Palu Ailesi Haberleri

Türkiye'de günlerce konuşulan Palu ailesi hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine demediğini bırakmadı: Herkesin...

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 13 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen ve haklarında verilen karar Yargıtay tarafından bozulan 6 sanığın yeniden yargılandığı davada karar verildi. Son sözü sorulan Tuncer Ustael, "Hepiniz Allah’ın zulmüne uğrayın" derken eşi Emine Ustael de, "Bundan sorumlu olan herkesin Allah belasını versin. Allah kimsenin yüzünü güldürmesin" dedi.

Haber 03-10-2023 16:56

Sakarya'daki Palu ailesi davasında tutuklu sanığa müebbet hapis

Sanık Tuncer Ustael'e Melike Tahnal'ın öldürüldüğü iddiasına ilişkin "olası kastla çocuğu öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.

Yurthaber 19-07-2023 13:40

Türkiye günlerce onları konuşmuştu! Palu ailesinin Sakarya'daki davasında karar

Kocaeli'de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 1'i tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Tutuklu sanık Tuncer Ustael, "Olası kasttan çocuğu kasten öldürme" suçundan müebbet hapse çarptırıldı, tutuksuz sanıklar ise beraat etti.

Haber 19-07-2023 13:27

Palu ailesi davasında mütalaa açıklandı! İşte Tuncer Ustael için istenen ceza

Kamuoyunda 'Palu ailesi' davası olarak bilinen olayda yeni bir gelişme yaşandı. Kocaeli’de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal’ın kızı Melike Tahnal’ın Sakarya’da öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 1’i tutuklu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada mütalaasını sunan cumhuriyet savcısı, sanık Tuncer Ustael’in ‘çocuğu kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini, diğer sanıkların delil yetersizliğinden beraatını istedi.

Haber 07-07-2023 14:48

Palu Ailesi

Palu Ailesi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Palu Ailesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

'Kamera kaydı var' Palu ailesi davasında damat Tuncer Ustael'den şok savunma! 'Sizin bilmediğiniz, benim bildiğim çok şey var'

Meryem Tahnal’ın öldürülmesiyle ilgili yargılanan Palu ailesi ve damat Tuncer Ustael hakkında verilen karar tekrar Yargıtay tarafından bozuldu. Bugünkü duruşmada suçlamaları kabul etmeyen Ustael "Sizin bilmediğiniz, benim bildiğim çok şey var. Meryem Tahnal’ın geberdiği doğru ama ben öldürmedim. Meryem diğer sanıkların yanında öldü, buna dair kamera kaydı var ancak bu kayıt yukarılarda görev yapan bir savcıda. Sanıklar ölüm anında orada olmadıklarını söylüyorlar ancak kayıtlar bunun tersi" dedi.

Haber 06-07-2023 17:50

Müge Anlı'da bir Palu vakası daha! İspirtoyla yaktı, salataya toplu iğne sakladı! 5 tane üç harfliler var

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına, bir genç kız ve annesinin 'ölüm tehdidi' ile 'alıkoyma' iddiaları damga vurdu. Ablası Esma'nın eniştesi tarafından etki altına alındığını söyleyen Elif Hanım'ın sözleri kan dondurdu. İddialar, programda bir dönem günlerce konuşulan Palu Ailesi olayını hatırlattı. Acılı anne damadı için "Salatanın içine toplu iğne atarak bizi öldürmeye çalıştı" dedi. Elif Hanım ise "Eniştem Esma'nın yüzünü ispirtoyla yakıp kaza süsü verdi" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-06-2023 11:49

Tüm Türkiye'nin kanını donduran Palu ailesi davasında tahliye kararı! Müge Anlı canlı yayınında tepkiler çığ gibi

Müge Anlı, Palu ailesi davası ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Yıllar önce Türkiye gündemine oturan olaya ilişkin konuşan Müge Anlı son durumu aktardı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, "Dikkat edin öldürülmeyin derken aslında ne kadar doğru söz söylediğimi bir kez daha kanıtlayacağız" dedi ve Palu ailesi davasında toplamda 5 aile üyesine tahliye kararı çıktığını belirtti.

Magazin 31-03-2023 11:02

Müge Anlı'da bir Palu ailesi vakası daha! Gelinim oğlumun ruh sağlığını bozdu deyip isyan etti: Oğlum havlıyor!

Müge Anlı, bugün canlı yayında Palu ailesi vakasına benzer bir durumu ele aldı. "3 kere izledim anlattıklarınızı, hiç aklıma yatmadı. Anladığım kadarıyla başınıza akıl alacak işler gelmemiş" diyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Sabahattin ve Müzeyyen Er çiftinin söyledikleri karşısında şoke oldu. İddiaya göre; Er çiftine, gelini ve oğlu; torunlarının aksakallı dede ve melekler tarafından götürüldüğünü söyledi. Yaşlı kadın "Gelinim oğlumun ruh sağlığını bozdu. Oğlum havlıyor" deyip isyan etti.

Magazin 28-03-2023 11:29

Palu ailesi Türkiye'nin gündemine oturmuştu... Tuncer Ustael'den dikkat çeken sözler! 'Herkesi vicdanıyla baş başa bırakıyorum'

Müge Anlı'da tanınan ve Türkiye'nin gündemine oturan Palu ailesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Kocaeli’de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal’ın kızı Melike Tahnal’ın Sakarya’da öldürülmesine ilişkin Palu ailesinin yargılanmasına devam edildi. Savunması için söz hakkı verilen damat Tuncer Ustael, "Herkesi vicdanıyla baş başa bırakıyorum" dedi. Mahkeme heyeti, eksik hususların giderilmesi için duruşmayı erteledi. İşte detaylar...

Haber 12-01-2023 18:05

Palu ailesi ve damatlarının yargılandığı dava ileri bir tarihe ertelendi

Kocaeli’nde 14 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü iddia edilen Meryem Tahnal’ın kızı Melike Tahnal’ın Sakarya’da öldürülmesine ilişkin Palu ailesinin yargılanmasına devam edildi.

Haber 20-10-2022 17:57

Sakarya'da Palu ailesinin yargılanması sürüyor

Sakarya'da "Palu ailesi"nin yargılanması sürüyor

Yurthaber 20-10-2022 11:51

Sakarya'da Palu ailesinin yargılanması devam ediyor

Sakarya'da "Palu ailesi"nin yargılanması devam ediyor

Yurthaber 01-07-2022 15:38

Türkiye'nin konuştuğu 'Palu ailesi' olayında yeni gelişme! Tuncer Ustael: Bir an önce...

Uzun süre Türkiye'nin gündemini meşgul eden Palu ailesi olayıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kocaeli'de 13 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen 1'i tutuklu 6 sanığın yargılanması sürdü. Sanık Tuncer Ustael, önceki savunmalarını tekrar ettiğini belirterek "Palu ailesi beni suçladı, bu eylemleri gerçekleştirmediğim halde yargılanıyorum." dedi. Duruşma 1 Nisan'a ertelendi.

Haber 13-01-2022 19:14

Türkiye'nin konuştuğu 'Palu ailesi' olayında yeni gelişme! 3 kişiye tahliye kararı

Kocaeli’de 13 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü iddia edilen Meryem Tahnal’ın kızı Melike Tahnal’ın Sakarya’da öldürülmesine ilişkin, Palu ailesi ve ailenin damadı Tuncer Ustael’in yargılandığı davada heyet, Emine Ustael ile Ayşe ve İsa Palu’nun tutuklu kaldıkları süre ve üzerine atılı suçların göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verdi.

Haber 19-10-2021 19:27

Sakarya'da Palu ailesinin yargılanmasına devam edildi

Sakarya'da "Palu ailesi"nin yargılanmasına devam edildi

Yurthaber 19-10-2021 18:07

Palu davasının kilit ismi damat Tuncer Ustael'e ağırlaştırılmış müebbet hapis!

Kocaeli’de Meryem Tahnal’ın öldürülmesi olayı ile ilgili yargılanan Palu ailesi ve ailenin damadı Tuncer Ustael hakkında karar çıktı. Verilen karara göre damat Tuncer Ustael, ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Diğer sanıklara ise 14 yıl 2’şer ay hapis cezası verdi.

Haber 07-09-2021 15:19

Sakarya'da Palu ailesinin yargılanması sürüyor

Sakarya'da "Palu ailesi"nin yargılanması sürüyor

Yurthaber 25-06-2021 17:18

Palu ailesi davasında Tuncer Ustael cinayetin tarihini verdi

Kocaeli’de Meryem Tahnal’ın öldürülmesi olayı ile ilgili görülen davada Palu ailesi ile yargılanan damat Tuncer Ustael, Meryem Tahnal'ın 20 Aralık 2018 tarihinde değil, 19 Kasım 2018 tarihinde saat 11.00 ile 11.40 saatlerinde öldüğünü öne sürdü.

Haber 09-06-2021 15:57

Palu ailesi davasında yeni gelişme: Tuncer Ustael'e müebbet hapis talebi

Kocaeli’de Meryem Tahnal’ın öldürülmesi olayı ile ilgili yargılanan Palu ailesi ve ailenin damadı Tuncer Ustael hakkında mütalaa verildi. Cumhuriyet Savcısı, damat Tuncer Ustael’in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını talep ederken, diğer sanıkların ise ’kasten adam öldürmeye yardım etme’ suçundan cezalandırılmalarını istedi.

Haber 29-04-2021 18:02

'Palu ailesi' davasında flaş gelişme! Biri açlık grevine başladı, diğeri tahliye edildi

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 12 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 6 kişinin yargılandığı davada, tutuklu sanık Havva Palu'nun tahliyesine karar verildi. Öte yandan, Tuncer Ustael, "Ben açlık grevindeyim. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Haber 16-03-2021 17:31

'Palu ailesi' davasında kan donduran detaylar! Herkese ispirto içirmiş

Kocaeli'de 12 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin, kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. Hava Palu, "Tuncer bize yemek vermedi, sürekli yemek düşünmeye çalıştım, aklımı kaybettim." dedi. Ayşe Palu da Tuncer'in içlerindeki cinlerin çıkması ve şifa için herkese ispirto içirdiğini ifade etti.

Haber 12-03-2021 16:02