Özlem Yıldız Haberleri

Çarkıfelek'in efsane hostesi Özlem Yıldız EYT'den emekli oldu! Aldığı maaşı açıkladı

Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programıyla ünlenen Özlem Yıldız sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme geliyor. Ünlü sunucu bu defa EYT açıklamasıyla gündem oldu. EYT'den emekli olduğunu söyleyen Yıldız aldığı maaşı açıkladı.

Magazin 22-11-2023 15:52

Çarkıfelek'in efsane hostesiydi... Özlem Yıldız ekim ayının sonunda denize girdi! Mayolu pozlarına yorum yağdı

Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programıyla ünlenen Özlem Yıldız sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme geliyor. Ünlü sunucu bu defa ekim ayının sonunda denize girmesiyle gündem oldu. Ünlü ismin beyaz mayosuyla verdiği pozlara sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 25-10-2023 15:41

Özlem Yıldız'ın oğlu Demir annesinin boyuna ulaştı! Çirkin yorumu şoke etti

Bir dönemin ünlü mankeni ve şimdilerde ise sunucu olan Özlem Yıldız, 2005 yılında iş insanı Sinan Serter ile evlenmiş ve 2007 yılında doğum yapmıştı. Oğlunu gözlerden uzakta büyüten Yıldız boyuna ulaşan oğlunu paylaşınca beklemediği bir yorum alıp isyan etti.

Magazin 17-07-2023 10:38

Özlem Yıldız o yorumu görünce adeta çıldırdı: Allah kimseye kalp çirkinliği vermesin!

İş insanı Mete Vardar ile yeni bir aşka yelken açan ünlü sunucu Özlem Yıldız, sosyal medyada oğlu Demir'e yapılan 'çirkin' yorumu üzerine sinirlendi. Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek yarışması ile bir döneme damga vuran ünlü sunucu "Allah kimseye kalp çirkinliği vermesin" ifadesini kullandı. İşte Özlem Yıldız'ın gündem olan o sözleri...

Magazin 16-07-2023 16:34

Özlem Yıldız

Özlem Yıldız Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Özlem Yıldız Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Çarkıfelek'in hostesiydi... Özlem Yıldız öldü iddiaları sosyal medyada gündem oldu! Açıklama gecikmedi

Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programıyla ünlenen Özlem Yıldız'ın öldüğüne dair ortaya çıkan iddialar sosyal medyayı karıştırdı. İstanbul Esenyurt'ta bir kadın cesedinin bulunması ve kendisiyle aynı isim olması nedeniyle öldüğü sanılan Özlem Yıldız'dan açıklama gecikmedi.

Magazin 28-06-2023 17:19

Özlem Yıldız yeni sevgilisiyle Kıbrıs'ta! Ünlü turizmci ile aşk iddiası

2013'te Sinan Serter'den boşanan ve uzun süredir hayatında kimse olmayan Özlem Yıldız'ın turizmci Mete Vardar'la aşk yaşadığı iddiası gündeme geldi. İkili birlikte Kıbrıs'ta görüntülendi.

Magazin 26-05-2023 08:19

Özlem Yıldız’ın başına gelenler ağızları açık bıraktı! Minibüs çarptı, yıldırım düştü, şimdi de bu...

Ünlü sunucu Özlem Yıldız’ın başına gelenler herkesi şaşkına uğrattı. Fiziği ile gündemden düşmeyen güzel isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Minibüs çarptı, yıldırım düştü, şimdi de bu..." diyerek başına gelenleri tek tek anlattı.

Magazin 01-02-2023 16:33

Çarkıfelek'te hostesti! Özlem Yıldız'dan eski aşkı Mehmet Ali Erbil ile ilgili itirafı

15 yaşında bir oğlu bulunan Özlem Yıldız yıllar önce birlikte olduğu Mehmet Ali Erbil hakkında samimi açıklamalar yaptı. Erbil'in Kıbrıs'ta Ebru Cündübeyoğlu'yla yaptığı kaçamak nedeniyle ilişkisini bitiren Yıldız açıklamasında "Mehmet Ali Erbil hiçbir zaman pişmanlığım değil" dedi.

Magazin 16-12-2022 17:27

Özlem Yıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Özlem Yıldız ve eski eşi Sinan Serter hakkında bilgiler!

Özlem Yıldız, 27 Ekim 2022 Perşembe günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e özel açıklamalarda bulundu. 90'lı yıllarda Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Çarkıfelek ile tanınan ünlü isim 2005 yılında evlendiği Sinan Seter'den 2013 yılında ayrılmıştı. Peki, Özlem Yıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Özlem Yıldız ve eski eşi Sinan Serter hakkında bilgiler....

Magazin 27-10-2022 09:55

Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! Minicikti annesinin boyuna gelmiş

Sunucu Özlem Yıldız ve Sinan Serter evliliğinden dünyaya gelen Demir artık 15 yaşında! Özlem Yıldız artık boyuna gelen oğlunun doğum gününü kutladı. Özlem Yıldız'ın oğlunu görenler "Minicikti delikanlı oldu" yorumları yaptı. Emine Ün ve Pınar Altuğ gibi ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

Magazin 27-09-2022 09:09

Özlem Yıldız, Emine Ün ve İlgi Gövsa birlikte tatile çıktı

Bir dönemin ünlü mankenleri Özlem Yıldız, Emine Ün ve İlgi Gövsa birlikte tatile çıktı. Üçlü, önceki gün Bodrum'daki Bardakçı Koyu'nda görüntülendi. Sıcaktan bunalan eski mankenler, denize girerek serinledi.

Magazin 25-06-2022 08:45

Özlem Yıldız sezonu açtı! Fit vücuduyla gençlere taş çıkardı

Düzgün fiziği ve bronz teniyle dikkat çeken sunucu Özlem Yıldız, Bodrum'u mesken tuttu. İstanbul'da işlerini düzene koyarak her fırsatta Bodrum tatile gelen Yıldız, fiziği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 31-05-2022 13:51

Özlem Yıldız oğluyla birlikte sezonu açtı!

Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Özlem Yıldız Bodrum'da yaz sezonunu açtı. Özlem Yıldız'a artık neredeyse boyuna ulaşan 15 yaşındaki oğlu eşlik etti.

Magazin 06-05-2022 16:32

Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! Demet Akalın Ay boya bak delireceğim dedi

Özlem Yıldız Sinan Serter ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Demir ile poz verdi. Özlem Yıldız'ın oğluyla pozunu gören ünlü isimler kendilerini tutamadı. Oğlunu gözlerden uzak büyüten sunucu Özlem Yıldız'ın pozuna şarkıcı Demet Akalın "Ay boya bak delireceğim" dedi.

Magazin 12-04-2022 16:36

Fenerbahçeli Jose Sosa, Fikret Orman'ın yeğeni ve Özlem Yıldız'la yakalandı! Jose Sosa içeride dans etti dışarıda arabaya almadı

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Jose Sosa otel çıkışı görüntülenince katıldığı etkinlikte dans ettiği Fikret Orman'ın yeğeni Gamze Orman'ı ve Özlem Yıldız'ı aracına almadı. Futbolcunun arkadaşı, içeriden Özlem Yıldız’la beraber çıkan Orman'a “Siz taksiyle gidin” diye seslendi. Orman ve Sosa'nın Sercan Yaşar'ın doğum gününde dans ettiği anlar ise sosyal medyaya yansıdı!

Magazin 03-03-2022 12:22

Fenerbahçeli Jose Sosa magazincilere yakalandı! ''Maçta bu kadar...''

Fenerbahçeli futbolcu Jose Sosa, otel çıkışı magazinciler tarafından görüntülendi. Kameraları görünce panik yapan yıldız oyuncu, içeriden Özlem Yıldız’la beraber çıkan genç kadına “Siz taksiyle gidin” diye seslendi. Sosyal medyada bu olay gündem olurken yapılan yorumlar da bir hayli değişikti...

Spor 03-03-2022 10:27

Gençler Dünya Judo Şampiyonası'nda iki madalya

İtalya'da devam eden organizasyonda Umalt Demirel gümüş, Özlem Yıldız bronz madalyanın sahibi oldu

Yurthaber 07-10-2021 19:09

Özlem Yıldız Bodrum'da sezonu açtı

Her yaz soluğu Bodrum'da alan ünlü sunucu Özlem Yıldız, denize girerken görüntülendi. Düzgün fiziği ile dikkat çeken Yıldız, tüm bakışları üzerine topladı.

Magazin 28-05-2021 11:14