Parfüm Markaları Haberleri

Calvin Klein, Hermes, Guess... Marka parfümlerde Bahar Fırsatları'na özel indirimler

Dünyaca ünlü markaların övgü toplayan parfümleri Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. %30'a varan indirimlerle satışa sunulan Calvin Klein, Hermes, Abercrombie ve daha birçok markanın parfümlerine bir şans vermeye ne dersiniz? İster kendinize alın ister sevdiklerinize hediye edin. İşte detaylar!

Haber 15-03-2024 15:43

Kokunuzla zamana meydan okuyun! İşte parfüm dünyasının klasikleşmiş kokuları

Bazı parfümler var ki, geçen yıllara rağmen popülerliğini hiç yitirmiyor; zaman geçtikte daha da aranan, klasikleşen kokular haline geliyor. Bu içeriğimizde parfümlerin etkileyici dünyasına adım attık ve milyonlarca hayranı olan klasikleşmiş parfümlerden bazılarını sizin için bir araya getirdik. Bu zamansız klasikleri keşfetmeye hazır mısınız?

Haber 30-01-2024 16:49

Armani, Dior, Lancome ve dahası! Dünyaca ünlü markaların parfümlerinde büyük fırsat

Dünyaca ünlü markaların övgü toplayan parfümleri Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirime girdi! %40'a varan indirimle satışa sunulan Versace, Armani, Dior, Lancome ve daha birçok markanın parfümlerine bir şans vermeye ne dersiniz? İster kendinize alın ister sevdiklerinize hediye edin; işte detaylar!

Haber 17-11-2023 14:36

Armani, Kiko, Lancome, YSL... Parfümden maskaraya %40'a varan indirim

Lancome'dan Yves Saint Laurent'e, Armani'den Kiko'ya dünyaca ünlü kişisel bakım ve kozmetik markalarında yaz indirimleri başladı. Parfümden şampuana, maskaradan ruja her ihtiyaca uygun ürünlere %40'a varan indirimlerle sahip olmak için acele edin, işte detaylar!

Haber 13-07-2023 00:53

Parfüm Markaları

Parfüm Markaları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Parfüm Markaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çekiciliğinizi artıracak Diesel, Lancome ve Estee Lauder parfümlerde %30'a varan indirim

Kombinlerinizdeki şıklığı, stilinizdeki havayı hoş kokulu bir parfümle taçlandırmak isteyenler buraya! Harika bir haberle geldik: Diesel, Lancome ve Estee Lauder markalarının parfümlerinde kısa süreliğine %30'a varan indirimler başladı. Eşsiz kokulara uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin!

Haber 28-04-2023 10:54

Kendinizi özel hissetmenize yardımcı olacak ilkbahara en uygun erkek parfüm modelleri 2023

Bahar, tazeliği ve canlılığıyla insanı mutlu eden bir mevsim. Bu sezon, yeni ve harika kokuları keşfetmek için de harika bir dönem. Bahar aylarına en yakışan erkek parfümlerini sizin için seçtik. Haydi birlikte o eşsiz kokulara bir göz atalım.

Haber 27-04-2023 20:01

Spor ve şıklığın birleştiği nokta: En iyi Slazenger parfüm çeşitleri ve yorumları

Sporun ve şıklığın buluştuğu nokta artık daha yakınınızda! Slazenger, sportif tarzınızı yansıtan, ferahlatıcı ve enerjik kokularıyla sizlere yeni bir seçenek sunuyor. Slazenger parfümleri spor hayatınızın yanı sıra günlük yaşamınızda da size eşlik edecek, sportif karakterinizi yansıtan harika seçenekler sunuyor. Slazenger parfümleri kaliteli ve dayanıklı spor ekipmanlarıyla bilinen bir marka olan Slazenger'ın imzasını taşıyor. Yazımızda sizin için en iyi Slazenger parfüm çeşitlerini inceledik.

Haber 24-03-2023 07:09

Doğanın kokusunu hissetmek isteyenlere en iyi Yves Rocher parfüm çeşitleri ve yorumları

Doğadan ilham alınan Yves Rocher parfümleri, size en özel anlarınızda eşlik edecek. Yves Rocher'nin özel parfümleri, zararlı kimyasal maddeleri içermez ve doğal bileşenlerin rahatlatıcı etkisini gün boyu cildinizde hissettirir. Doğal malzemelerle hazırlanmış Yves Rocher parfümleri ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Doğanın özünü şişelerinde saklayan en iyi Yves Rocher parfümlerini sizin için listeledik.

Haber 23-03-2023 03:24

Kalitenin vazgeçilmezi en iyi Bvlgari parfüm çeşitleri ve yorumları

Lüks mücevher ve aksesuar tasarımlarıyla tanınan İtalyan devi Bvlgari aynı zamanda parfüm sektörünün de gözde markalarından. Bvgari parfümleri sofistike, zarif ve modern kokularıyla biliniyor ve her yaş ve tarza uygun ürünler sunuyor. Sektörün karizmatik markası Bvlgari, kalıcılığı ve benzersiz tarzıyla özgüveninizin vazgeçilmez bir parçası haline gelecek. Lüks ve kalite arzusunun vazgeçilmez adresi Bvlgari parfüm çeşitlerini gelin birlikte inceleyelim.

Haber 20-03-2023 09:49

O bir klasik! İşte en iyi Hugo Boss parfüm çeşitleri ve yorumları

Hugo Boss, moda dünyasında adından sıkça söz ettiren ve kaliteli ürünleriyle fark yaratan bir marka olarak öne çıkıyor. Farklı tarzlara hitap eden özgün ve kalıcı kokular sunan Hugo Boss parfümleri, kendi benzersiz tarzları ile en çok tercih edilen parfüm markaları arasında yer alıyor. Hugo boss parfümleri fiyatı ve kalitesi ile premium segment markalardan biri olarak görülüyor. En çok tercih edilen Hugo Boss parfümlerini ve Hugo Boss parfüm yorumlarını sizler için inceledik.

Haber 20-03-2023 09:24

Parfümümle tanınırım diyenlere en iyi Versace parfüm çeşitleri ve yorumları

İtalyan moda ve lüks malzemeler markası Versace, parfüm endüstrisinde de oldukça güçlü bir varlık gösteriyor. Versace parfümleri markanın özgün tasarımları gibi benzersiz ve çağdaş bir tarzı yansıtmakta. Bu parfümler ferah, çiçeksi, baharatlı ve odunsu notalara sahip geniş bir koku yelpazesine sahip. Hem erkekler hem de kadınlar için çeşitli seçenekler sunan Versace parfümleri güçlü, karakterli bir imaj yaratmak için ideal. Gelin şimdi hep birlikte en trend Versace parfümlerini inceleyelim.

Haber 20-03-2023 09:12

Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri

Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.

Kadin 09-03-2023 08:56

Boşuna binlerce lira ödemeyin! Dünyaca ünlü parfümlerin en iyi ve uygun fiyatlı muadilleri

Kadınlar girdikleri ortamlarda yalnızca kıyafetleriyle ve güzellikleriyle değil, kokularıyla da iz bırakmayı severler. Bu sebeple kendine yakıştığını düşündüğü parfümlerle etrafa güzel kokular saçarlar. Siz de parfümünüzle herkesi kendinize hayran bırakmak istiyorsanız uygun fiyatlara dünyaca ünlü markaların muadillerini bulabilirsiniz. Nasıl mı? İşte cevabı!

Kadin 07-03-2023 16:17

Sonbahar ve kış aylarında kadınların kullanabileceği parfüm notaları

Sonbahar ve kış mevsimine geçişte hayatımızın her alanında daha fazla yoğunluk hissediyoruz. Birçok kişi için çok önemli olan parfüm kokusu da bu yoğunluk isteğinden nasibini alıyor. Kadınlar için sonbahar ve kış aylarına en çok yakışan parfüm notalarını bir araya getirdik. İşte sonbahar ve kış mevsimi için parfüm seçerken dikkat etmeniz gereken o notalar!

Kadin 02-02-2023 18:12

Sonbahar ve kış aylarına çok yakışan yüksek kalıcılığa sahip etkileyici kadın parfümleri

"Öyle bir parfümüm olsun ki, hem tenime çok yakışsın hem de kokumu alan çok etkilensin" diyenlerdenseniz doğru yerdesiniz! Duygularınızı harekete geçiren, sonbahar ve kış aylarına çok yakışan en etkileyici kadın parfümlerini sizin için derledik! Sizi etkileyiciliği ve kalıcılığı son derece yüksek kadın parfümleriyle tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz. İşte detaylar!

Kadin 14-10-2022 16:01

Sonbaharda kullanabileceğiniz, kokusuyla baş döndüren en etkileyici ve kalıcı kadın erkek parfümleri

Hoş kokulu güzel bir parfüme kim hayır diyebilir ki? Kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olacak ve teninize çok yakışacak bir parfümle iddialı ve cesur bir duruş sergileyebilirsiniz. Sizin için kokularıyla baş döndüren sonbaharda kullanabileceğiniz birbirinden güzel kadın ve erkek parfümlerini araştırdık.

Haber 26-09-2022 13:40

Etkileyici kokusu ve uygun fiyatıyla öne çıkan 2500 TL altı erkek parfümleri 2023

Kokunuzla hafızalara kazınmak istiyor ancak uygun fiyatlı bir parfüm arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizi olduğunuzdan daha çekici kılacak, etkileyici kokulara sahip aynı zamanda bütçe dostu erkek parfümleriyle tanıştırmaya geldik. İmzanızmışcasına üzerinizde taşıyacağınız bu kokularla her zaman her ortamda en havalı siz olacaksınız, bizden söylemesi.

Haber 14-09-2022 14:14

Kaliteli parfüm arayışında olanlar için pahalı ve güzel kokulu parfümlerin uygun fiyatlı muadilleri

Çekici ve hoş kokmak, kişinin özgüvenini arttıran unsurlardan biri. Bir ortama girdiğinizde hiç tanımadığınız kişilerin bile parfümünüzün markasını merak etmesini istiyorsanız doğru yerdesiniz. Ünlü markaların parfümleri, çoğu zaman bütçeyi aşsa da bu ürünlerin uygun fiyatlı muadillerini bulmak mümkün olur. Gelin, pahalı ve güzel kokulu parfümlerin muadillerine birlikte bakalım.

Haber 09-09-2022 14:23

Yaz kış fark etmeksizin rahatça kullanabileceğiniz en güzel kokan en iyi kadın parfümleri

Güzel kokan bir parfümün ne kadar etkileyici olduğunu biliyor musunuz? Karşınızdaki insanları parfüm kokunuz ile etkileyebilir, hatta iş görüşmesinde olumlu bir izlenim bırakabilirsiniz. Her ne kadar inandırıcı gelmese de parfümün insanlar üzerinde büyük bir etki bıraktığı bilimsel olarak da kanıtlanmış durumda. Peki, sıktığınızda etrafa buram buram kokunuzun yayılmasını sağlayan parfümler hangileri? Cevabı merak ediyorsanız yazımızı sonuna kadar okuyun!

Kadin 26-08-2022 15:34

Güzelliği ve yakışıklılığıyla gönlümüzü fetheden ünlülerin kullandığı muhteşem kokulu parfümler

Parfümler, çoğu kişi için olmazsa olmaz kişisel bakım ürünleri arasında yer alıyor. Buna elbette ki ünlü isimler de dahil. Ünlülerin parfüm zevklerini ve seçimlerini merak ediyor musunuz? O hâlde doğru adrestesiniz. Dünyaca ünlü isimlerin vazgeçemediği parfümleri sizin için derledik. İşte detaylar!

Magazin 04-08-2022 15:14