Öznur Serçeler Haberleri Ve Son Dakika Öznur Serçeler Haberleri

Öznur Serçeler Haberleri Ve Son Dakika Öznur Serçeler Haberleri

Öznur Serçeler, 1 Ocak 1987 yılında Kayseri’de dünyaya gelmiştir. 34 yaşında ve 1.72 boyundadır. Müzik eğitimine, 2001 yılında Mersin Devlet Konservatuarı’nda başladı. 2003 yılında ise Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Stilliana Stravreva’nın sınıfını burslu olarak kazandı. World Youth Orchestra’nın 2007 projesinde yer alarak farklı şehirlerdeki konserlere katıldı. Bu şehirlere örnek verecek olursak Berlin, Kasel ve Bodrum olarak sıralayabiliriz. Müzik kariyerinin ardından oyunculuğa merak sardı. Oyunculuk kariyerine 2011 yılında başlamıştır. Çeşitli tiyatro, film ve dizilerle tanınmaktadır. Güzel oyuncu en son Erkenci Kuş dizisinde Leyla karakterini canlandırdı. Oyuncunun oynadığı bazı tiyatro oyunları; Bütün Çılgınlar Sever Beni, Mi Minör, Sersefil olarak sıralayabiliriz.

Öznur Serçeler Haberleri

Yalı Çapkını'nın güzeli Öznur Serçeler iddialı tarzıyla geceye damga vurdu! Göğüslerini boncuklarla kapattı

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buldu. Şıklık yarışının yaşandığı geceye Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan Öznur Serçeler damga vurdu. İddialı tarzıyla dikkat çeken Serçeler, cesur elbisesi ile bakana bir daha baktırdı.

Magazin 04-12-2023 15:56

Yalı Çapkını'nın Asuman'ı Öznur Serçeler'den cesur küvet pozu! Sere serpe uzandı sosyal medyayı salladı

Yalı Çapkını dizisi oyuncularıyla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisinde Asuman karakterine hayat veren Öznur Serçeler, küvette verdiği cesur pozlarla olay oldu. Ünlü oyuncunun fotoğrafları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 06-05-2023 22:54

Yalı Çapkını'nın Asuman'ı dekolteli pozuyla büyüledi! Tam bir Barbie bebek

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizide Asuman karakterine Öznur Serçeler hayat veriyor. Güzelliği ile dikkat çeken Serçeler sütyensiz pozlarını sosyal medya hesabından peş peşe paylaştı.

Magazin 14-04-2023 12:02

Yalı Çapkını'nın Asuman'ı Öznur Serçeler'in eşi bakın kim çıktı! Ünlü oyuncunun kardeşiymiş...

Cuma akşamlarının sevilen ve büyük bir ilgi ile takip edilen dizisi Yalı Çapkını'nda Seyran'ın eltisi Asuman karakterine hayat veren Öznur Serçeler'in özel hayatı merak konusu oldu. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplayan ünlü ismin eşi de kendisi kadar tanıdık çıktı...

Magazin 02-03-2023 17:17

Öznur Serçeler

Öznur Serçeler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Öznur Serçeler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yalı Çapkını'nın Asuman'ı Öznur Serçeler'in kocası da tanıdık çıktı! Meğer 7 yıl aynı yastığa baş koymuşlar...

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını ile ekranlara geri dönen güzel oyuncu Öznur Serçeler'in eşi de tanıdık çıktı.

Magazin 02-12-2022 14:29

Öznur Serçeler'in sevgilisi Seda Güven'in kardeşi çıktı

'Erkenci Kuş', 'Dolunay' ve 'Emret Komutanım' gibi dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu Öznur Serçeler, yakın dostu oyuncu Seda Güven'in kardeşi Yiğit Güven ile aşk yaşıyor.

Magazin 30-03-2021 16:06

Erkenci Kuş'un kadrosundaki o isim ayrıldı mı?

Başrollerini Can Yaman ile Demet Özdemir'in paylaştığı Erkenci Kuş 8. bölümüyle ekranlardaydı.

Magazin 15-08-2018 11:21