021 23:45

Tuğçe Aykut kimdir? Kağıt Ev dizisinin İnci’si Tuğçe Aykut kimdir? Tuğçe Aykut kaç yaşında?

Star TV’de 19 Nisan Pazartesi günü yayın hayatına başlayan Kağıt Ev dizisinde İnci karakterine hayat veren Tuğçe Aykut, daha önce birçok dizide de rol aldı. Tuğçe Aykut, Kağıt Ev dizisinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu ile beraber rol alıyor. Tanıtımlarının yapılmaya başlanmasından beri izleyiciler tarafından heyecanla beklenen Kağıt Ev dizisi 19 Nisan Pazartesi ilk bölümü ile Star TV ekranlarında izleyici karşısına geçiyor.

Haber 19-04-2021 13:54

Kağıt Ev dizisi Bülent kimdir? Can Nergis kimdir? Can Nergis kaç yaşında?

Can Nergis, Star TV’nin yeni dizisi Kağıt Ev ile 19 Nisan Pazartesi günü izleyici karşısına çıkıyor. Kağıt Ev dizisinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu da yer alıyor. Can Nergis, ilk olarak Çin ve Tayland’da 8 yıl modellik yapmıştır. Nergis, en büyük çıkışını ise 2014 – 2015 yılları arasında başrol oynadığı Arka Sokaklar dizisinde yakalamıştır. Daha önce irili ufaklı birçok rolde yer alan Can Nergis, daha sonra çeşitli sebeplerle sezon sonunda diziden ayrılmak zorunda kalmıştır

Haber 19-04-2021 13:04

Nur Fettahoğlu kimdir? Nur Fettahoğlu gerçek ismi ne? Kağıt Ev dizisinin Aylin’i Nur Fettahoğlu kaç yaşında?

Başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu, yeni bir diziyle tekrar ekranlara dönüyor. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev dizisi ile Star TV’de tekrar izleyici karşısına çıkıyor. Sosyal medyada güzelliği ve başarıları ile sık sık gündeme gelen Fettahoğlu, en son magazin gündeminde eski eşi Levent Veziroğlu ile olan inişli çıkışlı evlilikleri ile gündeme gelmişti. 2015 yılında boşanmaya karar veren çift, daha sonra devam etme kararı almış ve 2016 senesinde bir kız çocukları olmuştur.

Haber 19-04-2021 12:50

Kağıt Ev dizisinin oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi uyarlama mı? İşte Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu!

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlanacak olan Kağıt Ev dizisinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş ve Can Nergis gibi başarılı isimler yer alıyor. 19 Nisan Pazartesi günü ilk bölümü ile ekranlara gelen Kağıt Ev dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Dizinin yapımını ise 03 Medya üstlendi. Kağıt Ev dizisi, başarılı oyuncuların canlandırmaları ile 19 Nisan Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyici karşısına geçiyor.

Haber 19-04-2021 12:34

Kağıt Ev dizisi gerçek hikaye mi? Kağıt Ev nerede çekiliyor?

Star TV'nin merakla beklenen dizisi Kağıt Ev, bu akşam seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Büyük oyuncu kadrosu ve merakla beklenen hikayesi ile Kağıt Ev dizisi pazartesi günlerinin iddialı yapımları arasında yerini almaya hazırlanıyor. Peki, Kağıt Ev dizisi gerçek hikaye mi? Kağıt Ev nerede çekiliyor?

Haber 19-04-2021 12:18

Kağıt Ev dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! İşte Kağıt Ev dizisi 1. bölüm fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu

Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev'in yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın yer aldığı Kağıt Ev dizisinin 1. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Peki Kağıt Ev dizisi konusu nedir? İşte Kağıt Ev dizisi yayın tarihi ve 1. bölüm fragmanı.

Magazin 15-04-2021 00:07

Kağıt Ev ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Kağıt Ev dizisinin ne zaman başlayacağı araştırılıyor. O3 Medya imzali Kağıt Ev dizisi iddialı senaryosu ve oyuncu kadrosu ile ekranlarda olacak. Peki, Kağıt Ev hangi kanalda yayınlanacak? İşte Kağıt Ev dizisinin fragmanı...

Magazin 14-04-2021 22:19

Kağıt Ev dizisi ne zaman başlayacak? Kağıt Ev dizisinin başlama tarihi belli oldu!

Star Tv'nin ekranlara taşıyacağı yeni dizi Kağıt Ev başlıyor. Kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kağıt Ev dizisi hakkında izleyiciler merak içinde araştırma yapmaya başladı bile. Kağıt Ev oyuncuları kimler? Ne zaman başlayacak?

Haber 14-04-2021 16:32

Kağıt Ev dizisinden yeni fragman yayınlandı! İşte Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nu buluşturan Kağıt Ev dizisinin konusu ve oyuncuları

Star’ın yeni dizisi Kağıt Ev’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın yer aldığı diziden merak uyandıran yeni bir fragman yayınlandı. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu ise Kağıt Evde dizisindeki yeni rolüyle hayranlarını şaşırtacak. İşte Kağıt Ev dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları.

Magazin 08-04-2021 02:34

Kağıt Ev dizisinden ilk fotoğraflar geldi! İşte Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nu buluşturan Kağıt Ev dizisinin konusu ve oyuncuları

Star’ın yeni dizisi ‘Kağıt Ev’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın yer aldığı dizi setinden paylaşılan ilk fotoğraflar, büyük merak uyandırdı.

Magazin 31-03-2021 22:56

Nur Fettahoğlu eşi Levent Veziroğlu'ndan ikinci defa boşandı

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu 8 yıllık eşi Levent Veziroğlu'ndan 5 dakikada boşandı.

Magazin 26-03-2021 11:39

Nur Fettahoğlu kimdir? Nur Fettahoğlu kaç yaşında? Nur Fettahoğlu nereli?

Nur Fettahoğlu, ilk dizi deneyimine “Benden Baba Olmaz” dizisi ile başlamıştır. Nur Fettahoğlu, Almanya’da dünyaya gelmiş ancak aslen Rizelidir. Üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünü bitirmiştir. Nur Fettahoğlu, bir süre bankacılık yaptıktan sonra kamera karşısına ilk kez borsa spikerliği yaparak geçmiştir.

Magazin 24-03-2021 14:12

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu ikilisini bir araya getiren Kağıt Ev dizisi sete çıktı

Star Tv’nin iddialı yapımlarından Kağıt Ev dizisinin çekimleri başladı. Dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu paylaşıyor.

Magazin 24-03-2021 10:23

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev dizisinde buluştu! İşte Kağıt Ev dizisinin konusu

Star’ın yeni dizisi ‘Kağıt Ev’, yakında başlıyor. Yapımcılığına O3 Medya’nın imza attığı, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Kağıt Ev’ dizisinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu başrollerde oynuyor.

Magazin 21-03-2021 19:43

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu yıllar sonra yeniden aynı projede buluşuyor

Son olarak erken final yapan FOX'un Çocukluk dizisinde rol alan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, ekranlara dönüyor. Erdal Beşikçioğlu, 2010 yılında Kurtlar Vadisi Filistin'de bir araya geldiği Nur Fettahoğlu ile yeniden aynı seti paylaşacak.

Magazin 17-03-2021 23:55

Erdal Beşikçioğlu'nun partneri Nur Fettahoğlu

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde olduğu dizi için kadın başrol de belli oldu. Nur Fettahoğlu yapım ekibiyle el sıkıştı.

Magazin 16-03-2021 17:42

Yasak Elma dizisinden ayrılan Tuvana Türkay ve Can Nergis o dizide buluştu

Yasak Elma dizisinden ayrılan Tuvana Türkay ve Can Nergis ikilisinin Star Tv’nin adı henüz belli olmayan dizisinde rol alacağı iddia edildi. Dizide Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu ikilisinin de rol alacağı söyleniyor.

Magazin 16-03-2021 15:58