Olena Zelenska Haberleri

Telefon görüşmeleri ortaya çıktı, tüm dünya dehşete kapıldı! Tecavüz emri... Eşleri de destekliyor

Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili tüm dünyanın dehşete kapıldığı yeni bir iddia ortaya atıldı. Rus askerlerinin ülkesini işgali sırasında sistematik olarak cinsel şiddet uyguladığını söyleyen Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin eşi Olena Zelenska, dinlenen telefon görüşmelerinin Rus askerlerin eşlerinin tecavüzü teşvik ettiğini gösterdiğini öne sürdü. Zelenska, “Eşlerine ‘haydi bu Ukraynalı kadınlara tecavüz et, sadece bunu benimle paylaşma' diyorlar." diye konuştu.

Haber 29-11-2022 11:26

Olena Zelenska'dan Emine Erdoğan'a yardım teşekkürü

Emine Erdoğan'ın İstanbul'da ağırladığı Zelenska, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güçlü liderliği ve diplomasi becerisiyle tahıl koridoru ve esir mübadelesinin gerçekleştiğini belirterek, özellikle tahıl koridorunun dünyayı büyük bir gıda krizinden kurtardığını vurguladı - Türkiye'nin 1300 ailesiz Ukraynalı çocuğu misafir etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Zelenska, yaklaşık 200 özel gereksinimli çocuğun da tahliye edilerek Türkiye'ye getirilmesi hususunda yardım talep etti

Yurthaber 02-10-2022 19:07

Emine Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı'nın eşi Zelenska'yı İstanbul'da ağırladı:

"Bu vesileyle Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'na da imza atarak küresel çağrımıza destek verdiği için Bayan Zelenska'ya teşekkür ediyorum"

Yurthaber 02-10-2022 17:52

Ukrayna lideri Zelenski haftalar sonra savaşın ilk günlerini anlattı! “Beni ve ailemi öldürmeye çok yaklaştılar”

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin 66. günü geride kalırken Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski savaşın ilk günlerine dair bir açıklama yaptı. Savaşın ilk günlerinde Kiev’e paraşütlerle inen Rus güçlerinin kendisini ve ailesini öldürmeye çok yaklaştıklarını belirten Zelenski, o anları anlattı. Time dergisine verdiği röportajda suikastten kurtulduğu anları anlatan Zelenski bir kez daha dünya gündemine oturdu.

Trend 30-04-2022 09:39

Olena Zelenska

Olena Zelenska Hakkındaki Haberler Mynet'te. Olena Zelenska Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ukrayna’nın First Lady’si konuştu! ''Eşimi en son...''

Ukrayna'nın First Lady'si Olena Zelenska, Rus işgali altında acı çeken Ukraynalı kadınların durumu hakkında konuştu. Savaşın ilk gününden beri eşini görmediğini ve sadece telefonda konuşabildiğini açıklayan Zelenska, destek olan ülkelere minnettarlığını paylaştı. Ülkede gelişmekte olan vatanseverliğe de dikkat çeken First Lady, şimdi savaş deneyimlerinin kaydını tutup milli bir bellek oluşturmak için çabalıyor.

Trend 12-04-2022 11:04

Emine Erdoğan'dan Ukrayna'dan getirilen yetim çocuklara ilişkin paylaşım:

"Ukrayna'daki savaş mağduru yetim çocukları ülkemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum"

Yurthaber 27-03-2022 21:54

Ukrayna’nın korkusuz First Lady’si! Zelenkskiy’in eşi Olena Zelenska sosyal meyda paylaşımıyla olay oldu

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenkskiy’in eşi Olena Zelenska sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dünyanın dikkatini çekmeyi başardı. Rus işgalinin ardından Putin hedefinde olduğu konuşulan Zelenkskiy ve ailesinin ülkelerinden kaçacağı iddia edilmişti. Rus saldırıları başladıktan sonra başkentten kaçacağı düşünülen First Lady, eşini desteklemeye devam edeceğini açıkladı.

Trend 02-03-2022 11:25