Omuz Çantası Haberleri

Ne işe yaradığını öğrenince ağzınız açık kalacak! Palto ve trençkotların omzunda duruyor

Sosyal medyada moda üzerine paylaşımlar yapan bir kadın, paltolar ve trençkotların omuzlarında sıklıkla rastlanan ancak yalnızca şık bir detay olarak var olduğunu düşünenler için çarpıcı bir video çekti. Kadın videosunda; omuzlardaki o detayın omuz çantasını asmak ve düşmesini engellemek için ideal olduğunu anlattı. Üstelik kadın bu detayının kökenine dair de ilginç ayrıntılar paylaştı. İşte o omuz askılarının kullanım amacı ve ilham aldığı yer...

Kadin 16-02-2024 11:29

İster spor ister şık giyinmeyi seviyor olun, bu çantalarla her zaman çok havalı görüneceksiniz!

İster spor giyinmeyi tercih edelim ister şık kombinleri sevelim çantalar sadece eşyalarımızı taşıyan araçlar değil kişisel stilimizi ve yaşam tarzımızı yansıtan ve tamamlayan önemli aksesuarların başında geliyor. Biz de spor ya da şık giyinmeyi seven herkesin kalbini çalacak çantalardan bir derleme yaptık. Hem şıklığıyla göz kamaştıran hem de günlük ihtiyaçlarınıza pratik çözümler sunan farklı model, renk ve tasarımlarıyla birbirinden şahane 10 farklı çanta modeline gelin daha yakından bakalım!

Kadin 25-12-2023 23:09

Fiyatı 1238 TL'ye düştü! Herschel Klasik XL Sırt Çantası'nda 800 TL üzeri indirim

Dayanıklı materyallerden üretilmiş, geniş hacimli, kaliteli bir sırt çantası herkeste olmalı! İster okula, işe giderken isterseniz de seyahatlerinizde size eşlik edecek bir sırt çantası ihtiyacınız varsa size harika bir öneriyle geldik: Herschel'in klasik model büyük hacimli sırt çantası %39 indirimle satışta! Kısa süreli bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz. Gelin detayları birlikte keşfedelim.

Haber 27-06-2023 12:27

Fiyatı düştü! Uzun yıllar size eşlik edecek Eastpak çantalarda indirim

Yıllardır dünya genelinde milyonlarca kişinin tercihi olan Eastpak çantalarda kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Seyahatlerinizde, kısa gezintilerinizde, günlük yaşamda size uzun yıllar size eşlik edecek bir çanta arıyorsanız Eastpak indirimden yararlanarak kaliteli bir çantaya uygun fiyatla sahip olabilirsiniz. Nasıl mı? Gelin keşfedelim.

Haber 07-06-2023 15:23

Omuz Çantası

Omuz Çantası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Omuz Çantası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Duygu Özaslan'ın çok sevilen çantasına alternatif öneriler

Günümüzde ünlü isimler ne giyse, hangi aksesuarı taksa popüler oluyor. Sevilen fenomen Duygu Özaslan'ın geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğraftaki çantası da onlardan biri! Saniyeler içerisinde binlerce beğeni alan fotoğraftaki çantayı siz de beğendiniz mi? Öyleyse çok şanslısınız. Duygu Özaslan'ın çantasına benzer modelleri bir araya getirdik!

Magazin 12-10-2022 16:01