Pantolon Modelleri Haberleri

Fiyatlarını söyleyince kimsenin inanmayacağı uygun fiyatlı yeni sezon göz alıcı parçalar

Mevsimin değişmesiyle birlikte yeni sezon ürünlerine yoğun ilgi başladı. Mağaza ve internet sitelerinde sonbahar modasına uygun kahverengi tonlar, sweatshirtler, dış kıyafetler görmek mümkün. Ancak alışveriş yaparken modanın yanı sıra bütçeyi de hesaba katmak gerekiyor! Uygun fiyatları ile cep dostu olan yeni sezon parçalarını sizin için bir araya getirdik.

Haber

Keten eteklerden pamuklu elbiselere yaz aylarında sizi serin tutacak parçalar

Sıcak yaz günlerinde giymeye uygun, rahat ve şık kıyafetler arayanlara şahane bir haberimiz var. Birbirinden güzel parçalara yer verdiğimiz listemizdeki ürünleri giyerek serinliğin keyfini çıkarabilirsiniz! Modelleri bir arada kullanarak şık kombinler hazırlayabilir ya da parçaları tekli biçimde değerlendirebilirsiniz. Haydi gelin, sizi serin tutacak o tiril tiril parçalara beraber bakalım.

Kadin

Fiyatı 579 TL'ye düştü! Dockers'ın Skinny Fit pantolonunda kaçırılmayacak fırsat

Günlük hayatın vazgeçilmez parçalarından biri olan pantolonlar, hem rahatlık hem de şıklık açısından önemli bir yere sahip. Trendleri yakından takip ederek kaliteli ve şık pantolonlar sunan Dockers markası, birbirinden özel indirimlerle gardırobunuza yeni bir soluk getiriyor. Dockers'ın eşofman rahatlığındaki Ultimate Chino Skinny Fit pantolonundaki indirim fırsatını kaçırmamak için yazımızı okumaya devam edin!

Haber

Dolapları yenilemenin vakti geldi! Bu sezon gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken şık parçalar

Havaların ısınması ile ilkbahar sezonu için gardıroplar da yenilenmeye başlandı. Peki siz de gardırobunuzu baharlık ürünlerle donatmaya ne dersiniz? Öyleyse hazırladığımız listedeki ayakkabıdan kabana, pantolondan elbiseye ilkbahar kombinlerinizi şekillendirecek birbirinden şık ürünleri keşfedebilirsiniz!

Kadin

Pantolon Modelleri

Pantolon Modelleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pantolon Modelleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dolabınızın yıldızı haline gelecek hem rahat hem şık en iyi kumaş pantolon modelleri

En çok tercih edilen pantolon çeşitlerinden biri elbette kumaş pantolonlar. Hem kadınlar hem erkekler için değişik modellerde tasarlanan kumaş pantolonlar, çalışma hayatına ve günlük kullanıma uygun seçenekleriyle dolapların yıldızı hâline geliyor. Ofiste, alışverişte, davette, kısacası her ortamda şık görünmenize yardımcı olacak en iyi kumaş pantolon modellerini merak ediyor musunuz? Haydi gelin, o müthiş modellere birlikte göz atalım!

Haber

Hem rahat hem spor görünüşüyle vazgeçilmeziniz olacak en iyi yürüyüş pantolonları

Outdoor yürüyüş pantolonları, geniş kullanım alanıyla hemen hemen her ortama uyum sağlıyor. İster yürüyüş yaparken ister alışverişte isterseniz de arkadaş buluşmasında tercih edebileceğiniz, rahatlığıyla öne çıkan her tarza ve her bütçeye uygun en iyi yürüyüş pantolonlarını gelin birlikte inceleyelim.

Haber

Sezon boyunca trend olacak en şık ve rahat erkek pantolon çeşitleri

Modayı yakından takip eden ve girdiği her ortamda giyimiyle dikkat çekmeyi seven erkekler, sizi buraya alalım! Erkek modasına yön veren en belirleyici parçalar arasında bulunan pantolonlar, bu sezona damga vuracak modeller ile karşınıza çıkıyor. Sezon trendlerini merak ediyor ve uzun uzadıya araştırma yapacak vakti bulamıyorsanız üzülmeyin. Yazımızı okuyarak bu sezonun pantolon trendlerini öğrenebilirsiniz.

Haber

Sonbahar boyunca rahatlığından dolayı üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz pantolon modelleri

"Gardırobunuzda en çok hangi parçalar var?" desek şüphesiz en çok verilen cevaplardan biri pantolon olur. Farklı renklerde ve modellerde birbirinden şık pantolonlara ev sahipliği yapan gardıroplarınızda biraz daha yer açın! Hem rahatlığı hem şıklığıyla üzerinizden hiç çıkarmak istemeyeceğiniz modellerle karşınızdayız! Hazırsanız sonbaharın gözdesi olacak pantolon modellerine birlikte göz atalım.

Haber

Gardırobunu yenilemek isteyenler için mükemmel bir başlangıç noktası en iyi pantolon markaları

Moda dünyasının vazgeçilmez parçası olan pantolonlar, hemen herkesin gardırobunu süsler. Geçmişten günümüze değişen modelleri ile hem kadınlara hem erkeklere rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşatır. Sokak kıyafetlerinden şık davetlere kadar kullanacağınız bu parçalarla stilinize en uygun kombini bulabilir, şahane bir görünüme sahip olabilirsiniz. Gardırobunu yenilemek isteyenlere mükemmel bir şıklık sunacak en iyi pantolon markalarını listeledik. Modelleri birlikte incelemeye ne dersiniz?

Haber

Her bütçeye uygun hem kullanışlı hem şık deri pantolon çeşitleri

Deri, hem biraz ağırlığı olan hem giymesi zor kıyafetler arasında yer alır. Bu sebeple herkesin istediği fakat her zaman cesaret edemediği modeller arasında üst sıralarda bulunur. Şık bir deri pantolonla çok hoş kombinler yaratmak mümkün olur. Eğer siz de bu şekilde göz alıcı ve şık deri pantolon kombinleri oluşturmak istiyorsanız kullanışlı ve şık deri pantolon seçeneklerine beraber göz atalım.

Kadin