Papara Haberleri Ve Son Dakika Papara Haberleri

Papara Haberleri Ve Son Dakika Papara Haberleri

Papara, Türk ve Balkan mutfak kültüründe bulunan hamurişi yemeğidir. Ekmek makarnası ya da ekmek mantısı olarak da adlandırılan paparanın yapımı oldukça kolaydır. Lezzetli olmasının yanı sıra yumuşak dokusu sebebi ile diş yapısında sıkıntı olanların da kolayca yiyebileceği bir seçenektir. Yapılışında en önemli malzemelerden biri bayat ekmektir. Ekmekler küp küp kesilir ve bir tepsiye serilir. Ekmeklerin üzerine dökmek için sos hazırlanır. Sos için sıvı yağ, soğan, domates salçası ve tercihe bağlı olarak kıyma kullanılır. Sos hazırlanır ve kuru nokta kalmayana kadar ekmeklerin üzerine dökülür. Üzerine ise isteğe bağlı olarak yoğurt eklenir. Kişisel zevklere bağlı olarak sos içerisindeki malzemeler değiştirilebilir, yoğurt içerisinde ise sarımsak gibi ilaveler kullanılabilir.

Papara Haberleri

Trabzonspor'da stadyumun yeni adı belli oldu! 1.4 milyar TL'lik dev anlaşma...

Trabzonspor, Akyazı Stadyumu’nun isim sponsorluğu için 'Papara' şirketiyle 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Bordo-mavililerin stadının yeni ismi ‘Papara Park’ olurken; Karadeniz ekibi, bu anlaşmadan 1 milyar 416 milyon TL gelir elde edecek.

Spor 08-08-2023 18:37

Elektronik Para Kuruluşu nedir? Aktif elektronik para kuruluşları nelerdir?

En basit tanımı ile elektronik para kuruluşları, elektronik parayı geliştiren ve kullanıma sunan kuruluşlar olarak belirtilebilmektedir. TCMB’nin resmi sitesi üzerinden aktif durumda olan elektronik para kuruluşları incelenebilmektedir. Elektronik para kuruluşu ne demek?

Finans 28-08-2022 00:51

Papara hesap silme nasıl yapılır? Papara hesap silme (kalıcı hesap kapatma) adımları nelerdir?

Adını yeni yeni duymaya başladığımız Papara, bir tür elektronik cüzdan. Diğer bankalar gibi yaş kısıtlaması sorunu yaratmayan Papara, avantajları sayesinde sıkça tercih ediliyor. Ancak her geçen gün üyelik sayısında artış sağlansa da Papara hesap silme işlemi de merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Papara üyelik silme işlemi nasıl yapılır? Cevabı yazımızın devamında...

Haber 10-07-2022 13:17

Gedik Yatırım ve Papara, Finfree’ye yatırım yaptı

Yatırım kuruluşlarından Gedik Yatırım ile elektronik para ve ödeme hizmeti firmalarından Papara, Senih Mete Dal, Adnan Can Türkay ve Cem Ünüvar tarafından bir yıl önce kurulan tam kapsamlı mobil yatırım platformu Finfree’ye yatırım yaptığını duyurdu. 21 Nisan 2021 tarihinde yapılan anlaşmaya Gedik Yatırım CEO’su Onur Topaç, Papara’nın Kurucusu Ahmed F. Karslı ve Finfree Kurucu Ortağı Senih Mete Dal imza attı.

Finans 20-05-2021 11:27

Papara

Papara Hakkındaki Haberler Mynet'te. Papara Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Papara'ya nasıl üye olunur? Papara'ya nasıl giriş yapılır?

Papara tamamen yerli sermaye ile 2016 yılında ‘Paradan iyisi Papara’ sloganı ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan aldığı ‘Elektronik Para Kuruluşu’ lisansı ile faaliyetlerine başlamıştır. Özellikle son dönemde kripto para kullanıcıları tarafından sıklıkla merak edilen Papara'ya nasıl üye olunur? Papara'ya nasıl giriş yapılır? İşte yanıtı...

Finans 18-04-2021 15:16

Paribu'ya nasıl giriş yapılır? Paribu'ya nasıl para gönderebilirim?

İnternet bankacılığının ilerlemesi ile beraber birçok farklı uygulama üzerinden para transferi yapılabilmeye başlamıştır. Paribu uygulamasında bulunan para yatırma sekmesi ile beraber de birçok bankaya para gönderebilir, birçok bankadan para alabilirsiniz. Peki, Paribu'ya nasıl giriş yapılır? Paribu'ya nasıl para gönderebilirim?

Haber 18-04-2021 15:10

Binance'a nasıl para yatırılır? Papara'dan Binance'a nasıl para aktarılır?

Kripto paraya yatırım yapmak isteyen ve kripto para piyasasını takip eden vatandaşlar Papara'dan Binance'a nasıl para aktarılır sorusunun yanıtını merak ediyor. Kripto para kullanıcılarının kullandığı Papara uygulamasından Binance'ye para aktarımı gerçekleştirilmekte. Peki Binance'a nasıl para yatırılır? Papara'dan Binance'a nasıl para aktarılır? İşte yanıtı...

Finans 18-04-2021 15:06

Papara'ya nasıl para gönderilir? Bankadan Papara'ya nasıl para havale EFT yapılır?

İnternet bankacılığının ilerlemesi ile beraber birçok farklı uygulama üzerinden para transferi yapılabilmeye başlamıştır. Papara uygulamasında bulunan para yatırma sekmesi ile beraber de birçok bankaya para gönderebilir, birçok bankadan para alabilirsiniz. Peki, Papara'ya nasıl para gönderilir? Bankadan Papara'ya nasıl para havale EFT yapılır?

Haber 18-04-2021 15:00

Papara iletişim, müşteri hizmetleri numarası, çağrı merkezi

“Banka değil, Papara’yız” sloganıyla yeni nesil para transfer ve yatırım işlemlerinin öne çıkan ismi Papara, teknolojiye uyum sağlayarak geleneksel yatırım işlemlerine yeni bir bakış açısı sunuyor. Papara’nın Türkiye’de giderek genişleyen kullanıcı kitlesinin ihtiyaç duyacağı Papara iletişim bilgilerini ve dijital işlem seçeneklerini sizler için derledik. İşte Papara iletişim bilgileri detayları…

Haber 05-01-2021 13:43