Özel Güvenlik Görevlisi Haberleri

Silahlı güvenlik ne iş yapar? Silahlı güvenlik şartları nelerdir?

Silahlı güvenlik görevlisi, görevli olduğu kurumu, değerli varlıkları ve kişileri koruyan personeldir. Günümüzde hem özel sektör hem de pek çok kamu kurumlarında silahlı olarak güvenlikten sorumlu olan personeller bulunur. Görev yaptıkları bölge içerisindeki her türlü tehlikeli olaya karşı önlem alma sorumlulukları bulunur. Peki silahlı güvenlik şartları nelerdir?

Haber 25-08-2023 17:51

Sosyal medyada tepki çeken namaz kılma videosu! 'Atatürk' ve 'Andımız'ı... Başsavcılık harekete geçti

Sosyal medyada paylaşılan namaz kılma videosuna tepki yağdı, Başsavcılık harekete geçti! İstanbul'da sosyal medya üzerinden yayınlanan özel güvenlik görevlisi kıyafeti giyen kişinin paylaştığı namaz kılma videosuna ilişkin soruşturma başlatıldı. Videoda namaz kılarmış gibi yaparken Mustafa Kemal Atatürk'ün adını geçiren ve Andımız'ı okuyan şahsa sosyal medyada çok sayıda eleştiri geldi. Soruşturma çerçevesinde gözaltı kararı çıkarılan şüpheli yakalandı.

Haber 08-07-2023 14:49

Çorum'da özel güvenlik görevlisi bıçaklı saldırıda yaralandı

Çorum’da kimliği belirsiz kişinin bıçaklı saldırısında yaralanan özel güvenlik görevlisi, hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 11-01-2023 07:20

Özel güvenlik görevlisine hakaret kamu görevlisine karşı hakaret sayıldı

Boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı siteye, hakkında koruma kararı bulunduğu gerekçesiyle alınmaması üzerine özel güvenlik görevlileri ile tartışan Y.G. hakkında, "kamu görevlisine karşı hakaret" ve tehdit suçlarından 8 bin 440 lira adli para ve 5 ay hapis cezası verildi - Mahkeme, Y. G'nin güvenlik görevlisine 5 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti

Yurthaber 06-09-2022 11:02

Özel Güvenlik Görevlisi

Özel Güvenlik Görevlisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özel Güvenlik Görevlisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.