Ogm Haberleri

Heybeliada orman yangınlarına karşı artık daha tedbirli

Orman Genel Müdürlüğü yangın tehlikesine dair veri toplayan sensörleri adanın çeşitli noktalarına yerleştirirken, yangın halinde istenen bölgeye taşınabilen mobil havuzu da kullanıma soktu

Yurthaber

Deprem bölgelerinde afetzedelerin ısınması için 38 bin ton odun dağıtıldı

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ekipleri, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlerin ısınma ihtiyacının karşılanması için 38 bin ton yakacak odun dağıttı.

Yurthaber

OGM personel alımı ne zaman yapılacak? 2023 OGM personel alımı şartları neler, kimler başvurabilir?

OGM (Orman Genel Müdürlüğü) personel alımı başvuruları 26 Ocak itibarıyla başladı. Personel alımı başvuruları kurumun internet sitesi üzerinden yapılıyor. Açık pozisyonlara başvuruda bulunacak adaylar, OGM personel alımı başvuru şartlarını merak ediyor. İşte OGM personel alımına ilişkin detaylar...

Haber

OGM 1128 personel alacak! OGM 1128 personel alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?

OGM (Orman Genel Müdürlüğü) 1128 personel alımı gerçekleştirilecek. OGM muhafa memur alımı başvurularının başlamasıyla detaylar da merak konusu oldu. Peki OGM 1128 personel alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Personel alımı şartlarında 'KPSS'den en az 60 puan almak' şartı bulunuyor. İşte ayrıntılar...

Haber

Ogm

Ogm Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ogm Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

OGM 1128 personel alımı ne zaman? 2023 OGM 1128 personel alımı başvuru şartları!

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) 1128 sözleşmeli orman muhafaza memuru alımı yapacağını açıkladı. Personel alımı başvuruları e-Devlet üzerinden tamamlanacak. Personel alımı kılavuzuyla beraber alımın yapılacağı iller, kontenjan listesi de netlik kazandı. Peki OGM 1128 personel alımı ne zaman? İşte 2023 OGM 1128 personel alımı başvuru şartları!

Haber

OGM personel alımı başvuru şartları nedir? Orman Genel Müdürlüğü 1613 personel alacak!

OGM personel alımı ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Orman Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak. Müjdeli haberi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Bakan Kirişçi açıklamasında 1613 personel alınacağını bildirdi. Peki, OGM personel alımı başvuru şartları nedir?

Finans

Orman Genel Müdürlüğü, Antalya Adrasan'da 5 yıl önce yanan ormanlık alanın son halini paylaştı

Orman Genel Müdürlüğü, Antalya Adrasan'da 5 yıl önce yanan ormanlık alanın son halini paylaştı

Yurthaber

OGM personel alımı başvuru şartları nelerdir? OGM 338 işçi alımı başvuru ekranı

OGM sözleşmeli personel alımı başvuruları dün başladı. 338 sözleşmeli personel alımı için için başvuru alımı 10 Eylül Cumartesi günü sonlandırılacak. avukat, biyolog, tekniker, teknisyen, büro personeli gibi çok sayıda alanda istihdam edilecek personele ilişkin bilgileri sizler için derledik. Peki, OGM personel alımı başvuru şartları neler? Orman Genel Müdürlüğü 338 işçi, personel ve memur alımı başvuru ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haber

GÜNCELLEME - Manisa'daki orman yangını kontrol altına alındı

YANGININ KONTROL ALTINA ALINMASI EKLENDİ

Yurthaber

OGM sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman 2022? Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları nelerdir?

OGM sözleşmeli personel alımı başvuru tarihleri ve şartları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Orman Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 338 sözleşmeli personel alınacağı ifade edildi. Peki, 2022 OGM sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman? Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Haber