Patates Suyunun Faydaları Haberleri

Aç karnına çiğ suyunu için, kabızlığı şıp diye kessin! Kayaların içinden çıkıp gelen şifa

Sofraların baş tacı patatesle çok çeşitli ve leziz yemekler yapılıyor. Sık tüketilen patatesin sağlığa da farklı faydaları var. Özellikle çiğ patates suyunu içmenin kabızlığı geçirdiği ve kilo vermeye yardımcı olduğu belirtiliyor. Kapadokya'daki yer altı doğal soğuk hava depoları, Türkiye’nin patates ihtiyacının büyük kısmını karşılıyor. Farklı yörelerden hasat edilen patatesler, bölgeye özgü tüf kayaların oyulmasıyla oluşturulan doğal soğuk hava depolarında saklanıyor ve sofralarımıza geliyor.

Kadin 19-01-2024 14:11

Patates suyunun cilde faydaları nelerdir, cilt beyazlatır mı? Patates suyu cilde nasıl uygulanır?

Tabaklarımızın vazgeçilmez gıdalarından biri olan patates dünya genelinde yaygın olarak tüketilen bir sebzedir. Patates lezzetli olmasının yanı sıra sağlık açısından da birçok fayda sağlar. Ayrıca patates cilt sağlığı için de faydalıdır. Yemeklerinize renk ve lezzet katan patatesi sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek için düzenli olarak tüketebilirsiniz. Patatesin yanı sıra patates suyu da oldukça faydalıdır. Peki, patates suyu cildi beyazlatır mı?

Haber 08-05-2023 13:51

Patates Suyunun Faydaları

Patates Suyunun Faydaları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Patates Suyunun Faydaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.