Nur Sürer Haberleri

Aile'nin Hülya Soykan'ı Nur Sürer'in acı günü! Kardeşi hayatını kaybetti

Son olarak Show Tv'nin sevilen dizisi Aile'de hayat verdiği 'Hülya Soykan' karakteriyle adından söz ettiren Nur Sürer kardeş acısıyla sarıldı. Sürer'in 65 yaşındaki kardeşi Süleyman Sürer, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Magazin 08-02-2024 13:00

Nur Sürer'den günler sonra Farah Zeynep Abdullah'a tepki! Kimsenin haddine değil...

'Aile' dizisinde Hülya Soykan karakterine hayat veren oyuncu Nur Sürer, Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney'le ilgili sözlerine günler sonra tepki gösterdi. Oyuncuya kırıldığını söyleyen Sürer aynı zamanda "Hiç kimsenin haddi değil Yılmaz Güney’le ilgili konuşmak" dedi.

Magazin 10-10-2023 10:46

Aile'nin Hülya Soykan'ı Nur Sürer'in yeni projesi belli oldu! Timuçin Esen ile başrolü paylaşacak

Show Tv'nin fenomen dizisi Aile'de Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde yer alan Nur Sürer'in yeni projesi belli oldu. Aile dizisinin 13. bölümde sezon finali yapmasıyla birlikte tatile çıkan Nur Sürer yeni bir projeye daha başlayacağını açıkladı.

Magazin 05-06-2023 15:35

Aile'nin Hülya Soykan'ı Nur Sürer'in eski eşi de ünlü çıktı! Meğer yıldız isimle 13 yıl...

Camdaki Kız'dan sonra Aile dizisindeki Hülya Soykan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Nur Sürer, performansıyla büyük beğeni topluyor. Oyuncuları arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıyaka, Canan Ergüder ve Nejat İşler gibi başarılı isimlerin bulunduğu Aile dizisindeki sert tavırlarıyla konuşulan Nur Sürer'in eski eşi de çok ünlü bir isim çıktı.

Magazin 24-05-2023 00:00

Camdaki Kız'da şok veda! Diziden ayrılıp Behzat Ç.'ye transfer oluyor

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Hande Ataizi ve Nur Sürer'in diziden ayrılmasının ardından bu kez yeni bir ismin daha ayrılığı belli oldu. Diziden ayrılan oyuncunun ise Behzat Ç'ye dahil olacağı öğrenildi.

Magazin 21-04-2023 17:20

Fatma Girik için duygulandıran tören! Nur Sürer o anısını anlatırken gözyaşlarını tutamadı: Kadir İnanır çok sinirlenirdi bize...

Türk sinemasının efsane oyuncularından Fatma Girik, ölümünün 1’inci yıl dönümünde bir dönem belediye başkanlığı yaptığı Şişli’de anıldı. Girik’in sinema hayatının anlatıldığı törene Müjdat Gezen, Halil Ergün, Nur Sürer, Gül Sunal, Engin Çağlar, Çiğdem Tunç, Meral Orhonsay katıldı. Gözyaşlarını tutamayan Nur Sürer ise "Birlikte sabah çıkıp çalışacağımız köye giderdik. Kadir İnanır çok sinirlenirdi bize. ‘Kadın başınıza minibüslerle gidiyorsunuz geliyorsunuz köye’ filan diye." şeklinde konuştu.

Magazin 24-01-2023 23:35

Camdaki Kız'ın Feride'si öldü! Feride'ye hayat veren Nur Sürer ölüm ilanını görünce...

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız'da Feride rolü ölerek diziye veda etti. Feride'ye hayat veren usta oyuncu Nur Sürer'in diziden ayrılması sonrasında ölüm ilanı verildi. Usta oyuncu ilanı görünce şoke oldu.

Magazin 05-01-2023 15:40

Camdaki Kız'ın Feride'si öldü! Nur Sürer, Camdaki Kız'a veda eder etmez bakın hangi diziyle anlaştı

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız'da şoke eden bir ölüm gerçekleşti. Camdaki Kız'ın Feride'si öldü. Dizide Feride rolüne hayat veren usta oyuncu Nur Sürer Camdaki Kız'a veda edip Aile ve Çocuk dizileriyle anlaştı.

Magazin 30-12-2022 14:23

Camdaki Kız’ın Feride’sinin eski eşini görenler şaştı kaldı! Herkesin tanıdığı bir isim

Camdaki Kız dizisinde Feride karakterine hayat veren Nur Sürer’in oyunculuğu izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Oyuncuları arasında Feyyaz Şerifoğlu, Burcu Biricik, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan’ın yer aldığı Camdaki Kız da Nalan ile olan ilişkisiyle çok konuşulan Sürer’in eski eşini görenler şaştı kaldı.

Magazin 30-12-2022 14:13

Camdaki Kız Feride öldü mü? Nur Sürer diziden ayrıldı mı? Gerçek hikayesi merak konusuydu

Camdaki Kız dizisinde Feride karakterine Nur Sürer hayat veriyordu. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gerçek hikayesi ile izleyenler tarafından merak edilen Camdaki Kız perşembe akşamları yayınlanıyor. Peki, Camdaki Kız Feride öldü mü? Nur Sürer diziden ayrıldı mı?

Magazin 29-12-2022 16:18

Camdaki Kız 63. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Feride, Nalan'la hesaplaştıktan sonra ölüyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da bu hafta yer yerinden oynayacak. Camdaki Kız 63. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İzleyenler şokta. Feride, Nalan'la hesaplaştıktan sonra ölüyor. Bu ölümün Nalan'ı nasıl etkileyeceği ise merak konusu. İşte tüm detaylar...

Magazin 26-12-2022 11:54

Ünlü oyuncular Cici filminde buluştu! Bir Başkadır'la büyük ses getiren Berkun Oya imzalı Netflix filmi Cici'den çarpıcı fragman

Netflix'te büyük ses getiren Bir Başkadır dizisinin yönetmeni ve senaristi Berkun Oya, yine çok konuşulacak bir yapıma imza attı. Netflix Türkiye'nin yeni filmi Cici'nin fragmanı da yayınlandı. Berkun Oya imzalı Cici isimli filmin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, İncinur Daşdemir, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek, Şevval Balkan ve Yılmaz Erdoğan gibi birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Hikayesiyle de dikkat çeken Cici'nin Netflix'teki yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 13-10-2022 20:06

Nur Sürer ile Feyyaz Şerifoğlu'ndan set pozu

Kanal D'de perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan 'Camdaki Kız' dizisi üçüncü sezon için sete çıktı. Dizinin 'Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu, kayınvalidesi 'Feride İpekoğlu' karakterine hayat veren Nur Sürer ile poz verdi. Ünlü isim, yönetmen Nadim Güç'ün çektiği kareyi takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 07-09-2022 12:26

Camdaki Kız 37. yeni bölüm fragmanı! Nalan'ın Hayri'ye aşkı ortaya mı çıkıyor?

Camdaki Kız'ın 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan'ın, Hayri'ye aşık olup olmadığı ortaya mı çıkıyor? Nalan, Sedat'tan uzaklaştıkça Hayri'yi kendisine daha yakın bulmaya başlıyor. Gönlüne anlam veremeyen Nalan, dertleştiği Muzo'nun sorduğu soru karşısında bocalıyor.

Magazin 29-03-2022 21:52

Annem Feride gibiydi diyen Nur Sürer kimdir? Nur Sürer kaç yaşında, nereli ve dizileri nelerdir?

Nur Sürer, sevilen yapım Camdaki Kız dizisinde Feride karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu Feride rolüne dair dikkat çeken bir açıklama yaptı. Sürer, "Annem Feride gibiydi" deyince tüm magazin dünyası bir anda karıştı. Nur Sürer'in bu açıklamasının ardından başarılı oyuncunun özel hayatı ve rol aldığı diziler araştırılmaya başlandı. İşte Nur Sürer'e dair merak edilenler!

Magazin 04-03-2022 10:16

Camdaki Kız 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan'dan Sedat'a tokat!

Camdaki Kız'ın 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan, Cana ile Sedat'ın ilişkisini öğrendikten sonra önemli bir adım atar. Sedat'ın ailesiyle yemekteyken bu ilişki ile ilgili onlara sert bir tepki gösterir. Cana'yı bildikleri halde, aynı ortamda kendisinin de olmasından dolayı onlara beklemedikleri sözler sarf eder. Nalan Sedat'a ise, tokatlı bir tepki gösteriyor.

Magazin 01-03-2022 02:37

Camdaki Kız 27. yeni bölüm 3. fragmanı! Nalan Sedat'ı affedecek mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 27. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Camdaki Kız ekrana verdiği 2 haftalık aranın ardından seyirci karşısına çıkacak. Camdaki Kız yeni bölümde Koroğlu ailesi Cavit'in sıkıştırmaları sonucunda kaosun ortasında kalmış ve bir çıkış yolu arıyor. Feride ise Cana'yı tehdit ediyor. Sedat, Nalan'dan af diliyor. Peki Nalan, Sedat'ı affedecek mi?

Magazin 20-01-2022 01:55

Camdaki Kız 26. yeni bölümden 2. fragman! Nalan, kocası Sedat ile Melisa'nın gizli kamera görüntülerini izliyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 26. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Cavit'in şirkette olan ortaklığı zor bir duruma giriyor. Sedat, bu durumdan çıkmayı düşünürken Rafet'in son anda verdiği karar Nalan'ın görüntüleri izlemesine neden oluyor. Nalan, kocası Sedat ve yasak aşkı Melisa'nın birlikte olduğu anlarda çekilen videoyu gözyaşları içinde izliyor. Sedat ise Nalan'ın videoyu izlediğini görünce büyük şok yaşıyor.

Magazin 27-12-2021 01:41

Camdaki Kız 25. yeni bölüm 2. fragmanı! Nalan ve Feride yüzleşmesi: Ben anne olacağım

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin 25. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan ile Nur Sürer'in hayat verdiği Feride arasında bir yüzleşme yaşanıyor. Nalan, Feride'nin karşısına anne olma isteğiyle çıkıyor. Feride, "Bana ancak anne olduktan sonra ahkam kesebilirsin. Bu da olamayacağı için benim anneliğimi sorgulamaya kalkma" diyor. Nalan ise annesine rest çekerek "Ben anne olacağım çünkü artık böyle yaşayamam" yanıtını veriyor.

Magazin 20-12-2021 02:10

Camdaki Kız 24. yeni bölüm fragmanı! Nalan, gerçek annesinin Sema İpekoğlu olduğunu öğrenecek mi?

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 23. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız'da Nalan, Adil'in gittiği mezarın kime ait olduğunu öğrenmek için annesi Feride'nin karşısına çıktı. Nalan'ın "Sema İpekoğlu kim anne?" sorusu ise Feride'yi şoke etti. Camdaki Kız'ın 24. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Nalan, Feride ve Adil'in sakladığı sırrı öğrenmeye çok yaklaşıyor. Nalan'ın "Beni bu yüzden mi sevmedin anne" sözleri dikkat çekiyor. Peki Nalan, gerçek annesi öğrenecek mi?

Magazin 10-12-2021 01:58

Camdaki Kız 22. bölüm final sahnesi! Gizlice buluşan Cana ve Adil'i Nalan yakaladı

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 22. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölümde Feride kocası Adil'i, Sedat'ın sevgilisi Cana ile telefonda konuşurken yakaladı. Feride, kızı Nalan'dan babasını takip etmesini ve kendisini her adımından haberdar etmesini istedi. Babasının peşine takılan Nalan, Adil’in beklenmedik ziyaretine şahit oldu. Nalan babası Adil'i, kocası Sedat'ın yasak aşkı Cana ile restoranda yakaladı. Babasının karşısına çıkan Nalan gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 03-12-2021 01:59

Camdaki Kız 22. yeni bölüm 2. fragmanı! Adil, Sedat'ın sevgilisi Cana ile hem Feride'ye hem de kızı Nalan'a yakalanıyor!

Kanal D'de perşembe akşamları seyirci karşısına çıkan Camdaki Kız dizisinin 22. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Feride kocası Adil'i, Sedat'ın sevgilisi Cana ile telefonda konuşurken yakalıyor. Adil'in telefonda Cana'ya "Siz mükemmel bir kadınsınız. Kimsenin sizi üzmeye hakkı yok. Ben buna izin vermem" sözlerini duyan Feride yıkılıyor. Diğer yandan ise Nalan, babası Adil'i Cana ile restoranda yakalıyor.

Magazin 01-12-2021 01:44

Camdaki Kız 21. son bölümde Melisa gizemi! Hayri, Muzo, Sedat ve Nalan'ı şoke eden olay!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 21. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölümüne Yüsra Geyik'in canlandırdığı Melisa karakteri damga vurdu. Muzo'nun sevgilisi olarak aileyle tanışan Melisa'yı gören dövmesinden hatırlayan, Nalan'ın eşi Sedat dondu kaldı. Melisa ve Sedat'ın geçmişte birlikte oldukları ortaya çıktı. Final sahnesinde ise Melisa ve Hayri karşı karşıya geldi. Hayri'nin Melisa ile geçmişindeki sırlar merak konusu oldu.

Magazin 26-11-2021 02:20

Camdaki Kız 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cana, Nalan'ın babası Adil'e tuzak kuruyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cana, Sedat ve Nalan'dan intikam almak için şimdi de Adil'e tuzak kuruyor. Cana ve Adil'i samimi şekilde gören Nalan ise bu manzara karşısında şoke oluyor. Feride ise Adil'e aba altından sopayı gösteriyor. Diğer yandan ise Sedat eşi Nalan'ı, Cana'dan sonra başka biriyle daha aldatıyor.

Magazin 21-11-2021 22:18

Camdaki Kız 20. yeni bölümde Nalan büyük değişimiyle şaşırtacak! Bundan sonra Sedat seni kaybetmekten korkacak

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 20. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız'da kendisinden boşanmak isteyen eşi Sedat'ın, yasak aşk yaşadığı Cana ile yurt dışına kaçmak istediğini öğrenen Nalan büyük bir yıkım yaşamıştı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ise annesi Feride'nin isteğiyle Nalan büyük bir değişim yaşıyor. Konağa geri dönen Sedat ise Nalan'a yüzük hediye ederek "Bunun evliliğimizin yeni dönemini temsil etmesini istiyorum" diyor.

Magazin 16-11-2021 21:32

Camdaki Kız 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Muzo'nun sevgilisi Nalan'ı şoke ediyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Nalan, Sedat'ı geri döndürüyor. Nalan, Sedat'ın gitmesine engel olduğunu düşünürken aslında gerçek bambaşka çıkıyor. Sedat ve Cana'nın ihanetini öğrenemeyen Nalan, neler yaşayacak? Muzo ise kız arkadaşını Sedat ve Nalan'la tanıştırıyor. Ancak Muzo'nun tanıştırdığı kişinin tarzıyla Nalan'a benzemesi ise şoke ediyor.

Magazin 15-11-2021 03:05

Camdaki Kız 19. yeni bölüm 2. fragmanı! Nalan'ın annesi Feride, Sedat'a savaş açıyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 19. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde eşi Sedat'ın boşanma kararından sonra evi terk eden Nalan, annesi Feride'nin yanına dönüyor. Sedat'ın karşısına çıkan Feride'nin "Bir zavallıya kızımı verecek kadar kör olduğum için yazıklar olsun bana. Bu söylediklerini sana tek tek yedirmezsem bana da 'Feride' demesinler" sözleriyle gözdağı veriyor. Feride'nin "Yeri yerinden oynatmaya gidiyorum" sözleri de dikkat çekiyor.

Magazin 08-11-2021 02:10

Camdaki Kız 18. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Muzo, Nalan'a Sedat hakkındaki gerçekleri anlatıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 18. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Nalan, eşi Sedat hakkındaki gerçekleri Muzo'dan öğrenecek. Cana ile yasak aşkı ifşa olan Sedat, babası tarafından mirastan men edilince bir plan yapıyor. Sedat, kendi hisselerini Cavit'e satmak istiyor. Yaşananlara daha fazla dayanamayan Muzo ise Nalan'ın yanına giderek "Bunları benden duymanı istemezdim ama artık gerçekleri konuşmanın zamanı geldi" diyerek Sedat hakkında açıklama yapacak.

Magazin 02-11-2021 22:40

Camdaki Kız 18. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ortadan kaybolan Sedat'a ne olacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 18. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde, Sedat ortadan kayboluyor, aileler karşı karşıya geliyor. Koroğlu ailesinde bir yıkım yaşanmaktadır. Hem Sedat hem de Selen evden ayrılır. Bunun akabinde Nalan da Sedat'a ulaşamaz. Sedat ise oldukça düşüncelidir. Koroğlu ailesi dağılacak mı?

Magazin 30-10-2021 22:29

Camdaki Kız 16. son bölüm final sahnesinde Cana ve Sedat'ın yasak aşkı ifşa oldu! Videoyu kim yayınladı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 16. son bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kız'ın son bölüm final sahnesinde, partide herkesi şoke eden görüntüler ekrana geldi. Selen, Gülcihan ve Rafet’in evliliklerinin 35’inci yıl için Gülcihan’a sürpriz olacak bir parti düzenledi. Ancak partinin sonunda herkesi şoke eden görüntüler ortaya çıktı. Perdeye yansıyan görüntülerde, Cana ve Sedat'ın yasak aşkı ortaya çıktı. Cana ve Sedat'ın yasak aşk videosunu kimin yayınladığı ise merak konusu oldu.

Magazin 22-10-2021 02:18

Camdaki Kız 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Feride kızı Nalan'a şiddet uyguluyor!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız'ın 15. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız'ın yeni bölüm fragmanında, Nalan zor anlar yaşıyor. Feride, kızı Nalan'ı sopayla dövüyor. Feride'nin "Benden kurtulmanın yolu anne olman" sözleri Nalan'ı gözyaşlarına boğuyor.

Magazin 12-10-2021 02:09

Camdaki Kız 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nalan, Sedat'ı Cana'ya aşkını ilan ederken yakalıyor!

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi ve Nur Sürer’in paylaştığı Camdaki Kız'ın 14. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan ve Sedat arasında yakınlaşma dikkat çekiyor. Ancak Cana'dan vazgeçemeyen Sedat, eşi Nalan'a yakalanıyor. Gece yarısı Cana'yı arayan Sedat, "Bazen belli edemesem de seni çok seviyorum. Senden önemli hiçbir şey yok bu hayatta" diyor. Nalan ise Sedat'ın bu sözlerini duyuyor.

Magazin 06-10-2021 02:59

Camdaki Kız 13. bölümde romantik geceye Cana baskını! Nalan ve Sedat'ı yatakta yakaladı!

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer’in paylaştığı Camdaki Kız'ın 13. son bölümü ekrana geldi. Hayri karakteriyle Cihangir Ceyhan'ın da kadrosuna katıldığı Camdaki Kız'ın final sahnesi ise izleyenleri şaşırttı. Sedat'a sürpriz yapmak isteyen Nalan, kaldığı otele gitti. İkilinin romantik anlar yaşadığı sırada ise, Sedat'ın yasak aşkı Cana otel odasına baskın yaptı. Odaya giren Cana'yı gören Sedat büyük şok yaşadı.

Magazin 01-10-2021 01:34

Camdaki Kız'da Hayri rolüyle Cihangir Ceyhan damga vurdu! Camdaki Kız 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Camdaki Kız dizisi 12. son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer’in paylaştığı Camdaki Kız'ın 13. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Camdaki Kız'da uzun süredir esrarını koruyan Hayri karakteri ilk defa seyirci karşısına çıktı. Diziye yeni katılan Cihangir Ceyhan'ın canlandırdığı Hayri karakteri son bölüme damga vurdu. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ise Rafet, Hayri'yi yanına alarak şoförü yapıyor. Nalan ve Hayri ise karşı karşıya geliyor.

Magazin 24-09-2021 00:36

Camdaki Kız 12. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Damadı Sedat'ı yasak aşkı Cana'yla yakalayan Feride tokatı basıyor!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin 12. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Başrollerini Burcu Biricik, Nur Sürer ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ortalık yangın yerine dönüyor. Cana ve Sedat'ı yakalayan Feride, Sedat'ın üstüne yürüyor. Öte yandan evde de işler sarpa sarıyor. Rafet Nalan'ın üzerine giderken araya Muzo giriyor. Muzo'ya bağıran Rafet ise karısından sert bir tepki alıyor. Tüm bunlara kalbi dayanmayan Rafet ise yere yığılıyor.

Magazin 21-09-2021 00:06

Camdaki Kız 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Feride'nin Nalan hakkındaki sırrı ortaya çıkıyor

Camdaki Kız dizisi 2. sezonuyla seyirci karşısına çıktı. Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer’in paylaştığı Camdaki Kız'ın 10. yeni bölümü 9 Eylül Perşembe akşamı yayınlandı. Dizinin 11. yeni bölümünden de ilk fragman izleyiciyle buluştu. Fragmanda Nalan sınırlarını aşmaya çalışıyor. Hayatı boyunca Feride'nin ikazlarıyla karşılaşan Nalan, evliliğinde ve yeni hayatında kalıplarını yıkmaya çalışmaktadır. Öte yandan Feride'nin Nalan hakkında sakladığı sır açığa çıkmak üzeredir.

Magazin 10-09-2021 00:54

Camdaki Kız yeni sezonu açıyor! Nalan ve Sedat yeni hayatlarına başlıyor! İşte Camdaki Kız 10. bölüm fragmanı ve konusu

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer’in paylaştığı Camdaki Kız dizisi 2. sezonuyla ekranlara dönüyor. Camdaki Kız 10. yeni bölümüyle 9 Eylül Perşembe akşamı seyirci karşısına çıkacak. Nalan ve Sedat düğünlerinin ardından yeni hayatlarına adım atıyor. Ancak yeni bir yolculuğa çıkan Nalan'ı zor günler bekliyor. Nalan bu hayata alışmaya çalışırken bir taraftan Sedat diğer taraftan da Feride'nin sorunlarıyla uğraşıyor. İşte Camdaki Kız 10. bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 09-09-2021 01:28

Camdaki Kız sezon finalinde Sedat ve Nalan evlendi! Düğün gecesi Nalan'a annesi Feride'den büyük şok! Camdaki Kız'da Hayri kim?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız 9. bölümüyle sezon finali yaptı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın sezon finali bölümüne Nalan ve Sedat'ın düğünü damga vurdu. Düğünde Sedat'ın peşini bırakmayan Cana onu zorla öptü. İkiliyi gören Feride ise Cana'dan hesap sordu. Düğünün ardından ise Sedat'la odaya geçen Nalan büyük korku yaşayarak annesinin yanına koştu. Ancak Feride, Nalan'a kapıyı kapattı. Ağlayan Nalan'a ise Hayri isimli biri destek oldu.

Magazin 11-06-2021 01:35

Camdaki Kız dizisindeki Feride karakterinin gerçek hikayesi şaşkınlık yarattı

Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Camdaki Kız’ kitabından uyarlanarak televizyona aktarılan Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, büyük bir merakla takip ediliyor. Dizide en büyük tepkiyi çeken Feride karakterinin gerçek hikayesini sizler için araştırdık.

Trend 10-06-2021 16:31

Camdaki Kız 9. bölüm sezon finalinden 2. fragman yayınlandı! Nalan ve Sedat evleniyor mu? Düğünde Cana şoku

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız 9. bölümüyle sezon finali yapıyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın sezon finali bölümünden yeni fragman yayınlandı. Camdaki Kız'ın sezon finalinde Nalan ve Sedat sonunda evleniyor. Ancak düğün bile olsa Cana Sedat'ın peşini bırakmıyor. Cana, düğün günü Sedat'la öpüşüyor. Cana'nın karşısına çıkan Feride engeli bütün olayları değiştiriyor.

Magazin 09-06-2021 02:11

Naz Mila'dan Camdaki Kız yorumu: Evimizde bakire olarak oturup...

Yıllar önce katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Naz Mila, yaptığı cüretkar paylaşımları ve açıklamalarıyla olay oluyor. Naz Mila son olarak Camdaki Kız dizisine yaptığı yorumla şaşırttı.

Magazin 04-06-2021 08:23

Camdaki Kız 8. son bölüm final sahnesi! Cana'dan Feride'ye yasak aşk itirafı!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisi 8. son bölümüyle seyirciyle buluştu. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın son bölüm finaline yasak aşk itirafı damga vurdu. Cana, Sedat'la ilişkisinin doğru olduğunu ve 7 yıldır Sedat'la birlikte olduğunu Feride'ye itiraf etti. Feride ise kızı Nalan'la evlenmek üzere olan Sedat'ın ilişkisini duyunca büyük şok yaşadı.

Magazin 04-06-2021 02:41

Camdaki Kız 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan'dan Muzo'yu şaşırtan aşk itirafı! Camdaki Kız 7. son bölümde neler oldu?

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisi 7. bölümüyle seyirciyle buluştu. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın son bölümünde, annesi Feride'nin yaptıklarına dayamayan bayıldı. O anda odaya giren Muzo ise Nalan'ı kucakladı. Camdaki Kız'ın 8. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Nalan, Muzo'ya Sedat'a aşık olduğunu itiraf ediyor. Muzo ise Rafet'e düğünü hızlandırması gerektiğini söylüyor.

Magazin 28-05-2021 02:28

Camdaki Kız 7. yeni bölüm fragmanında dehşete düşüren şiddet sahnesi! Feride kızı Nalan'ı dövüyor

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız'da Nalan'ı Sedat ile öpüşürken gören Feride çılgına dönüyor. Kızı Nalan'ı cezalandıran Feride ise yaptıklarıyla dehşete düşürüyor. Sınırı aşan Feride, "Adımın bir daha kirlenmesine izin vermem" diyerek kızı Nalan'a adeta işkence yapıyor. Nalan'a şiddet uygulayan Feride, kızının hayatını da tehlikeye atıyor.

Magazin 21-05-2021 01:44

Camdaki Kız dizisinin Feride’si Nur Sürer, tepki çeken bekaret testi sahnesi hakkında ilk kez konuştu

Camdaki Kız dizisinin Feride’si Nur Sürer, RTÜK’ün ceza kestiği tepki çeken bekaret sahnesi hakkında ilk kez konuştu. Usta sanatçı, "Umarım bunu çocuklarına dayatan ailelere ders olur" dedi.

Magazin 08-05-2021 00:34

Nur Sürer hayatı | Nur Sürer kimdir? Nur Sürer kaç yaşında?

67 yaşında olan başarılı oyuncu Nur Sürer, oyunculuk kariyeri boyunca pek çok yapımda yer almıştır. Nur Sürer, ilk oyunculuk deneyimini ise Erden Kıral’ın BereketliTopraklar Üzerinde filmi ile yaşamıştır. Şimdilerde Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız dizisinin kadrosunda yer alıyor. Nur Sürer daha önce Altın Portakal’da iki kere “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazanmıştır.

Magazin 08-04-2021 14:12

Usta isimler yeni sezonda Çukur'da!

Show TV'de yayınlanan, Ay Yapım imzalı, fenomen dizi ‘Çukur’un ekibine yeni sezonda sürpriz isimler dahil olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yeni sezon ilk bölümü yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna usta oyuncular Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon katıldı.

Magazin 20-09-2019 14:46

Bu da Yeşilçam Andıcı

Yeşilçam'ın emekçilerine 'vefa' amacıyla hazırlanan kitapta skandal... Ünlü isimleri nasıl fişlediler

Haber 12-01-2012 11:37