Nuriş Kardeşler Haberleri

'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin'den Alaattin Çakıcı çıkışı: Bir tek o yaşıyor! Onu da kapsam dışı bıraktım

Yeraltı dünyasının bilinen isimlerinden 'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin'in, Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yargılanması devam etti. Duruşmada sert ifadeler kullanan Nuri Ergin, "Ben sadece hasımlarımla savaşmakla mükellefim. Benim hasımlarımdan sadece Alaattin Çakıcı yaşamaktadır. Onu da kapsama alanı dışında bıraktım" ifadelerini kullandı.

Haber 27-11-2023 18:19

Nurişler çetesi lideri Nuri Ergin mahkemede akılalmazlar tehditler savurdu! '1 milyon dolar' iddiasına değindi: 'Nüfus kütüğünden bir kişiyi sağ bırakmayız'

Liderliğini Nuri Ergin'in yaptığı, "Nurişler" ve "Karagümrük Çetesi" adlarıyla tanınan suç örgütü hakkındaki davada Nuri Ergin için 239 yıla kadar hapis cezası istendi. Nuri Ergin duruşmadaki savunmasında "Bana gönderilen iddianamedeki suçlamaları okuyorum, inanın kahkahalar atıyorum" dedi. Oğlunun başına 1 milyon dolar para konduğunu söyleyen Ergin, "Değil öldürmek, tırnağına taş değerse bunu yapanların nüfus kütüğünden bir kişiyi sağ bırakırsak Allah beni kulluğundan çıkarsın" diye konuştu.

Haber 19-07-2023 13:46

Nuriş Kardeşler

Nuriş Kardeşler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Nuriş Kardeşler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.