Özgür Demirtaş Haberleri

Özgür Demirtaş'ın Kızıl Goncalar analizi gündem oldu! 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı...

Yaptığı paylaşımlarla gündem olan ekonomist Özgür Demirtaş, son zamanlarda çok konuşulan Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yorum yaptı. Sosyal medyadan oyunculara övgüler yağdıran Demirtaş, diziyle ilgili analizini takipçileriyle paylaştı. Demirtaş, 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' diyerek oyuncuları analiz etti.

Magazin 22-04-2024 23:47

Eleştirilerden sonra çıldıran Hakan Ural Özgür Demirtaş'a hakaret etmişti! Ünlü ekonomistten yanıt geldi

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmeyen Hakan Ural yayında 1370 TL'lik döner fiyatına isyan etmişti. Hayat pahalılığını eleştiren Hakan Ural'a Ekonomist Özgür Demirtaş'tan geri vites anlamına gelen 'R' yanıtı gelmişti. Yanıta sinirlenen Ural, canlı yayında ünlü ekonomiste hakaret etmişti. Özgür Demirtaş ise duyduklarından sonra cevabını geciktirmedi.

Magazin 15-04-2024 16:01

İsrail'e ihracat kısıtlamasına Özgür Demirtaş'tan yorum! 2 soru sordu: 'Geçti Bor’un Pazarı, Sür Eşeği Niğde’ye...'

Türkiye İsrail için 54 kalemde ihracat kısıtlaması getirdi. Kararın ardından Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Geçti Bor’un Pazarı, Sür Eşeği Niğde’ye… İki sorum var: 1) Hani Ticaret Yoktu? 2) 30 Bin Can gittikten sonra mı?" ifadelerini kullandı. Türk-Filistin Dostluk Derneği Başkanı Muhammed Cevher ise, “Filistin, gümrükte İsrail çatısı altında sınıflandırılıyor. Filistin'in Türkiye'den yaptığı ithalatın gümrük verileri sanki İsrail'e satılmış gibi görünüyor” dedi.

Finans 09-04-2024 11:07

Hasan Can Kaya Pınar Sabancı'ya konuk oldu! Sinan Oğan ve Özgür Demirtaş göndermeleri sosyal medyayı salladı! 'Belli ki çok arsız...'

Pınar Sabancı'nın YouTube'da yayınlanan 'Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?' programının son konuğu Konuşanlar ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü komedyen Hasan Can Kaya oldu. Programdaki açıklamalarıyla sosyal medyayı sallayan Hasan Can Sinan Oğan ve Özgür Demirtaş göndermeleriyle herkesi şaşırttı. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-04-2024 14:37

Özgür Demirtaş'tan bomba seçim yorumu! 'İktidar partisine tarihi ders...'

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, 61 milyondan fazla seçmen, yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullandı. Yerel seçime CHP damga vurdu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da seçim yorumu gecikmedi. Demirtaş'ın 'iktidar partisine tarihi ders...' sözleri sosyal medyayı salladı.

Finans 31-03-2024 21:31

Zehra Güneş'in ardından o da Özgür Demirtaş'ın kapısını çaldı! Mert Yazıcıoğlu özel sohbet odalarına katıldı

Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği 'Cüneyd' karakteri ile büyük beğeni toplayan Mert Yazıcıoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Dizideki performansı çok beğenilen Yazıcıoğlu şimdi de finans yönetimi için Özgür Demirtaş'ın kapısını çaldı.

Magazin 05-03-2024 11:11

Özgür Demirtaş 'çok üzülüyorum' diyerek aldığı yeni kararı duyurdu!

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından Türkiye hakkında yeni bir karar aldığını açıkladı. Demirtaş, 'Çok üzülüyorum, hiçbir işe yaramıyor' diyerek bu kararı duyurdu.

Finans 21-02-2024 20:41

Prof. Dr. Özgür Demirtaş finansal yardım isteyen takipçisine bu nasihati verdi! Allah rıza için dedi ve...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş son dönemde sıklıkla karşılaşılan saadet zinciri vakalarıyla ilgili bir takipçisinin kendisine gönderdiği mesajı paylaştı. Demirtaş'ın "allah rızası için" sözleriyle açıkladığı nasihati gündem oldu...

Finans 18-02-2024 15:37

Serveti gündem olmuştu! Özgür Demirtaş ile Zehra Güneş buluştu: Finans çalıştık

Dünyanın en çok kazanan kadın voleybolcuların arasında yer alan Zehra Güneş Özgür Demirtaş ile buluştu. Özgür Demirtaş ile Zehra Güneş beraber poz verince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-02-2024 11:30

Özgür Demirtaş ile Zehra Güneş bir araya geldi! 'Artık ömrü boyunca finansal olarak özgür olacak'

Sosyal medyadan ekonomiye dair paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş bu defa Filenin Sultanları'nın yıldızı Zehra Güneş ile bir araya geldi. O anlarda çekilen fotoğrafları paylaşan ve finans çalıştıklarını belirten Demirtaş "Artık ömrü boyunca finansal olarak özgür olacak" notunu yazdı.

Finans 17-02-2024 23:55

Özgür Demirtaş, Hazır olun diyerek uyardı: Kusmuk olarak çıkacak, dayanın dedi, enflasyonun ineceği tarihi açıkladı!

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, seçim sonrası için öngörülerde bulundu. “Seçim sonrası ekonomi kerpeten gibi sıkacak, hazır olun” diyen Demirtaş, enflasyonda düşüş için de tarih verdi.

Finans 15-02-2024 15:50

Kızıl Goncalar'da şehit sahnesi gündemde! Özgür Demirtaş da dayanamadı

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle olay olmuştu. RTÜK tarafından inceleme altına alınan dizi yeniden yayın hayatına başladı. Son bölümüyle büyük beğeni toplayan diziye Özgür Demirtaş'tan yorum gecikmedi.

Magazin 13-02-2024 11:35

Turgut Altınok Allah'ın verdiği sudan para mı kazanılır? demişti! Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken paylaşım

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ı eleştirerek "Allah'ın verdiği sudan para mı kazanılır? Su fiyatları pahalı, 'ucuzlatacağım' demişti. Su parası, elektrik parasını geçti" ifadelerini kullandı. Altınok'un sözleri gündem olurken, ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Haber 13-02-2024 00:17

'Banknot' çıkışları devam ediyor: Burada gurur yapmamak lazım, acilen...

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın banknot çıkışının ardından 500 ve 1000 TL banknot basımı için bir çağrı da TGRT Haber sunucusu Cem Küçük'ten geldi. Küçük paylaşımına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i de etiketledi.

Finans 08-02-2024 15:41

Özgür Demirtaş'tan 'banknot' çıkışı! Seçim sonrası zaten...

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 500 ve 1000 TL banknotlarının basılması için çağrı yaptı. Daha önce de benzer bir çağrı yapan Demirtaş hükümete, "Seçim sonrası zaten mecbur yapacaksınız. Neyi bekliyorsunuz?" sorusunu yöneltti.

Finans 07-02-2024 17:01

Özgür Demirtaş ‘Bana konuyu düşünmek bile yasak’ dedi: Depremin birinci yılında sitem ve hüzün dolu mesaj! ‘Kendimi yırtasım geliyor…’

Prof Dr. Özgür Demirtaş 6 Şubat depremlerinin birinci yılı için bir paylaşım yaptı. Demirtaş sitem ve hüzün dolu paylaşımında, “Onca giden canı kim geri getirecek? Onca çekilen acıyı kim dindirecek? O kâbusu kim unutturacak?'' dedi. “Bana konuyu düşünmek bile yasak aslında. Düşündükçe 1 saat daha uğraşsam 10 kişi daha kurtulurdu hissi geliyor” ifadelerini kullanan Demirtaş, “Kendimi yırtasım geliyor” diyerek duygularını paylaştı.

Finans 06-02-2024 14:27

Özgür Demirtaş, TL'nin ciddi enflasyonu var dedi, yatırımcıları uyardı: TL bazında bir şeyin 20 yılda 3 katına çıkması bir şey ifade etmiyor

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, enflasyonu yüksek olan para birimlerinin kumbaraya atılmayacağını belirterek yatırımcıları uyardı.

Finans 28-01-2024 08:17

Sosyal medya takipçisi Özgür Demirtaş'ın kazancını hesapladı! Cebimde beş kuruş olmasaydı da...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Twitter aboneliğinden kazancıyla gündem olmuştu. Özgür Demirtaş'ın Twitter abonelik panelinden yaklaşık 5 milyon TL kazandığı iddia edilmişti. Bir sosyal medya takipçisi Demirtaş'ın kazancına dair ilginç bir yorumda bulundu.

Magazin 25-01-2024 13:20

Özgür Demirtaş 'Sakın kanmayın' diyerek herkesi uyardı: Görüntümün üzerine yapay zeka ile ses ekliyorlar

Sosyal medyada ekonominin seyri ve gelişmelere ilişkin değerlendirmeleriyle rağbet gören Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bu defa takipçilerini dolandırıcılara karşı uyardı. Sosyal medyada kendisiyle ilgili hazırlanan sahte videoyu paylaşan Demirtaş "Benim görüntüm üzerine yapay zeka ile ses ekliyorlar. Üstüne tıklamayın direkt şikayet edin" dedi.

Finans 22-01-2024 19:45

Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken Hafize Gaye Erkan paylaşımı: İddialar gündem olmuştu, 4 seçenek var dedi, tek tek açıkladı

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili basında yer alan iddialara yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Finans 21-01-2024 15:41

‘Merkez Bankası’nın magazine konu olmaması gerekir’ dedi! Özgür Demirtaş’tan borsa yorumu: Formülü açıkladı

Prof. Dr. Özgür Demirtaş yabancı kurumların Türkiye’ye ilişkin yaptığı değerlendirmelerin ardından açıklamalarda bulundu. Son dönemde dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul'a dair öngörülerini paylaşan Demirtaş’ın gündeminde Merkez Bankası için ortaya atılan iddialar vardı: Demirtaş, " Merkez Bankası şu ana kadar üstüne düşeni yaptı. 6 ay daha disiplini koruması lazım. En önemlisi magazine konu olmaması lazım” dedi. Yükseliş içinse formülü açıkladı.

Finans 20-01-2024 15:48

Emekli zammı sosyal medyada olay oldu, yorum yağdı! Özgür Demirtaş 'Aylarca yalvardım' diyerek paylaştı: 'Allah emeklilere sabır vesin'

Yüzde 5'lik emekli maaş zammı sosyal medyada olay oldu. Başta muhalefet liderleri olmak üzere pek çok vatandaş, yapılan zam oranıyla ilgili paylaşımda bulunurken, en dikkat çeken mesaj ise Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan geldi. Aylarca yalvardığını belirten Demirtaş "Allah emeklilere sabır versin" diye yazdı. Öte yandan Demirtaş'ın Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in mektubunu hatırlatması da dikkat çekti. İşte emekli zammı sonrası sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazıları...

Finans 17-01-2024 09:11

Özgür Demirtaş’tan '2024' uyarısı: Ülkece çok zorlu bir yıla giriyoruz

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 2024 ve 2025 yılı için Türkiye'nin ekonomik durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 2024 yılının Türkiye için ekonomik olarak zorlu geçeceğini söyleyen Demirtaş, madde madde açıkladı. İşte detaylar...

Finans 14-01-2024 20:35

Bu bir ihbardır diyen Özgür Demirtaş dolandırıcılara karşı herkesi uyardı: Yatırım tavsiyesi veren hiçbir girişimim yok

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kendi adının kullanılarak sms yoluyla dolandırıcılık yapan kişilere karşı takipçilerini uyardı. Paylaşımında "Bu bir ihbardır" yazan Demirtaş, sms'lerin ekran görüntülerini de paylaşarak hem Emniyet Genel Müdürlüğü hem de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın hesaplarını da etiketledi. Demirtaş "Sakın kanmayın. Benim yatırım tavsiyesi veren hiçbir girişimim yok" dedi.

Finans 02-01-2024 20:55

Suudi Arabistan'da yaşananların ardından Özgür Demirtaş'tan takipçisine ses getiren yanıt: N'oldu Fatih

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe kupası öncesi yaşanan kriz ülke gündemine oturdu. Takımlar yurda dönüş kararı aldı. Yaşananların ardından Ekonomist Özgür Demirtaş yaptığı bir paylaşımla yine adından söz ettirdi.

Haber 29-12-2023 22:21

RTÜK'ün Kızıl Goncalar kararı gündemde: Özgür Demirtaş'tan RTÜK'e tepki: İki tarafı da eleştiriyor

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ekrana geldiği ilk günden beri gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi. Ekonomist Özgür Demirtaş, RTÜK'ün Kızıl Goncalar dizisine verdiği program durdurma cezasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Magazin 28-12-2023 15:06

Yeni asgari ücrete Özgür Demirtaş'tan ilk yorum: Nisan ayını işaret etti

2024 yılı için net asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklandı. Yeni asgari ücret kararına gündem olurken, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan ise ilk yorum geldi. Demirtaş yaptığı hesaplara göre asgari ücretin açlık sınırının altına düşeceği tarihi paylaştı. Demirtaş, bir takipçisinin "17 bin lira az para mı? İdareli harcayan herkes rahat geçinir" şeklindeki yorumuna ise ilginç bir yanıt verdi.

Finans 28-12-2023 08:05

RTÜK inceleme başlatmış, set durdurulmuştu! Özgür Demirtaş'ın Kızıl Goncalar yorumu olay oldu! 'Devam etmesi lazım'

Fox Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Kızıl Goncalar yeni bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. İlk bölümüyle tepkilerin hedefi olan Kızıl Goncalar dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle büyük alkış topladı. RTÜK'ün inceleme başlattığı ve seti ikinci kez durdurulan dizi hakkında Ekonomist Özgür Demirtaş'tan da yorum gecikmedi.

Magazin 26-12-2023 11:15

Borsa sert düştü, Özgür Demirtaş'ın paylaşımı yine gündem oldu: Küçük yatırımcıya vallahi yazık!

Borsa İstanbul'da yılın son günlerinde yaşanan düşüşler özellikle küçük yatırımcıyı derinden etkiledi. Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Borsa İstanbul'da yaşanan düşüşler sonrası yaptığı yorumlar dikkat çekmeye devam ederken, son paylaşımı yine gündem oldu.

Finans 25-12-2023 12:46

Özgür Demirtaş takipçilerine hesap makinesi arattı! Yüzdeler havada uçuştu: Beyin yakan soruya on binler yanıt aradı

Borsada yaşanan hareketlilik yatırımcıların gündemindeki sıcaklığını korurken, yaşanan düşüş sonrası Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş takipçilerine X (Twitter) üzerinden dikkat çeken bir soru sordu. 127 binden fazla kişinin oy kullandığı soru okuyanların adeta beynini yaktı. Ancak ankete katılanların yüzde 70’inin soruya doğru yanıt vermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Finans 23-12-2023 12:06

Özgür Demirtaş'tan 'borsa' paylaşımı! Bakan Şimşek'in o sözlerine dikkat çekti: Bunu her hafta tekrar etmek lazım

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Borsa İstanbul'un 150'nci yıl dönümü programında yaptığı konuşmada, “Borsa bir oyun alanı değildir" dedi. Bakan Şimşek'in sözlerini alıntılayan Özgür Demirtaş ise dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Finans 22-12-2023 15:53

Merkez Bankası rezervleri rekor kırdı! Özgür Demirtaş'tan ilk yorum: Bu başlangıç sevindirici

Merkez Bankası rezervleri, mayıs sonundan bu yana 44,1 milyar dolar artarak 142,5 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Sosyal medyada ekonominin seyri ve gelişmelere ilişkin değerlendirmeleriyle dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da döviz rezervleriyle ilgili ilk yorum geldi.

Finans 21-12-2023 17:09

Özgür Demirtaş ile Nureddin Nebati sosyal medyada karşı karşıya geldi! Demirtaş o paylaşımı sildi

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bir haber sayfasının eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye ait olduğunu iddia ettiği faizle ilgili açıklamalarını kendi hesabından alıntılayarak tepki gösterdi. Paylaşıldığı şekilde bir açıklamasının olmadığını belirten Nebati Demirtaş'a "Böyle alçakça yalan söyleyen hoca kılıklı insanları görmek midemi bulandırıyor" diyerek tepki gösterdi. Demirtaş ise paylaşımı silerek yeni bir açıklama yaptı.

Finans 20-12-2023 22:23

Özgür Demirtaş'ın kazancı sosyal medyanın gündeminde! Kazancı ifşa olunca sitem etti

Dilan Polat'ın lüks hayatının gündem olduğu günlerde Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Polat ailesinin incelenmesi gerektiğini söyleyerek dikkat çekmişti. Bu sefer de Demirtaş mercek altına alındı ve Twitter aboneliğinden kazancı gündem oldu. Özgür Demirtaş'ın kazancı sosyal medyada paylaşılınca bakın nasıl sitem etti.

Magazin 17-12-2023 12:15

Demirtaş kalem kalem açıklayıp yetkilerden KDV indirimi istedi: Bunlar lüks değil ihtiyaç

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ekonomist Özgür Demirtaş'ın KDV'lerle ilgili yaptığı son paylaşım yine dikkat çekti. Yetkililere seslenen Demirtaş bazı ürünleri sıralarayak bunlarda KDV'nin düşmesi gerektiğini belirtti. "Bu değişimi yapmak çok basit" ifadelerini kullanan Demirtaş'a çok sayıda kullanıcıdan destek geldi.

Finans 15-12-2023 19:36

Özgür Demirtaş'ın 'Borsa İstanbul' açıklaması gündem oldu! Fatih Altaylı 'Yerli ve yabancı dostlarımız var' diyerek duyduğu Borsa İstanbul dedikodusunu açıkladı: '1,5-2 aydır...'

Borsa İstanbul'da yaşanan düşüşler özellikle küçük yatırımcıyı derinden etkiledi. Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Borsa İstanbul'daki dünkü düşüş sonrası yaptığı yorum gündem olurken gazeteci Fatih Altaylı "Yerli ve yabancı dostlarımız var" diyerek piyasalarda 1,5-2 aydır konuşulan dedikoduyu aktardı.

Finans 14-12-2023 09:46

Borsa düştü, Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı olay oldu! 'Küçük yatırımcıyı incittiler'

Borsa'da yaşanan gerileme yatırımcıların radarında. Borsa'daki hareketlilik dikkatle takip edilirken, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık konuşulan ekonomist Özgür Demirtaş'tan da gündem yaratan bir paylaşım geldi. Borsanın gün içindeki sert düşüşü sonrası Demirtaş'ın küçük yatırımcıyla ilgili paylaşımı olay oldu.

Finans 13-12-2023 16:20

Özgür Demirtaş'tan faiz artışıyla ilgili dikkat çeken açıklama: Zombi şirketler batacak

Prof. Dr. Özgür Demirtaş seçime aylar kala faiz artışıyla ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu. Faiz artırımlarının canımızı yakacağını söyleyen Demirtaş, "Zombi şirketler batacak. İşsizlik artacak. Para bulunamayacak." ifadelerini kullandı.

Finans 03-12-2023 22:29

Özgür Demirtaş'tan Türkiye'nin konuştuğu davayla ilgili önemli açıklama: Oradan da ceza verilmeli

Spor dünyasını sarsan dolandırıcılık iddiasıyla ilgili her gün yeni bir açıklama geliyor. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, X hesabından spor dünyasındaki dolandırıcılık iddiasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Demirtaş, 'Kim bu işten kar etti ise ondan tahsilat yapılmalı' dedi. Öte yandan vergi kaçırmayla ilgili de "Niyeti belli ise, oradan da ceza verilmeli." ifadelerini kullandı.

Haber 27-11-2023 19:12

Özgür Demirtaş'tan yatırım uyarısı! 4 konuya dikkat çekti: Bunlardan uzak durun

Sosyal medyadan ekonomiye dair paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş bu defa şans oyunları ve bazı ekonomik yatırımlarla ilgili uyarıda bulundu. Son dönemde artan kara para aklama ve dolandırıcılık olaylarının ardından 4 konuya dikkat çeken Demirtaş "Beni seviyorsanız bu uyarılarıma uyun" notunu düştü.

Finans 12-11-2023 18:29

Prof. Dr. Özgür Demirtaş paylaşıp sildi! Şulemsi servetiyle ilgili iddiaları ti'ye aldı

Sosyal medyada Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk ile eşinin serveti gündem oldu. Prof. Dr. Özgür Demirtaş yetkilileri uyardığı paylaşımla dikkat çekip paylaşımı sildi. Şulemsi servetiyle ilgili iddiaları bir paylaşımla ti'ye aldı.

Magazin 09-11-2023 15:34

Özgür Demirtaş'tan Merkez Bankası faiz kararı sonrası dikkat çeken paylaşım! Bugün itibari ile bitti

Merkez Bankası ağustos ayı faiz kararını bugün açıkladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 25'e çıkarmasının ardından Prof. Dr. Özgür Demirtaş dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Demirtaş’ın paylaşımına adeta yorum yağdı.

Finans 25-08-2023 08:13

Özgür Demirtaş'ın 'eşek' paylaşımını sosyal medya yorum yağmuruna tuttu! Gelen yanıtlar şaşırttı: 'Hocam zorla hapse attıracaksın bizi'

TÜİK'in 'eşek' verilerini paylaşan Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın paylaşımı sosyal medyayı hareketlendirdi. Türkiye'de yıldan yıla eşek sayısının düştüğünü gösteren verileri paylaşan Demirtaş takipçilerine bir soru yöneltti. Yorum yağan paylaşımın altına kullanıcılardan şaşırtıcı yanıtlar geldi.

Haber 16-08-2023 11:50

Özgür Demirtaş'ın Buket Aydın'a yanıtı sosyal medyayı salladı! Buket Aydın çıldırdı

Emir Sarıgül'ün eski aşkı spiker Buket Aydın, Özgür Demirtaş'ın Mikanos tatilinden yaptığı paylaşımı alıntılayarak ekonomiste eleştiride bulundu. Buket Aydın, "Hiç Çeşme'ye gitmemiş herhalde" deyince ortalık karıştı. Aydın'ın geçmişte yaptığı kredi kartı açıklamaları sözüne üstü kapalı gönderme yapan Demirtaş sosyal medyayı salladı.

Magazin 08-08-2023 14:35

Erdoğan ‘boş evlere vergi gelebilir’ demişti! Özgür Demirtaş uyardı: ‘Kötü sonuçlanır…’

Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turu sonrasında dün uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, boş evlere vergi gelebileceğini duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından Prof. Dr. Özgür Demirtaş, polisiye tedbir dışında müdahelenin zor olduğunu dile getirerek, "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Finans 22-07-2023 11:33

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan emekli maaşı isyanı! Bu maaşla ölmelerini mi bekliyoruz...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medyadan paylaşımda bulunarak emeklilere yapılacak Temmuz zammı hakkında konuştu. Demirtaş paylaşımında üst üste gelen vergiler hakkında da önemli bir uyarıda bulundu. Öte yandan Demirtaş, ülkenin gelen zamlar karşısında ikiye bölündüğünden yakınırken, 'ciddi bir ekonomik kriz' olduğundan bahsetti... İşte haberin detayları!

Haber 08-07-2023 12:51

Bugünkü zamların ardından Özgür Demirtaş gündem oldu! Sosyal medyada...

Haziran ayı enflasyonun açıklanması sonrasında gelen peş peşe zamlardan sonra ekonomist Özgür Demirtaş sosyal medyada gündem oldu. 5 Temmuz'da MTV ve ÖTV'ye gelen zamlar sonrasında açıklama yapan Demirtaş, "Vergilerin devamı gelecek. Daha fazla…" şeklinde mesaj paylaşmıştı. Bugün yeni zamlar geldi. Birçok kaleme gelen zamlar sonrasında birçok kişi Demirtaş'ın eski tweetini alıntıladı.

Finans 07-07-2023 10:36

Özgür Demirtaş çok sinirlendi: Evcil hayvanların bile anlayacağı basitlikte...

Döviz kurlarına ilişkin yaptığı değerlendirme ile gündem olan Özgür Demirtaş bu kez de gelen eleştirel yorumlar üzerine dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ekonomiye ilişkin açıklamalarını basite indirgeyerek aktardığını belirten Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Bunu ben de biliyorum" gibi yorumlar yapan bazı sosyal medya kullanıcılarını topa tuttu. İşte Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı...

Finans 11-06-2023 11:48

Tolga Karel Özgür Demirtaş'ı paylaştı! Doğru referansı göstermediği için...

Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen Tolga Karel ülke gündeminden kopmuyor. Özgür Demirtaş'ın ekonomi yorumunu paylaşan eski oyuncu bakın ne dedi.

Magazin 08-06-2023 15:15