Onur Buldu Haberleri Ve Son Dakika Onur Buldu Haberleri

Onur Buldu Haberleri Ve Son Dakika Onur Buldu Haberleri

4 Ağustos 1982’de dünyaya gelen Onur Buldu, Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusudur. Ebe bir anne ve öğretmen bir babanın çocuğu olarak Bergama’da dünyaya gelmiştir. Ailesi aslen Tuncelilidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezundur. Mezuniyetinden sonra bir süre İzmir Devlet Tiyatrosu’nda görev almıştır. Kariyeri arasında İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oynadığı Keşanlı Ali Destanı iyi bir çıkış yakalamasında katkıya sahiptir. Organize İşler, Plajda, Berlin Kaplanı, Eyvah Eyvah 3, Dedemin Fişi, Cici Babam ve Bayi Toplantısı gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Televizyon kariyerinde de Avrupa Yakası, Benim Annem Bir Melek ve Güldür Güldür Şov yer alır. 2020’de Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Komedi Dizi Erkek Oyuncusu Ödülünü Güldür Güldür Şov’da gösterdiği performansıyla kazanmıştır. Duygu Koz ile 2020’de evlenmiştir.

Onur Buldu Haberleri

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu eşiyle pozunu paylaştı! Ne güzelsiniz

Güldür Güldür Show ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Onur Buldu öğretmen Duygu Kozoğlu ile sessiz sedasız evlenmişti. Bebeklerini kucaklarına alan çift gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor. Son olarak "Nazardan korkuyoruz kızımı çekmeyin" diyen Onur Buldu aile pozuyla beğeni topladı.

Magazin 09-06-2023 09:40

Onur Buldu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu yılbaşı gecesi O Ses Türkiye'de!

Onur Buldu, O Ses Türkiye yılbaşı özel programı öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan'ın yer alacağı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde birbirinden ünlü isimler sahneye çıkıp şarkı söyledi. Peki, Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Bilal karakteriyle hafızlara kazınan Onur Buldu kimdir? İşte Onur Buldu hakkında merak edilenler...

Magazin 01-01-2023 04:36

Güldür Güldür Show'dan ayrılmıştı! Onur Buldu'dan Güldür Güldür paylaşımı

Güldür Güldür Show yeni sezonda yer almayan Onur Buldu, sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Güldür Güldür'ün Bilal'i olarak hafızalara kazınan oyuncu Onur Buldu, yapımda yer alan arkadaşlarına başarılar dilediği paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 23-10-2022 14:48

Güldür Güldür afişi gündemdeyken Onur Buldu karısıyla pozunu paylaştı! Yorumlar ikiye bölündü

Güldür Güldür yeni sezonunda yer almayacak olan Onur Buldu yeni sezon afişi gündemdeyken sessiz sedasız evlendiği Duygu Buldu ile pozlarını paylaştı. Öğretmen eşiyle pozlarını görenler oyuncu Onur Buldu'ya yorum yağdırdı. Kimisi "Neden afişte yoksun?" derken kimisi de eşine iltifatlar yağdırdı.

Magazin 11-10-2022 11:14

Onur Buldu

Onur Buldu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Onur Buldu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güldür Güldür Show'un yeni sezon afişinde Onur Buldu yer almadı! İşte Güldür Güldür'ün yeni oyuncuları

Show TV'nin ekran fenomeni yapımı Güldür Güldür Show 10. sezonuyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kadrosuna sürpriz isimlerin katıldığı Güldür Güldür'ün yeni sezon afişi de yayınlandı. Afişte ünlü oyuncu Onur Buldu yer almadı.

Magazin 10-10-2022 21:07

Güldür Güldür'ün Bahadır'ı Burak Topaloğlu'nun gözünden sakındığı eşine bakın! Güzelliğiyle dikkat çekti

Yönetmenliğini Meltem Bozoflu'nun üstlendiği Güldür Güldür programı, renkli skeçleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla, uzun yıllardır evlerimize konuk oluyor. Aylin Kontente, Alper Kul, Onur Buldu, Aziz Aslan, Uğur Bilgin gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür'de 'Bahadır' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Burak Topaloğlu'nun özel yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 05-10-2022 11:33

Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu programdan ayrıldı mı? Onur Buldu Güldür Güldür'den neden ayrıldı?

Show TV'de ekranlara gelen Güldür Güldür'de Bilal karakterine hayat veren oyuncu Onur Buldu'nun Güldür Güldür Show'dan ayrılacağı iddiası sonrası olayın gerçekliği merak edildi. Ünlü oyuncunun Güldür Güldür'den ayrılıp ayrılmadığı ve ayrılık sebebi araştırılıyor. Peki Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu programdan ayrıldı mı, neden ayrıldı? İşte merak edilenler ve sebebi...

Magazin 17-08-2022 19:44

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu programdan ayrıldı mı? Onur Buldu Güldür Güldür Show'a veda mı ediyor, neden ayrılıyor?

Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu ile ilgili sosyal medyada yer alan iddialar sonrası birçok vatandaş internette araştırma yapmaya başladı. Ünlü oyuncunun, Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show programına veda ettiği öne sürüldü. Peki, Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu programdan ayrıldı mı? Onur Buldu Güldür Güldür Show'a veda mı ediyor, neden ayrılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 17-08-2022 09:30

Güldür Güldür Show'da flaş veda! Onur Buldu kadrodan ayrılıyor

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'da yeni sezon öncesi sürpriz bir ayrılık yaşandı. Güldür Güldür'de Bilal karakterini canlandıran Onur Buldu, yeni projelere fırsat vermek amacıyla başarılı yapıma veda ediyor.

Magazin 17-08-2022 01:08

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu eşiyle bebeğini paylaştı! Sevgilim bütün cefayı çekse de...

Güldür Güldür ile adını duyuran oyuncu Onur Buldu, öğretmen eşi Duygu Kozoğlu ve 40 gün önce kucağına aldığı bebeği Masal ile pozlarını paylaştı. Onur Buldu'nun pozuna Nurgül Yeşilçay, Meltem Yılmazkaya ve Emre Altuğ gibi isimler yorum yağdırdı. İşte Onur Buldu ve eşinin o pozu...

Magazin 31-07-2022 11:32

Güldür Güldür'ün sevilen ismi Onur Buldu'dan müjdeli haber

Güldür Güldür Show'un öne çıkan isimlerinden Onur Buldu'nun özel hayatı da merak ediliyor. Onur Buldu öğretmen Duygu Kozoğlu ile sessiz sedasız evlenmişti. Ünlü oyuncu bugün baba oldu.

Magazin 20-06-2022 17:54

Onur Buldu'nun eşi hamile! Bebeğin cinsiyeti ortaya çıktı

Güldür Güldür Show'un öne çıkan isimlerinden Onur Buldu'nun özel hayatı da merak ediliyor. Onur Buldu öğretmen Duygu Kozoğlu ile sessiz sedasız evlenmişti. Şu sıralar bebek heyecanı yaşayan çiftin kızı olacak. İkili bebekleriyle ilgili detayları nazar korkusuyla paylaşmıyor.

Magazin 11-04-2022 12:03

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu eşini paylaştı! Sarı fırtınam

Onur Buldu yaptığı paylaşımlar kadar özel hayatıyla da merak edilen bir isim... Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu gözlerden uzak bir evlilik yaşadığı öğretmen eşiyle paylaşım yapınca dikkat çekti.

Magazin 21-02-2022 15:18

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu'dan müjdeli haber

Ünlü oyuncu Onur Buldu'dan müjdeli bir haber geldi. Güldür Güldür programında Bilal karakterini oynayan Onur Buldu, ilk kez baba olacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Magazin 31-01-2022 08:55

Onur Buldu ve eşinden aşk pozu! İşte Güldür Güldür'ün Bilal'inin öğretmen eşi

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu öğretmen eşi Duygu Kozoğlu Buldu ile aşk pozlarını paylaştı. Yeni yıl dileklerine de paylaşımın yorum kısmında yer veren ikilinin aşk pozlarına beğeni yağdı. Onur Buldu gözlerden uzak tuttuğu eşiyle bir buçuk yıl önce evlenmişti.

Magazin 06-01-2022 09:33

Güldür Güldür'ün Bahadır'ı Burak Topaloğlu'nun sır gibi sakladığı sevgilisi güzelliğiyle büyüledi

Show TV ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Onur Buldu, Uğur Bilgin, Aziz Aslan ve Açelya Topaloğlu gibi isimlerin bulunduğu Güldür Güldür programı, ekranlarda kahkaha fırtınası estirmeye devam ediyor. Güldür Güldür'de hayat verdiği 'Bahadır' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan ünlü oyuncu Burak Topaloğlu'nun kız arkadaşı Ezgi Tanır, güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 21-12-2021 14:12

Onur Buldu eşini etiketledi! Herkes Onur Buldu'nun öğretmen eşini merak etti

'Güldür Güldür'deki performansıyla adından söz ettiren Onur Buldu yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu güzeller güzeli öğretmen eşini kedi videosuna etiketledi. Herkes Onur Buldu'nun öğretmen eşini merak etti.

Magazin 17-12-2021 14:53

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu'nun öğretmen eşi güzelliğiyle büyüledi!

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür'deki performansıyla izleyiciyi kahkahaya boğan başarılı oyuncu Onur Buldu'nun öğretmen eşi Duygu Koz, güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 01-12-2021 10:04

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu peruğu taktı, pozunu verdi

Güldür Güldür yeni sezon hazırlıkları tam gaz sürüyor. Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu peruklu pozuyla dikkat çekti.

Magazin 09-09-2021 09:48

Evleneli bir yıl oldu! Onur Buldu evlilik yıl dönümünü unutunca...

'Güldür Güldür Show' adlı programda canlandırdığı tiplemelerle adından sıkça söz ettiren Onur Buldu, bir yıl önce Duygu Koz'la evlendi. Onur Buldu eşiyle bir fotoğrafını paylaşıp evlilik yıl dönümünü unuttuğunu söyledi.

Magazin 29-08-2021 08:57

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu Sarp Apak'la pozunu paylaştı! Ünlü isimlerden yorum yağdı

Onur Buldu son günlerde sosyal medya paylaşımlarına hız verdi. Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu eşiyle aşk pozundan sonra ünlü oyuncuyla eski bir fotoğrafını da sosyal medyada paylaştı.

Magazin 24-08-2021 14:02

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu öğretmen eşiyle aşk pozunu paylaştı

'Güldür Güldür'deki performansıyla adından söz ettiren Onur Buldu'nun özel hayatı da merak konusu oluyor. Başarılı oyuncunun güzeller güzeli öğretmen eşiyle yaptığı paylaşıma beğeni yağdı.

Magazin 23-08-2021 14:41

Güldür Güldür Bilal'in eşi Duygu herkesi hayran bırakıyor!

Bilal karakteri ile Güldür Güldür programında sevenlerinin karşısına çıkan oyuncu Onur Buldu, oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatı da çok konuşulan isimler arasında.

Magazin 07-08-2021 10:31

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu son paylaşımıyla gündemde! Naime'nin küçüklüğü

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu çocukluk fotoğrafını paylaştı sosyal medya karıştı. Takipçiler Onur Buldu'nun çocukluğunu rol arkadaşı Ecem Erkek'e benzetince fotoğrafa yorum yağdı.

Magazin 27-07-2021 09:32

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu'nun öğretmen eşi güzelliği ile herkesi büyüledi! İşte ünlülerin bilinmeyen eşleri ve sevgilileri...

Ekranların sevilen programı 'Güldür Güldür'de sergilediği başarılı performans ile sık sık adından söz ettiren Onur Buldu'nun özel hayatı da merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıl gözlerden uzak bir şekilde dünyaevine giren ünlü oyuncunun eşini görenler şaşkına döndü. Başarılı oyuncunun güzeller güzeli eşi adeta göz kamaştırdı. İşte ünlülerin eşleri ve sevgilileri...

Magazin 07-06-2021 12:20

Bayi Toplantısı film konusu nedir? Bayi Toplantısı filmi kaç yılında ve nerede çekildi? İşte Bayi Toplantısı oyuncu kadrosu!

Türk komedi türünde izleyici karşısına çıkacak olan Bayi Toplantısı filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona giren filmde Namık, Adem ve Sadık’ın komik maceraları konu alan yapım seyircisine keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Trend 24-02-2021 13:26

Onur Buldu ile Duygu Koz çifti düğün yaptı

Geçtiğimiz Nisan ayında evlenen Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu Onur Buldu ile Duygu Koz, koronavirüs salgını nedeniyle erteledikleri düğünlerini gerçekleştirdiler.

Magazin 30-08-2020 20:53

Güldür Güldür Show’un yıldızı Onur Buldu isyan etti! 'Yapmayın demekten yıldık'

Oyuncu Onur Buldu, Tunceli'de bulunan Munzur Gözeleri'nin 'turizme açılacağı' iddiasına tepki gösterdi.

Magazin 19-08-2020 09:10

İbrahim Büyükak: Sanat için soyunduk

2019 yılında vizyona giren ‘Bayi Toplantısı’ filminin Netflix’te yoğun ilgiyle karşılanmasından sonra İbrahim Büyükak sosyal medya hesabından teşekkür etti. Oyuncu arkadaşları Doğu Demirkol ve Onur Buldu ile setten bir fotoğrafını yayınlayan İbrahim Büyükak yaptığı paylaşımla takipçilerini gülümsetmeyi başardı.

Magazin 27-07-2020 10:58

Güldür Güldür Show oyuncusu Onur Buldu sessiz sedasız evlendi!

Show TV'de ekrana gelen Güldür Güldür Show’un sempatik oyuncusu Onur Buldu, Şubat ayında rol aldığı 'Bayi Toplantısı' filminin galasında sevgilisi Duygu Koz ile evleneceğini açıklamıştı.

Magazin 26-04-2020 21:00

Onur Buldu ve Duygu Koz sessiz sedasız evlendi

Güldür Güldür Show’un sempatik oyuncusu Onur Buldu ve Duygu Koz koronavirüs günlerinde sessiz sedasız evlendi.

Magazin 26-04-2020 12:27

Jet Sosyete'ye sürpriz oyuncu! Onur Buldu hangi rolde oynuyor?

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv.com’daki üçüncü sezonuna cuma günü yanına girecek dokuzuncu bölümüyle devam ediyor. Dizinin bu bölümünde ‘Güldür Güldür Show’un sevilen yıldızı Onur Buldu konuk oyuncu olarak yer alacak.

Magazin 05-12-2019 20:34

Olur Olur Bal Gibi Olur konusu nedir? Olur Olur Bal Gibi Olur filmi oyuncuları kimler?

Olur Olur: Bal Gibi Olur filmi bu akşam izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak. Olur Olur: Bal Gibi Olur filmini merak eden izleyiciler Olur Olur Bal Gibi Olur konusu nedir? Olur Olur Bal Gibi Olur filmi oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtlarını arıyor. Kerem Çakıroğlu'nun yönetmenliğinde çekilen, Alper Kul’un başrolünü üstlendiği Olur Olur: Bal Gibi Olur filmiyle ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde.

Trend 20-11-2019 16:42

'Bayi Toplantısı'ndan ilk teaser yayınlandı

Yılın iddialı komedilerinden 'Bayi Toplantısı' ilk tanıtım fragmanıyla gülme garantisi veriyor.

Trend 18-11-2019 10:08

Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu'nun inanılmaz değişimi

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show ile tanınan başarılı oyuncu Onur Buldu, yeni sinema filmi için bambaşka birine dönüştü.

Magazin 20-10-2019 09:13

Güldür Güldür'ün yıldızı Onur Buldu yeni rolü için tanınmaz hale geldi!

Senaryosunu İbrahim Büyükak'ın yazdığı, yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği sezonun en iddialı komedi filmi 'Bayi Toplantısı', başrol oyuncularından Onur Buldu'nun imajıyla çok konuşulacak.

Magazin 18-10-2019 21:56

'Bayi Toplantısı' yola çıktı!

İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol ve Onur Buldu'nun başrollerini paylaştığı Bayi Toplantısı adlı filmden ilk paylaşım geldi.

Trend 27-08-2019 17:39

Güldür Güldür'den ayrılan Onur Buldu'nun yeni programı belli oldu

Güldür Güldür Show'dan ayrılan Onur Buldu'nun yeni projesi belli oldu. Onur Buldu, Star TV'de Eyvah Düşüyorum yarışmasıyla ekrana dönüyor.

Magazin 11-09-2018 22:27

Güldür Güldür'ün yıldızından ilginç itiraf! 'Çaresizlikten oyuncu oldum'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, 'Cici Babam' filmiyle seyirciyle buluşan oyuncu Onur Buldu oldu.

Magazin 27-04-2018 21:33

Ünlü oyuncu aşkı 'buldu'

“Güldür Güldür Show”un sevilen oyuncusu Onur Buldu, aradığı aşkı kaş tasarımcısı ve kalıcı makyaj uzmanı Esmeray Yıldırım’da buldu.

Magazin 14-03-2018 10:14

Beyaz Show'da ilginç espri

Onur Buldu, kısa boyu için söylenen ve takılan lakapları Beyaz Show izleyicileri ile paylaştı; en çok sinir olduğu espri ise, Başta Beyaz olmak üzere herkesi çok güldürdü!

Magazin 25-01-2016 17:16